- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Ozgurruhlukiz
-
Yok niye polemik isteyim? Bikac aydir gidiyoruz psikologa. Testleri yeni yapiliyor. Biz once sok olduk tabi ama mecburen kabullenmek zorunda kaldik
Konunun fake olduğuna eminim.yazım şekliniz biraz acayip geldiKizlar erkek kardesim operasyonla kiz olucak yazin.18 yasini doldurmasini bekliyoruz. Aklinda yuzlerce soru var heyecanla kiz olacagi gunu bekliyor. Simdiden agdaya alistiriyorum. Etek giymeye bayiliyor. Sizce ileride pisman olur mu? Ona nasil yaklasmaliyiz?
Bence konunun öznesi olan kişi konu sahibi ve süreç hakkında bilgi almak icin bu siteye uye olup konu açmış
Madem psikologla gorusuyorsunKizlar erkek kardesim operasyonla kiz olucak yazin.18 yasini doldurmasini bekliyoruz. Aklinda yuzlerce soru var heyecanla kiz olacagi gunu bekliyor. Simdiden agdaya alistiriyorum. Etek giymeye bayiliyor. Sizce ileride pisman olur mu? Ona nasil yaklasmaliyiz?
OO Mig hoşgeldinKız olmak isteyen bir erkek KK'da anket yapıyor gibi geldi
Hoşbuldum canem ban haberlerimi aldın dimekOO Mig hoşgeldin
Ben bankada Beyoğlu şubede çalışırken çok geliyorlardı fatura yatırmaya döviz işlemine ağda cidden olmaz bir tanesi sabah kalkmış sakalı vardı bazısında çok temiz bence lazer olsunKizlar belki yapici bi yorum olur diye sordum yoksa psikologla tabi ki surekli gorusuyoruz
Takdir veya tekzip bekledigim yok. Empati tek bekledigim. Neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?