YokAcısını çıkartırım ne demekmiş... çoluk çocuk var mı?
Karşıt koşullama zıt tepki diyebir kural var .. siz eşinize annesini kötülemeye çalştıkça o annesini melek yapacak sizi delirtmek için.. siz ne zman onunla az çok aynı fikirde gibi davranırsanız yani annesi aslında iyi ve normalmışş gibii davranırsanız o zaman o annesini sorgulamaya başlayacak. Çünkü annem böyle değil aslmda ama eşim neden annemi bu kadar iyi görüyor acaba diye.. :)
Fesat degilsiniz ama gerekirse öyleyimde diyin.. yani şuam eşinize annsyle ilgli ne dersenz diyin savunacak sizi çıldırtacak.. kendinizi onun yerime koyun sizdeannemize laf söyletmezsinz. Tam tersini yapın annen harika bir kadım ben yanlş yaptm yukarı göğe çkartın annesini sonrasında kendisi şaşıracak zaten çünkü annesi öyle değil :) deneyinİnanın bilmiyorum çocuk bile yapmıyorum korkumdan ilerde ne olur nasıl diye tek sorun annesi keşke ben fesat düşünüyor olsam
Size tek söyleyebileceğim çocuk yapmayınMerhaba arkadaşlar eşimle tartıştık şuan ağlıyorum 2 yillikk evliyiz kv nin zamanında bana yapmadığı kalmadı eşim her fırsatta onu savunuyor ifitra mı atmadı yalan mı söylemedi geçen gün beraberken eşim diyo ki annemin çayına da şeker koy bende koymadım az.once tartışırken bunu söyledim ben köle miyim diye yok ben çok fesatmışım da hastaydı kv 4 gün önce aradım geçmiş olsun dedim onca yasanana rağmen kendisi parmağı kopsa dünya yi yıkan insan ama ben yatak döşek yatıyo olsam duymaz bile az önce eşimle konuşuyordu eşim dediki geçmiş olsun der insan dedi bende kaç kez söylicem geçen gün aradım dedim neymiş bende insanlık yokmuş da ben onun annesine böyle davranırsam ACISINI çıkartırmış ta sizce napmalıyım inanın ailem arkamda dursa boşanmayı bile düşüncem ama ne işim var ne ailem arkamda durur eşimin ömür boyu böyle devam etmesi canımı sıkıyor kv uzakta yaşadığı halde böyle ilerde yakinimiza gelme ihtimali de var
Parmak kopması ciddi bir sıkıntı ama. Ben de dünyayı yıkabilirdim şahsen.kendisi parmağı kopsa dünya yi yıkan insan ama ben yatak döşek yatıyo olsam duymaz bile
İşiniz niye yok? Kadınlar bunu kendine niye yapar bilmem. Okumamış olabilirsiniz, bu çalışmanıza engel değil. Eşim izin vermiyor falan demeyin, çalışacağım deyin. Sosyallik, özgüven ve ekonomik özgürlük bir kadının en güçlü silahları. Aranız düzelir diye bu adamdan çocuk da yapmayın, iyice bozuluyor.ailem arkamda dursa boşanmayı bile düşüncem ama ne işim var ne ailem arkamda durur
Sakın çocuk yapmayın
Sıkıca korunacaksın.
Bı anacı daha bı onun anası var sanki. Nasıl çıkartacakmis acısını. Çayına şekerinde kendi ativersin ben eşimin bile şekerini atmam eli ayağı tutan kendi işini görsün benim kv de böyle daha doğrusu önceden böyleydi tam koca 2 yıl sabrettim sesimi çıkarmadım ama en son yeter dedim ölmez sağ kalırsam bu hayatta tek kalırsan sana ben bakarım ama elin ayağın tutarken benden bişey bekleme artık diye net bir şekilde yüzüne söyledim şimdi dolmami bile sarıp yollar Allah razı olsun ama eşim hiç karışmadi aramızdaki meseleye yani o benim annem lafına sözüne hareketine dikkat et tarzı asla yaklaşmadi buna izin vermedim eşin o evden çıktığının artık aile kurduğunun farkında değilMerhaba arkadaşlar eşimle tartıştık şuan ağlıyorum 2 yillikk evliyiz kv nin zamanında bana yapmadığı kalmadı eşim her fırsatta onu savunuyor ifitra mı atmadı yalan mı söylemedi geçen gün beraberken eşim diyo ki annemin çayına da şeker koy bende koymadım az.once tartışırken bunu söyledim ben köle miyim diye yok ben çok fesatmışım da hastaydı kv 4 gün önce aradım geçmiş olsun dedim onca yasanana rağmen kendisi parmağı kopsa dünya yi yıkan insan ama ben yatak döşek yatıyo olsam duymaz bile az önce eşimle konuşuyordu eşim dediki geçmiş olsun der insan dedi bende kaç kez söylicem geçen gün aradım dedim neymiş bende insanlık yokmuş da ben onun annesine böyle davranırsam ACISINI çıkartırmış ta sizce napmalıyım inanın ailem arkamda dursa boşanmayı bile düşüncem ama ne işim var ne ailem arkamda durur eşimin ömür boyu böyle devam etmesi canımı sıkıyor kv uzakta yaşadığı halde böyle ilerde yakinimiza gelme ihtimali de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?