- 29 Ekim 2016
- 10
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Ozgurruhlukiz
-
Kizlar erkek kardesim operasyonla kiz olucak yazin.18 yasini doldurmasini bekliyoruz. Aklinda yuzlerce soru var heyecanla kiz olacagi gunu bekliyor. Simdiden agdaya alistiriyorum. Etek giymeye bayiliyor. Sizce ileride pisman olur mu? Ona nasil yaklasmaliyiz?
En önemli konu da ağdaydı gerçekten. Lazere gitsin kızzz. Ağda mı kaldı allasen?Kizlar erkek kardesim operasyonla kiz olucak yazin.18 yasini doldurmasini bekliyoruz. Aklinda yuzlerce soru var heyecanla kiz olacagi gunu bekliyor. Simdiden agdaya alistiriyorum. Etek giymeye bayiliyor. Sizce ileride pisman olur mu? Ona nasil yaklasmaliyiz?
Kizlar belki yapici bi yorum olur diye sordum yoksa psikologla tabi ki surekli gorusuyoruz
Sanki buraya kusanip gelmissinizde karsiligini bulup polemik cikmayinca isin rengi degisiti biraz.Takdir veya tekzip bekledigim yok. Empati tek bekledigim. Neyse
Sanki buraya kusanip gelmissinizde karsiligini bulup polemik cikmayinca isin rengi degisiti biraz.
Bir arkadasinda yazdigi gibi bu bir surectir bir sabah uyanipta ben kadin olacagim dememistir.
Aileniz destek mi oldu karsi mi cikti, kardesinizi kil tuy muhabettinden daha farkli seylerin bekledigini dusunuyorum.
Okuyor mu? Cevresi, arkadaslari haberdar mi?
Hormon testleri yapildi mi, kurumlar bu ameliyata onay verdi mi yani biz neyine yorum yapalim, hicbir sey bilmiyoruz.
Yok niye polemik isteyim? Bikac aydir gidiyoruz psikologa. Testleri yeni yapiliyor. Biz once sok olduk tabi ama mecburen kabullenmek zorunda kaldikSanki buraya kusanip gelmissinizde karsiligini bulup polemik cikmayinca isin rengi degisiti biraz.
Bir arkadasinda yazdigi gibi bu bir surectir bir sabah uyanipta ben kadin olacagim dememistir.
Aileniz destek mi oldu karsi mi cikti, kardesinizi kil tuy muhabettinden daha farkli seylerin bekledigini dusunuyorum.
Okuyor mu? Cevresi, arkadaslari haberdar mi?
Hormon testleri yapildi mi, kurumlar bu ameliyata onay verdi mi yani biz neyine yorum yapalim, hicbir sey bilmiyoruz.
Birde kendimizi kimin yerine koyup empati yapacagiz, cinsiyet degistiren kardesin yerine mi? Yoksa ailesinin yerine mi? Empati, sempati yapiyorum Ruzgar tas gibi oglan oldu. Onun kardesi de belki fistik gibi olur, ne diyeyim.biraz empati demiş arkadaş ben anlamadım neye empati yapmamız gerekiyo.
konu açma sebebini de anlamadım. sonuçta psikologlar yardımcı oluyodur.
ben mi yanlışım?
Bilmem kk da her sey mumkun. Belki onyargili bir yorum yapmisimdir.Yok niye polemik isteyim? Bikac aydir gidiyoruz psikologa. Testleri yeni yapiliyor. Biz once sok olduk tabi ama mecburen kabullenmek zorunda kaldik
Testler yeni yapiliyorsa yazin ameliyat olacagini nasil soylediler size? Sonuclar cikmamis, psikologlar degerlendirmelerini yapmislar mi? Kafamda deli sorular. Yoksa siz?Ailesinin yani bizim yerimize koyun kendinizi. Buyuk bi sok oldu bizim icin ama onu yalniz birakmak da istemiyoruz. Buraya konuyu dertlesmek icin actim. Farkli bi amac yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?