Kızlar nasil hamile kaldiniz ???

Kuzum bende tecrübelerimden aktarıyım sana. Biz eşimle 1 yıldır denedik olmadı. Sebepsiz yani ikimizinde bir sorunu yoktu. Gitmediğim doktor kalmadı. Yok yani. Ovülasyon takibi yapıyordum oda işe yaramıyordu. Bende gereksiz bir yorgunluk vardı hep. Gittim dahileyeye dedi b12 seviyen çok düşük. B12 ve folik asit tedavisine başladık. Benim hiç umudum yoktu allah biliyor ya dedim nolcaksa olsun. Bide herkesin hamilelik haberini duyuyordum psikolojim alt üsttü. Düşün konu bile açtım hamile kalamıyorum diye meğer hamileymişim o sırada. Ben b12 ye devam ederken bana bi güç geldi böyle vızır vızıır yerimde duramıyordum. O ay eşimle çok ilişkiye girdik. Günde 2 defa yaptığımızda oldu enerji patlaması yaşadım heralde diye düşünüyorum. Sonunda bu ay hamile olduğumu öğrendim. Ben şuna inandım ki ne kadar çok olursa şansın o kadar artıyor. En azından bende öyle oldu. Dilerim inşallah seninde bir an önce olur dualarımdasın canım

haftada 1-2 kere ilişki ve hiç bebek konusunu kafaya takmıyorduk yeni başlamıştık korunmamaya. ayrıca 2 çikolata kistim var ve amh 1,07 di. Allah istedimi oluyor

aynen katılıyorum

Jelle hamile kaldım ovulasyon testi yapmadım benim yumurtlama zamanımda kasık ağrım çok olur ordan anladım

Benim hafif prolaktin yuksekligim vardı dr ilaca gerek görmüyordu ama yaşım 30 olduğu için biran önce olmasını istiyordum, ilacı yazdığı hafta eşimle bi hafta balayı gibi bi zamanımız oldu hiç bebek düşünmedik bol bol şarap icip gezip eğlendik ve her gece birlikte olduk... daha sonra ilaca başladım ama meğersem o tatilde hamile kalmışım ve hiç farkında degildim regl günümü bile saymadim, aynı dönemde dil kursuna gidiyordum kursta uyuklamaya başlayınca bi gariplik olduğunu anladım ve dra gittim orda öğrendim hamile oldugumu kızım şimdi 10 yaşında ve ben senelerce kardeşi olsun diye uğraştım ama hiç sebep olmadığı halde ikinci bi çocuğum olmadi, kısmet...

1 sene programlanmış gibi gün aşırı ilişki yumurtlama takibi bazen doktorda bazen kendim yaptım kalça altına yastık koyma ilişkiden sonra 30 dk kıpırdamama koca karı ilaçları vs vs vs daha bir sürü şeyden sonra sıfıra sıfır elde var sıfır !! Sonra kendi kendime demekki benim nasibimde yok olmuyosa olmuyo herşeyi denedik doğal yolla olsun istedik ilaç tedavsini hiç düşünmedik ve herşeyi bıraktık. Ve aynı ay içerisinde ev taşıma bayraö telaşı gelen giden derken koskaca bir ayda ya 2 ya 3 kere ilişkmiz oldu ve ben o ilişklerden birinde hamile kaldım hatta eşimle baya gülmüştük ya biz bunu hangi ara yaptık ne zaman oldu diye yani anlıcan plan programla olmuyo o işler tamamen vucüdün hazır olması ve nasip olması lazım tatlım

Evet gerçekten öyle oluyor ya çok acayip böyle herşeyi boşverdiğin olursa olur olmazsa olmaz kıvamına geldiğinde bi bakıyosun hamilesin rabbimm bizi gerçekten sınıyor. Yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

merhabalar doktor geçen hafta banada rahmin kalp şeklinde dedi yani tam kalbe benzemiyor tepe kısmında hafif bir çöküklük var, ama onun dışında kist, miyom, polip, perde vs yok bu durum gebeliğe engel değildir demi ameliyat gerekirmi?

Yok canım perde falan yoksa ameliyata gerek yok çünkü bebeğe yeterince yer var sadece gebelik süreci biraz dikkat gerektiriyor birde mutlaka rahim ağzı ölçümünün atlanmadan yapılması gerekiyor şuan 12 haftalık hamileyim Allah kısmet ederse 2 ocakta rahim ağzına dikiş atılacak doğuma kadar kalacak

çok teşekkür ederim cevabınız için bizim sorunumuz eşimden kaynaklı onun tedavisi bir bitsin umarım gebe kalırsam tüm testlerimi ölçümlerimi atlatmadan yaptırırm, doktor şuanda kamerayla rahim içine bakalım ddi ama ben onuda yaptırmayı düşünmüyorum sizce yaptırayım mı?

Bence yapılmalı detaylar çok önemli oluyor süreç için sonrasında hamilelik olduğunda hormonlarında etkisiyle şöyle de yapılsamıydı iyi mi olurdu keşkeleri bitmiyor her zaman emin olmak en güzeli inşallah yaşamazsın ama birde kayıp yaşarsan daha da katlanıyor

görüşünüz için teşekkür ederim :)

Kızlar nasil hamiş kaldiniz bize tiyo verin her gün mü ilişki oldu ovulasyon testi yaptınız mı başka neler yaptiniz
6ay günaşırı denememin ardından artık bir sorun olduğunu düşünmeye başlanıştım. Ovülaston testi almıştım.o ay abimin düğün telaşından sadece bir gün ilişki yaşadık fakat o gün ovulasyon testine göre belirgin çift çizgi günüydü. Orada tutmuş.ilişkiden sonra hemen kalkmadım bi 15-20 dk sonra kalkıp bir wcye gittimki sende mutlaka git sistit oluyorsun yoksa. Wcden sonra uyudum duş felan almadım. Ozaman tutmuş. Allah sanada sağlıkla nasip etsin inş

Kızlar nasil hamiş kaldiniz bize tiyo verin her gün mü ilişki oldu ovulasyon testi yaptınız mı başka neler yaptiniz
Ben bir adetten diğer adete kadar birer gün arayla ilişkiye girdim.Her ilişki sonrası popo altıma yastık koydu eşim bacaklarımı yarım saat yukarıda tutup bisiklet çevirme hareketi yaptım 5 dk kadar da karnıma masaj yaptım.Hiç kalkmadan 4 saat bekledim.İlk 4 saat asla su değdirmedim.Ovulasyon testini hamile kaldığım ay ilk defa yapmiştim ama nedense hiç çift çizgi olmamıştı ve yumurtlama belirtim de hiç olmamıştı o ay ama hamile kaldım yumurtlamışım yani :) en önemlisi de adete 5-6 gün kala 15 tatil geldi ailemin ysnına gittim kafam dağıldı.Adet oldum mu Olacağım mi stresinden uzak kalmak yaradı bence :)
Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Adet bitiminde ilişki oldu benim büyük ihtimal o zaman hamile kaldığımı düşünüyorum, çünkü yumurtalama günümde hiç belirtim yoktu yine de değerlendirdik ona rağmen adet ertesi hamile kaldığımı düşünüyorum.

Merhabalar çok zaman geçmiş aradan ama bende aynı durumu yaşiyorum ameliyat olmam gerekıyor açık mı oldunuz kapalı mı bebeğiniz oldumu şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…