kızlar yurt dışında evlilik konusunda ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi tecrübelerinizi benimle paylaşırı mısınız? ingiltere londra da yaşıyor çocuk ve ailesi iyi insanlar maddi durumu oldukça iyi orda yaşama dil eğitim nasıl olur korkuyoruum eğer gidersem üniversite okumak istediğimi söledim kabul etti ailemin durumu çok iyi değil gidersem onlarada faydam olur diye düşünüyorum.. türkiye de iş bulmak zor bulsanda asgari ücret bazen ne uğraşıyorsun kabul et git diyorum bazende çekiniyorum.. yorumlarınızı bekliyorum...
kızlar yurt dışında evlilik konusunda ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi tecrübelerinizi benimle paylaşırı mısınız? ingiltere londra da yaşıyor çocuk ve ailesi iyi insanlar maddi durumu oldukça iyi orda yaşama dil eğitim nasıl olur korkuyoruum eğer gidersem üniversite okumak istediğimi söledim kabul etti ailemin durumu çok iyi değil gidersem onlarada faydam olur diye düşünüyorum.. türkiye de iş bulmak zor bulsanda asgari ücret bazen ne uğraşıyorsun kabul et git diyorum bazende çekiniyorum.. yorumlarınızı bekliyorum...
O sana aşık ama sen aşık degilsin ki evliliklerde bir tek kişinin sevgisi yetmez iki kişinin birbirini karşılıklı sevmesi gerekki evlilikleri iyi olsun tek kişinin sevgisiyle evlilik yürümez evlenince pişman olursun benden söylemesi.cnmm zaten aşk yokki kendisi beni 2 yıldır istiyor bide ben hep ben istediğimden çok beni isteyen beni çok seven biri ile evleneyim diyordum beni istiyor iyi biri şartlarıda iyi diye düşünüyorum ama yurt dışı onda tereddüt ediyorum
cnmm zaten aşk yokki kendisi beni 2 yıldır istiyor bide ben hep ben istediğimden çok beni isteyen beni çok seven biri ile evleneyim diyordum beni istiyor iyi biri şartlarıda iyi diye düşünüyorum ama yurt dışı onda tereddüt ediyorum
cnmm zaten aşk yokki kendisi beni 2 yıldır istiyor bide ben hep ben istediğimden çok beni isteyen beni çok seven biri ile evleneyim diyordum beni istiyor iyi biri şartlarıda iyi diye düşünüyorum ama yurt dışı onda tereddüt ediyorum
konu sahibi profilinde evli yaziyor. Taninmamak icin deme inanmam.
uzun zamandır kullanmıyorum hiç bilmiyoırum bide benim ne gibi bi art niyetim olabilirrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?