kizlar nasıl sorsam ki

guldlc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
11
1
1
37
bu konuyu buraya yazacağım aklıma gelmezdi kızlar eşimle mutlu bir evliliğim var 3 de çocuk 30 yaşında yim artık korunmak istiyorum...
eşim spiral taktiralim dedi ben biraz çekilmeliyim doktorumuza soracaz...
ama korkuyorum yani cinsel ilişkide içine boşalırsa hamile kalirim diye lütfen cevap verin....spiral takıldıktan sonra içine boşalırsa hamile kalırmışım...yada rahat rahat içine boşalabilir mi

Spiral zaten korunmak için gebelik istenmediği için takılır zaten neden kalasınız anlamadim

Hiçbir yöntem %100 korumaz. Ama spiralin koruyuculuğu hayli yüksektir. Doktorunuz ayrıntılı bilgi verir zaten.

tam bir bilgim yok spiral konusunda cinsel ilişkide yani ina değer mi sperm le nereye gider kimseye de soramiyorum

Konu sahibi mesajı gönderirken ne yazdığınızı bir daha okuyup gönderiniz, yazdıklarınız eksik veya hatalı ne dediğiniz tam anlaşılmıyor .

tam bir bilgim yok spiral konusunda cinsel ilişkide yani spiral penis değer mi spermler nereye gider kimseye de soramiyorum

tam bir bilgim yok spiral konusunda cinsel ilişkide yani spiral penis değer mi spermler nereye gider kimseye de soramiyorum
Tabi ki değmez
Hiçbir yöntem %100 koruyucu değil. hiç istemiyorsanız çift yöntem kullanın.

Benim arkadasim hem eşi hem kendi korunurken hamile kaldi.en sonunda tüplerini baglatti.bidaha cocuk düsünmüyosan sendr baglatabilirsin.

tüp bağlatma sadece sezeryan olur biliyorum ama normal de de tüpleri bağlayabilir miyiz

Spiral taktir tupleri bağlatmak vucut dengeni bozabilir.
Esin cocuk istemiyorsa o baglatsin sen neden vucuduna dengesiz uygulumaya mecbur ediyorsun.
Hem kadinlar degilki cinselliği ihtiyac gibi vucuda sahip olan.
Yani erkek saglikli olursa illa cinsel rahatlama isteyecek.
Kadinlar bukadar zorunlu degiller anatomi olarak.

Back
X