- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuzYa yüzlerce kez okuyoruz bir erkek fake kadın hesabı açıyor, çirkin bi kız gidip böyle hesaplar açıyor diye.
Facebookta arkadaşı olan biri bu hesabı açmış. Facebookunda aykırı kimse yoksa bunu da ordan biri açmış.
Bu kadar darlayacak ne var, şifreleri elimde, o bu diyorsunuz hem de kavga çıkardım diyorsunuz.
Kusura bakmayın ama kıskançlık hastalıktır. Ve birisi ben kendisine sadıkken beni böyle şeylerle itham edip, telefonumu kurcalayıp, şifrelerimi bilse çok net ayrılırım.
Ne kadar ayıp bir şey yaptığınız ve ne kadar soğutucu hareketler..
Nasıl aratılıyor anlamadımeşinizin instagram da ki mailini arattırdınız mı?
google da
belki başka sitelerde arkadaş oradan geldi uyarı
ama çok da kafana takma adam yolunda gidip geliyorsa gözün üstünde olsun hissettirmeden
Arkadaşın demesi için facebook arkadaşı olması lazım. Gerçek hayatta arkadaşı olsa instagram bunu nereden bilsin. :) Eğer facebook arkadaşı olmayan biri olsa dünyada açılan bütün hesapların bildirimi gelir.Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuzçok mu ayıp ettim. Facebook undan olsa face den diyor. Ama bu bildirim direk arkadaşın instagram da yazmış.o yüzden kafam karıştı benimde.
lütfen şu tarz sanal olayları büyütmeyinGerçekten böyle mi düşünüyorsunuzçok mu ayıp ettim. Facebook undan olsa face den diyor. Ama bu bildirim direk arkadaşın instagram da yazmış.o yüzden kafam karıştı benimde.
Nasıl aratılıyor anlamadım
Normal birşey arkadaşı olmasada gelir.Geçen günde bana bir yerden arkadaşınız sizi bekliyor.Hatta tuhaf tuhaf sitelerden de geliyor kullanıcı adınız bulca şifreniz şu uzun zamandır giriş yapmıyorsun halbu ki hiç giriş yapmadım,ayrıca bir tavsiye her gönderilen linke tıklamayın çoğu virüs oluyor.Eşimin instagram ina bir bildirim gelmiş. Arkadaşın instagrama katıldı diye. Tıkladım 45 bin takipçisi olan açık saçık foto paylaşan birisi. Ve arkadaşın instagram da yazmış kızlar. Kafayı yicem böyle şeylerle hiç ilgisi yoktur. Bana diyor ki bende anlamadım tanımıyorum diyor. Gizlediği birşey olsa adamın her daim telefonu ortada. Şifrelerini biliyorum. İşten kafasını kaldıracak vakti yok. Tüm bunları biliyorum ama yinede kavga dövüş baya olaylar oldu. O da zatenok sinirlendi ben sana ne yaptım da bana güvenmiyorsun diye. Şimdi kızlar instagram da genelde bildirim gelir facebook dan veya rehberinizden biri instagram hesabı açtı diye. Ama bu bildirim aynen şöyle arkadaşınız instagram hesabı açtı diyor. Yardım lütfenn
Evet şimdi arattım hiçbir sonuç bulunamadı yazdıeşinizin mail adresinizi google a yazıp arattırdınız mı demek istedim
ama instagram da kayıtlı olana bakın özellikle
Evet çok üzülürüm.Arkadaşın demesi için facebook arkadaşı olması lazım. Gerçek hayatta arkadaşı olsa instagram bunu nereden bilsin. :) Eğer facebook arkadaşı olmayan biri olsa dünyada açılan bütün hesapların bildirimi gelir.
Evet çok ayıp. Bakın şöyle düşünün. Kocanızı asla aldatmıyorsunuz ve bu adam tüm sadakatinize rağmen sizi sürekli aldatmakla suçlayıp sıkıştırıp takip ediyor. Ne hissedersiniz? Sadakatimin ödülü bu mu dersiniz?
Face kullanmıyor.öncedeb vardı kapattı. Kullanmıyor ya. Derya.... Yazıyordu.yani şöyle yazıyordu derya... Adlı arkadaşınız artık instagram da. Ama fotolar açık saçık. Fake hesap yaniEsinin face ve instagram mail adresleri ayni olmasa o bildirim gelmezdi.facesinde arkadasi olan biri baska fake bi hesap acmis demekki baska adla fotolarla.aslinda kim oldugu da yazardi o bildirimin basinda ama siz aceleyle actiniz buyuk ihtimal dikkat etmediniz facesine girip bildirimlere bakin olmasi lazim bi virus mesaji degilse gelen
Mail attığı herhangi biri de olabilir. Bu kadar pmpiriklenmeyin bence.Face kullanmıyor.öncedeb vardı kapattı. Kullanmıyor ya. Derya.... Yazıyordu.yani şöyle yazıyordu derya... Adlı arkadaşınız artık instagram da. Ama fotolar açık saçık. Fake hesap yani
Pardon tam olarak şöyle yazıyor. Arkadaşınız derya... Kullanıcı adı ile instagramda.Esinin face ve instagram mail adresleri ayni olmasa o bildirim gelmezdi.facesinde arkadasi olan biri baska fake bi hesap acmis demekki baska adla fotolarla.aslinda kim oldugu da yazardi o bildirimin basinda ama siz aceleyle actiniz buyuk ihtimal dikkat etmediniz facesine girip bildirimlere bakin olmasi lazim bi virus mesaji degilse gelen
iyide bu yıllardır olan bişrey ben 10 yıl öncede internet kullanırken yine arkadaşlık sitelerinden mail geliyordu bir çoğuda vüris.Face kullanmıyor.öncedeb vardı kapattı. Kullanmıyor ya. Derya.... Yazıyordu.yani şöyle yazıyordu derya... Adlı arkadaşınız artık instagram da. Ama fotolar açık saçık. Fake hesap yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?