cok yakin bi tanidigim var,kocasi ile evlenmeden once demis ki dunyada bi oo bi ben kalsam yine de onla evlenmem.adam deli gibi asikmis bu bayana,neyse kadini sevdigi adama vermiyor ailesi din farkindan dolayi o da yillar sonra madem hala beni istiyor evleniyim demis.bu kadar sevdigine gore onun sevgisiyle belki bende onu severim bana iyi bakar demis ama gercekler sonradan gorunmus.evlendikten sonra o kadar igreniomus ki diodu ki "bana dokundugu zaman midem bulaniyor,icim kabul etmiyor onu"surekli kiskanclik halleri,aklinda hala kavusamadigi sevgilisini seviyor dusunceleri ve bunu surekli dile getirmeler cok zorlanmis kac kez bosanmayi dusunmus,ama 30 yillik evliler 2 cocuklari var.inanirmisin hala der ki igreniyorum sevemiyorum.yani cok zor tek tarafli sevgiyle mutlu olmak ki sen direkt yurtdisinda diyosun o daha da zor.ben sevdigim adamla evlendim yurtdisinda yasiyorum ilk yil 5 kez turkiyeye gittim,ailemi arkadaslarimi eski yasantimi ozledim.sevdigim icin herseye katlaniyorum(her sey derken aileden vatanindan uzakta olmak,duzenli hayatini birakip yeni hayata 0 dan baslamak)anladigim kadariyla ingilizce bilmiyorsun en az 2 yil kursa gideceksin ki universiteye gir o da cok calisman anadilin gibi ogrenmen lazim.mevsimi bile garip gelicek.sevmedigin bi insanla bunlari yasamaya hazir misn?para pul sonraki hesap,bosanmak icin evlenilmez,sen bastan maddi yonde dusunursen aileme yardim ediyim die iyice mutsuz olacaksin kendini robot gibi gormeye basliycaksin.coook cok iyi dusunulmesi gereken bi konu.