• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ne olur bi yardım :((

Krizantem1147

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
81
12
13
İstanbul
Kızlar merhaba, önceki konumda da olduğu gibi 3,5 yıllık sevgilim bir takım bahanelerle benden ayrıldı. ( Hani şu baloya gidemeyen, anne fiziği gibi benzetme yapılan ben oluyorum :43: ama sporla kpssnin kazandırdığı 3-4 kiloyu verdim ) Hani her şey o kadar güzeldi ki, aileleler tanışmasa bile ben onlara yemeğe davet ediliyordum sürekli, annesi arar çağırırdı kahve içmeye, sevgilim erkek kardeşimi alır gider gezer getirirdi vs. Tek sorunlar benim kıskançlığım, onu huzursuz etmem vs.MİŞ. Ben de zamanında onun bir sürü çocukluklarıyla uğraştım, yabancı kadınlara ilgisi, açık videolar, beğenmeler vs.

Neyse buradaki tavsiyelerle kendimi geri çektim hani ayrılığımız çok yeni olduğu için arada konuşmalar vs oldu tabi. Bana bu aralarda sadece çok seviyorum ama mantıkla davranmak zorundayım bize inanmıyorum ama seviyorum vs dedi. Bugün de benim kpss öabt sınavım, onun da yüksek lisansla ilgili bi sınavı vardı. 2-3 gündür evde yalnız olduğunu biliyorum, sınavı sabahtan diye uyandırmak için kendi sınavıma gitmeden aradım sadece 1 buçuk kez. (asla sabah kendi kalkamaz). Mesaj attı aynen şöyle: NE ne neeee neden arıyorsun, hangi sıfatla? benim bi ailem var arayıp uyandırabilir, yazma da telefonun sesi açık. sınavım 12 de!! gibi bi takım adice şeyler söyledi :50: ( konuşmadığımız için ben sabahtan sanıyorum sınavını genelde 10'da olurdu) Ben o halde sınava gittim kızlar :5: :5: :5: :5: ve sınavımın önemini de biliyor... Sziden akıl almak istediğim konu şu, yarın için çok önceden bilet kazanmıştık bi boğaz turu şu gezi vapurlarından. Biletler bendeydi konuştuğumuz bir ara gidecek miyiz yoksa başka birilerine verebiliriz de dedim, gideriz dedi. Ben şimdi yarın bu adam sıfatını bile yakıştıramadığım insancıkla boğaz turuna hazırlanıp gideyim mi, yoksa hiçbir cevap dahi vermeden geri çekilip kalayım mı :43: :44: (Sabahki hakaretlerine cevap yazmadım, sadece özür dilerim uyandırdığım için, sabah biliyordum dedim. O da cevap dahi vermemiş. ) Çok kötüyüm kızlar çok üzgünüm :(

Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin :44:

Size inancı kalmadığını söyleyen adamı bu ilişkinin varlığını inandırmaya değmez ..
Bu kafayla boğaz keyfinin tadını zaten alamazsınız , tartışmaktan, niye böyle olduk niye şöyle olduk demekten..
Bırakın aramayın..

Son düzenleme:
Seni istemiyor ve acikca soylemis.seviyorum falan da hikaye resmen sana mesajla avazi ciktigi kadar bagirmis.
Senin yerinde olsam asla gitmem ve bir daha gorusmem.
Lutfen biraz kiymet verin kendinize degerinizi bilin.kaldirmayin sunlarin totosunu.
Ne hali varsa gorsun...

İstemeyen insanın peşinde koşmayın. İsterse kendisi arar, sorar zaten. Sonra yok aldattı yok bana ilgisi yok bana hakaret etti diye üzülürsünüz. Neden bir kerede kesip atmak yerine defalarca üzülerek ve aşağılanarak bırkmayı tercih ediyorsunuz?
Bence gitmeyin başka bir arkadaşınızla gidin,eğlenin. Sorarsa da çöpe attım, başkasıyla gidiyorum vs diyin...

Aramayinn kendi haline birakin bence bogaz turuna da yaninda mutlu oldugunuz keyifli hissettiginiz baska birini davet edin

Biletleri baska birilerine ver. En azindan hayir duasi kazanirsin....
Birak o adamin pesine düsmeyi...
Bundan sonra tek bir adim dahi atma, egerki onun icin degerli ve önemliysen, geri döner zaten. Tek tarafli yürümez bir iliski.. üzülen sen olursun.

Böyle davranan bir adamla daha ne turuna gideceksiniz!! Hiç aramayın...:19:

3,5 -4 yılınız heba olsun, ömrünüzün bu şekilde geçmesinden iyidir.

TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE KIZLAR :( beni tek düşündüren de facebookta vs hala fotoğraflarımızı vs kaldırmamış olması. Tabi diyeceksiniz facebookta olsa ne yazar diye hani ama ne bileyim insan yalnız doğru karar veremiyor, teşekkür ederim düşünceleriniz için :43:

neden peşinde koşuyorsun
neden düşünüp de uyandırıyorsun ki
bırak ne hali varsa görsün
su katılmamış öküz
o biletleri de verme birine, al bi arkadaşını git gez eğlen
bi daha da arama

Kızlar merhaba, önceki konumda da olduğu gibi 3,5 yıllık sevgilim bir takım bahanelerle benden ayrıldı. ( Hani şu baloya gidemeyen, anne fiziği gibi benzetme yapılan ben oluyorum :43: ama sporla kpssnin kazandırdığı 3-4 kiloyu verdim ) Hani her şey o kadar güzeldi ki, aileleler tanışmasa bile ben onlara yemeğe davet ediliyordum sürekli, annesi arar çağırırdı kahve içmeye, sevgilim erkek kardeşimi alır gider gezer getirirdi vs. Tek sorunlar benim kıskançlığım, onu huzursuz etmem vs.MİŞ. Ben de zamanında onun bir sürü çocukluklarıyla uğraştım, yabancı kadınlara ilgisi, açık videolar, beğenmeler vs.

Neyse buradaki tavsiyelerle kendimi geri çektim hani ayrılığımız çok yeni olduğu için arada konuşmalar vs oldu tabi. Bana bu aralarda sadece çok seviyorum ama mantıkla davranmak zorundayım bize inanmıyorum ama seviyorum vs dedi. Bugün de benim kpss öabt sınavım, onun da yüksek lisansla ilgili bi sınavı vardı. 2-3 gündür evde yalnız olduğunu biliyorum, sınavı sabahtan diye uyandırmak için kendi sınavıma gitmeden aradım sadece 1 buçuk kez. (asla sabah kendi kalkamaz). Mesaj attı aynen şöyle: NE ne neeee neden arıyorsun, hangi sıfatla? benim bi ailem var arayıp uyandırabilir, yazma da telefonun sesi açık. sınavım 12 de!! gibi bi takım adice şeyler söyledi :50: ( konuşmadığımız için ben sabahtan sanıyorum sınavını genelde 10'da olurdu) Ben o halde sınava gittim kızlar :5: :5: :5: :5: ve sınavımın önemini de biliyor... Sziden akıl almak istediğim konu şu, yarın için çok önceden bilet kazanmıştık bi boğaz turu şu gezi vapurlarından. Biletler bendeydi konuştuğumuz bir ara gidecek miyiz yoksa başka birilerine verebiliriz de dedim, gideriz dedi. Ben şimdi yarın bu adam sıfatını bile yakıştıramadığım insancıkla boğaz turuna hazırlanıp gideyim mi, yoksa hiçbir cevap dahi vermeden geri çekilip kalayım mı :43: :44: (Sabahki hakaretlerine cevap yazmadım, sadece özür dilerim uyandırdığım için, sabah biliyordum dedim. O da cevap dahi vermemiş. ) Çok kötüyüm kızlar çok üzgünüm :(

Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin :44:

Bence hic konusma biletler konusunda canim, gururunu kircak sekilde konusmus. Su an sevdigin icin bu umrunda olmayabilir ama ilerde kendine saygin kalmadginda cok uzulursun. Kendimden bilerek konusuyorum, asla akil vermiyorum. Adam istemedigini soylemis, belli ki artik kendini alistirmaya da baslamis uzerine gitmen sadece senden sogumasini saglicaktir.

Yorumları dinleyin ve lütfen ama lütfennn gitmeyin. Yeterince kaba davranmış, 4 yıl emeğim var diye yazık etmeyin kendinize. Hiçbirşeye değmeyen bir adam var karşınızda. Güçlü durun.

Tamam kızçeler gitmeyeceğim :5: teşekkür ederim fikirleriniz için :(

Bu olay kendini geri çekmen için güzel bir fırsat sunmuş sana aslında. O tura asla gitme, hatta konusunu bile açma. Onu uyandırdın diye Özür dilemen bile gereksizdi bence. Aradın diye onca laf söylenmez. Belli ki biraz dengesiz biri, nasılsa 3 gün sonra pişman olup Özür dileme yolu arar. Elinde bu kadar güzel bir koz varken, harcama. Bir süre ararsa açma, msjlarına cevap verme. Bırak merak etsin azıcık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ne yahuu tamam sen aramış olabilirsin arkadaşım erkenden ama kalkıp böyle mi demesi gerekiyordu?
Seviyodur o da sizi belki ama inancı yoktur vs olabilir.Bunlar çözülmesi acil halledilmesi gerek konular.b uda tek taraflı olmaz.O da kendinden ödün vermeli düzeltmek istiyosa bişeyleri.Nerdeyse bi dövmediği kalmış ya.Sevmesi neyi değiştirir ki adam bellki kabanın biri! Bence fazla uğraşmayın derim.Aynısı benim başımda da vardı bi tane kurtuldum allaha şükürr...Böyleleriyle hayat yürümez.
Ne konuştuğunu bilmeyen Dengesiz insanlarla aynı evi paylaşmak size hayatı zindan edecektir!!!
Boğaz turuna falan arkadaşların dediği gibi size değer veren bi arkadaşınızla falan gidin
Bırakın o sizin peşinizden koşsun ama ben seviyorum bilmem ne affederim de demeyin.Affettikçe arkası kesilmiyo bunların yaptığı hareketlerin haberiniz olsun

Back
X