- 27 Ocak 2018
- 490
- 452
- 23
- 28
aynen katılıyorumTam 1 senelik evliyim. 6 aydır çocuk düşünüyordum. Gün aşırı ilişki yaşadığım ay hamile kalamadım. Bi sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım ve doktor randevusu aldım. Şaka gibi o ay hamile olduğumu öğrendim. Randevuyu ne sebeple aldım ne sebeple gittim :) en ilginç kısmı da o ay sadece 4 kez ilişkiye girmiştik eşimle.
Bu işin öyle sık ilişkiye girmekle alakası yokmuş yani. Kafanı rahatlat derim. Bir bakmışsın hamile kalmışın. Hakkında hayırlısı..
Evet gerçekten öyle oluyor ya çok acayip böyle herşeyi boşverdiğin olursa olur olmazsa olmaz kıvamına geldiğinde bi bakıyosun hamilesin rabbimm bizi gerçekten sınıyor. Yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah1 sene programlanmış gibi gün aşırı ilişki yumurtlama takibi bazen doktorda bazen kendim yaptım kalça altına yastık koyma ilişkiden sonra 30 dk kıpırdamama koca karı ilaçları vs vs vs daha bir sürü şeyden sonra sıfıra sıfır elde var sıfır !! Sonra kendi kendime demekki benim nasibimde yok olmuyosa olmuyo herşeyi denedik doğal yolla olsun istedik ilaç tedavsini hiç düşünmedik ve herşeyi bıraktık. Ve aynı ay içerisinde ev taşıma bayraö telaşı gelen giden derken koskaca bir ayda ya 2 ya 3 kere ilişkmiz oldu ve ben o ilişklerden birinde hamile kaldım hatta eşimle baya gülmüştük ya biz bunu hangi ara yaptık ne zaman oldu diye yani anlıcan plan programla olmuyo o işler tamamen vucüdün hazır olması ve nasip olması lazım tatlım
Amin inşallahEvet gerçekten öyle oluyor ya çok acayip böyle herşeyi boşverdiğin olursa olur olmazsa olmaz kıvamına geldiğinde bi bakıyosun hamilesin rabbimm bizi gerçekten sınıyor. Yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
merhabalar doktor geçen hafta banada rahmin kalp şeklinde dedi yani tam kalbe benzemiyor tepe kısmında hafif bir çöküklük var, ama onun dışında kist, miyom, polip, perde vs yok bu durum gebeliğe engel değildir demi ameliyat gerekirmi?Benim durumum her ne kadar biraz farklı olsada şuan 5+6 haftalık hamileyim öncesinde martta bir düşük yaşadım haziranda rahim kalp şeklinde ve arada perde var ondan ameliyat oldum ardından hsg çekildi ama bende soğan suyu uyguladığım ay hamile kaldım hiç ovülasyon falan uygulamadım doktorum gereksiz stres yapmana neden olur dedi inşallah şimdi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Rabbim
Yok canım perde falan yoksa ameliyata gerek yok çünkü bebeğe yeterince yer var sadece gebelik süreci biraz dikkat gerektiriyor birde mutlaka rahim ağzı ölçümünün atlanmadan yapılması gerekiyor şuan 12 haftalık hamileyim Allah kısmet ederse 2 ocakta rahim ağzına dikiş atılacak doğuma kadar kalacakmerhabalar doktor geçen hafta banada rahmin kalp şeklinde dedi yani tam kalbe benzemiyor tepe kısmında hafif bir çöküklük var, ama onun dışında kist, miyom, polip, perde vs yok bu durum gebeliğe engel değildir demi ameliyat gerekirmi?
çok teşekkür ederim cevabınız için bizim sorunumuz eşimden kaynaklı onun tedavisi bir bitsin umarım gebe kalırsam tüm testlerimi ölçümlerimi atlatmadan yaptırırm, doktor şuanda kamerayla rahim içine bakalım ddi ama ben onuda yaptırmayı düşünmüyorum sizce yaptırayım mı?Yok canım perde falan yoksa ameliyata gerek yok çünkü bebeğe yeterince yer var sadece gebelik süreci biraz dikkat gerektiriyor birde mutlaka rahim ağzı ölçümünün atlanmadan yapılması gerekiyor şuan 12 haftalık hamileyim Allah kısmet ederse 2 ocakta rahim ağzına dikiş atılacak doğuma kadar kalacak
Bence yapılmalı detaylar çok önemli oluyor süreç için sonrasında hamilelik olduğunda hormonlarında etkisiyle şöyle de yapılsamıydı iyi mi olurdu keşkeleri bitmiyor her zaman emin olmak en güzeli inşallah yaşamazsın ama birde kayıp yaşarsan daha da katlanıyorçok teşekkür ederim cevabınız için bizim sorunumuz eşimden kaynaklı onun tedavisi bir bitsin umarım gebe kalırsam tüm testlerimi ölçümlerimi atlatmadan yaptırırm, doktor şuanda kamerayla rahim içine bakalım ddi ama ben onuda yaptırmayı düşünmüyorum sizce yaptırayım mı?
görüşünüz için teşekkür ederim :)Bence yapılmalı detaylar çok önemli oluyor süreç için sonrasında hamilelik olduğunda hormonlarında etkisiyle şöyle de yapılsamıydı iyi mi olurdu keşkeleri bitmiyor her zaman emin olmak en güzeli inşallah yaşamazsın ama birde kayıp yaşarsan daha da katlanıyor
6ay günaşırı denememin ardından artık bir sorun olduğunu düşünmeye başlanıştım. Ovülaston testi almıştım.o ay abimin düğün telaşından sadece bir gün ilişki yaşadık fakat o gün ovulasyon testine göre belirgin çift çizgi günüydü. Orada tutmuş.ilişkiden sonra hemen kalkmadım bi 15-20 dk sonra kalkıp bir wcye gittimki sende mutlaka git sistit oluyorsun yoksa. Wcden sonra uyudum duş felan almadım. Ozaman tutmuş. Allah sanada sağlıkla nasip etsin inşKızlar nasil hamiş kaldiniz bize tiyo verin her gün mü ilişki oldu ovulasyon testi yaptınız mı başka neler yaptiniz
Ben bir adetten diğer adete kadar birer gün arayla ilişkiye girdim.Her ilişki sonrası popo altıma yastık koydu eşim bacaklarımı yarım saat yukarıda tutup bisiklet çevirme hareketi yaptım 5 dk kadar da karnıma masaj yaptım.Hiç kalkmadan 4 saat bekledim.İlk 4 saat asla su değdirmedim.Ovulasyon testini hamile kaldığım ay ilk defa yapmiştim ama nedense hiç çift çizgi olmamıştı ve yumurtlama belirtim de hiç olmamıştı o ay ama hamile kaldım yumurtlamışım yani :) en önemlisi de adete 5-6 gün kala 15 tatil geldi ailemin ysnına gittim kafam dağıldı.Adet oldum mu Olacağım mi stresinden uzak kalmak yaradı bence :)Kızlar nasil hamiş kaldiniz bize tiyo verin her gün mü ilişki oldu ovulasyon testi yaptınız mı başka neler yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?