kızlar nacizane fikirlerinizi çok görmeyiniz lütfen

x1x1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
227
1
68
Burdur
kızlar yurt dışında evlilik konusunda ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi tecrübelerinizi benimle paylaşırı mısınız? ingiltere londra da yaşıyor çocuk ve ailesi iyi insanlar maddi durumu oldukça iyi orda yaşama dil eğitim nasıl olur korkuyoruum eğer gidersem üniversite okumak istediğimi söledim kabul etti ailemin durumu çok iyi değil gidersem onlarada faydam olur diye düşünüyorum.. türkiye de iş bulmak zor bulsanda asgari ücret bazen ne uğraşıyorsun kabul et git diyorum bazende çekiniyorum.. yorumlarınızı bekliyorum...

evlilikten çok iş görüşmesi gibi anlatmışsınız :ssz::ssz: mantık evliliği rahat bir hayat yaşamak istiyorum(maddi yönden) diyorsanız evlenin tabi

Son düzenleme:
kızlar yurt dışında evlilik konusunda ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi tecrübelerinizi benimle paylaşırı mısınız? ingiltere londra da yaşıyor çocuk ve ailesi iyi insanlar maddi durumu oldukça iyi orda yaşama dil eğitim nasıl olur korkuyoruum eğer gidersem üniversite okumak istediğimi söledim kabul etti ailemin durumu çok iyi değil gidersem onlarada faydam olur diye düşünüyorum.. türkiye de iş bulmak zor bulsanda asgari ücret bazen ne uğraşıyorsun kabul et git diyorum bazende çekiniyorum.. yorumlarınızı bekliyorum...

ailen için evlenmeyi düşünmekten önce sen bu insanla hayatı ne kadar yaşayabilirsin, hem de uzaktasın bu faktör daha önem kazanıyor bu noktada. doğru insan mı kısaca?
üniversite okurum demek o kadar kolay olsa keşke.. dil bilmen lazım. dil geçmişin yoksa öğrenmen zaman alacak biraz. londra çok güzel ama farklı bir yer tabi her bakımdan... manav alışkanlıkları bile her şey tekli pakette satılıyor.. sokaklarda meyve satan hani simitçi gibi yerler var. alıp yiyebiliyorsun.. bizde yok mesela kültür olayı dedim ya...muzu kızartıp yiyorlar desem:1:
wc lerde taharet musluğu yok.. baya bir bilmen gereken var. insan doğruysa sorun yok bunlara alışırsın ama alice harikar diyarı bekleme. eskidenmiş o taşı toprağı altın almanyalar.

Yurtdışında yaşamıyorum o yüzden bu duyguyu bilemem ama siz yurtdışına gidecek kadar bu çocugu seviyormusunuz peki eger sevmiyorsanız kesinlikle evlenmeyin derim,sırf çocuk iyi ailesi iyi diye binlerce kilometre uzaga gidilmez şahsen ben ailemi bırakıp yurtdışına gidemezdim.Şimdi sizin her isteginizi kabul ederler peki ya evlenince degişmeyeckleri ne malum o yüzden çok iyi düşün kararını ver.

cnmm zaten aşk yokki kendisi beni 2 yıldır istiyor bide ben hep ben istediğimden çok beni isteyen beni çok seven biri ile evleneyim diyordum beni istiyor iyi biri şartlarıda iyi diye düşünüyorum ama yurt dışı onda tereddüt ediyorum

cnmm zaten aşk yokki kendisi beni 2 yıldır istiyor bide ben hep ben istediğimden çok beni isteyen beni çok seven biri ile evleneyim diyordum beni istiyor iyi biri şartlarıda iyi diye düşünüyorum ama yurt dışı onda tereddüt ediyorum
O sana aşık ama sen aşık degilsin ki evliliklerde bir tek kişinin sevgisi yetmez iki kişinin birbirini karşılıklı sevmesi gerekki evlilikleri iyi olsun tek kişinin sevgisiyle evlilik yürümez evlenince pişman olursun benden söylemesi.

insanlar yıllarca aşk yaşadıkları insanların bazı şeylerine katlanamıyorlar ki sizde aşk yok mantıkla düşünüyorsunuz katlanabilicekmisiniz acaba ben katlanamazdım nişanlıma deli gibi aşığım katlanamadığım şeyler oluyor yeri geliyor aşk olunca alttan alıyosun görmezden geliyorsun ama aşk sevgi olmayınca zor bunlar iyi düşün derim :34:

yurt dışına evlenip giden arkadaşlarımız öyle sorunlar yaşıyıorlarki dil bilmedikleri ve oranın şartlarınıda bilmedikleri için hatta geçenlerde burda yine birtanesine şahit olmuşduk.....tercih meselesi tabiki.

yurt dışına gelin gıdenlerın hep rahat bı haatı olduğunu snaırdım ama burdakı konuları okuyana kadar

helekı sen duygusl manada bişi hissetmediğini söyluyor hem bu sebep hemde hasret nekadar hayat şartların ıyı olursa olsun yapamazsın gıbı geliyor

önce uzun bı tanıma surecı iste iyice tanı acale davranma sevebılıyorsan evlen

Seni çok seven biriyle evlenmek çok acitasyon var içinde.. yani sen sevmeyi hak etmiyor musun? Yapma lütfen..

Cnm öle değil çok üzüntü yaşadım sevgim haketmeyen insanlar yüzünden çok üzüldüm karşıdaki insan beni çok sevsin değer versin bana bağlı olsun ben onu severim diye düşünüyorum

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Ee şu profildeki tezatlık için bir açıklama yapsan.

uzun zamandır kullanmıyorum hiç bilmiyoırum bide benim ne gibi bi art niyetim olabilirrrrrrrrrrr

ooo biz öyle konular görüyoruzki hiçbirininde art niyeti olmuyor zaten evli olarak işaretlenmeden kendi kendine mi oluyor :ssz:

cok yakin bi tanidigim var,kocasi ile evlenmeden once demis ki dunyada bi oo bi ben kalsam yine de onla evlenmem.adam deli gibi asikmis bu bayana,neyse kadini sevdigi adama vermiyor ailesi din farkindan dolayi o da yillar sonra madem hala beni istiyor evleniyim demis.bu kadar sevdigine gore onun sevgisiyle belki bende onu severim bana iyi bakar demis ama gercekler sonradan gorunmus.evlendikten sonra o kadar igreniomus ki diodu ki "bana dokundugu zaman midem bulaniyor,icim kabul etmiyor onu"surekli kiskanclik halleri,aklinda hala kavusamadigi sevgilisini seviyor dusunceleri ve bunu surekli dile getirmeler cok zorlanmis kac kez bosanmayi dusunmus,ama 30 yillik evliler 2 cocuklari var.inanirmisin hala der ki igreniyorum sevemiyorum.yani cok zor tek tarafli sevgiyle mutlu olmak ki sen direkt yurtdisinda diyosun o daha da zor.ben sevdigim adamla evlendim yurtdisinda yasiyorum ilk yil 5 kez turkiyeye gittim,ailemi arkadaslarimi eski yasantimi ozledim.sevdigim icin herseye katlaniyorum(her sey derken aileden vatanindan uzakta olmak,duzenli hayatini birakip yeni hayata 0 dan baslamak)anladigim kadariyla ingilizce bilmiyorsun en az 2 yil kursa gideceksin ki universiteye gir o da cok calisman anadilin gibi ogrenmen lazim.mevsimi bile garip gelicek.sevmedigin bi insanla bunlari yasamaya hazir misn?para pul sonraki hesap,bosanmak icin evlenilmez,sen bastan maddi yonde dusunursen aileme yardim ediyim die iyice mutsuz olacaksin kendini robot gibi gormeye basliycaksin.coook cok iyi dusunulmesi gereken bi konu.

Back
X