- Konu Sahibi Krizantem1147
Tamam kızçeler gitmeyeceğimteşekkür ederim fikirleriniz için
![]()
Gitme arama sorma. Tut kendini. Ne sanıyor bu adam kendini ya. Kalkmış bi tarafları.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kızçeler gitmeyeceğimteşekkür ederim fikirleriniz için
![]()
öncelikle daha taze bi ayrılık olduğundan aklın haliyle herşeyi düşünüyor istem dışıKızlar merhaba, önceki konumda da olduğu gibi 3,5 yıllık sevgilim bir takım bahanelerle benden ayrıldı. ( Hani şu baloya gidemeyen, anne fiziği gibi benzetme yapılan ben oluyorumama sporla kpssnin kazandırdığı 3-4 kiloyu verdim ) Hani her şey o kadar güzeldi ki, aileleler tanışmasa bile ben onlara yemeğe davet ediliyordum sürekli, annesi arar çağırırdı kahve içmeye, sevgilim erkek kardeşimi alır gider gezer getirirdi vs. Tek sorunlar benim kıskançlığım, onu huzursuz etmem vs.MİŞ. Ben de zamanında onun bir sürü çocukluklarıyla uğraştım, yabancı kadınlara ilgisi, açık videolar, beğenmeler vs.
Neyse buradaki tavsiyelerle kendimi geri çektim hani ayrılığımız çok yeni olduğu için arada konuşmalar vs oldu tabi. Bana bu aralarda sadece çok seviyorum ama mantıkla davranmak zorundayım bize inanmıyorum ama seviyorum vs dedi. Bugün de benim kpss öabt sınavım, onun da yüksek lisansla ilgili bi sınavı vardı. 2-3 gündür evde yalnız olduğunu biliyorum, sınavı sabahtan diye uyandırmak için kendi sınavıma gitmeden aradım sadece 1 buçuk kez. (asla sabah kendi kalkamaz). Mesaj attı aynen şöyle: NE ne neeee neden arıyorsun, hangi sıfatla? benim bi ailem var arayıp uyandırabilir, yazma da telefonun sesi açık. sınavım 12 de!! gibi bi takım adice şeyler söyledi( konuşmadığımız için ben sabahtan sanıyorum sınavını genelde 10'da olurdu) Ben o halde sınava gittim kızlar
![]()
![]()
![]()
ve sınavımın önemini de biliyor... Sziden akıl almak istediğim konu şu, yarın için çok önceden bilet kazanmıştık bi boğaz turu şu gezi vapurlarından. Biletler bendeydi konuştuğumuz bir ara gidecek miyiz yoksa başka birilerine verebiliriz de dedim, gideriz dedi. Ben şimdi yarın bu adam sıfatını bile yakıştıramadığım insancıkla boğaz turuna hazırlanıp gideyim mi, yoksa hiçbir cevap dahi vermeden geri çekilip kalayım mı
:44: (Sabahki hakaretlerine cevap yazmadım, sadece özür dilerim uyandırdığım için, sabah biliyordum dedim. O da cevap dahi vermemiş. ) Çok kötüyüm kızlar çok üzgünüm
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin :44:
ayrıca sabah attığım mesaja cevap vermedi bende bişi yazmadım deyip sonradan onu rahatsız ettiğini neden söyleyip özür diliyorsun ki...bak demekki yanıt vermişsinTamam kızçeler gitmeyeceğimteşekkür ederim fikirleriniz için
![]()
al cınımTamam kızçeler gitmeyeceğimteşekkür ederim fikirleriniz için
![]()
al cınım![]()
![]()
[video=youtube;aoe9gsVrvXk]https://www.youtube.com/watch?v=aoe9gsVrvXk[/video]
Bir arkadaşınızı ya da ailenizden birini alın gidin, Facebook'a da koyun resimlerinizi. Hayat devam ediyor sizi istemeyen birini siz de hayatınızdan çıkarın. O adam 4 yılını gözden çıkarmış, siz niye üzülüyorsunuz.
Aileler tanismadan senin onun anasiyla danasiyla ne isin var?
Vallahi sasiyorum size. Once kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz, sonra beni terketti napicam diyorsunuz. Hic yanlis anlama kizma. Hata sende
Tabi ki bogaz turuna falan gitme. İstemiyorsa sen de onu istemiceksin.
ne işin var onunla boğaz turunda arkadaşım. sakıın ha arama bile bunu sormak için. adamın söylediklerine bak da bir daha düşün![]()
ayrıca sabah attığım mesaja cevap vermedi bende bişi yazmadım deyip sonradan onu rahatsız ettiğini neden söyleyip özür diliyorsun ki...bak demekki yanıt vermişsin![]()
beni istemeyeni ben hiç istemem![]()
öncelikle daha taze bi ayrılık olduğundan aklın haliyle herşeyi düşünüyor istem dışı
alışkanlıkta var tabi
ama sessiz ve ilgilenmez görürse seni ve senin onu sevdiğin kadar seviyosa muhakkak arar bişi yapar mesaj atar vs
muhakkak uzun bi zaman sonra nasıl olduğunu sormak için iletişime geçecek her uzun ilişkisini bitiren erkek davrnışıdır
o zaman da senin ilgin sevgin bitmiş olacak belkide rolleri değişeceksiniz
işte o zaman ona o koyacak
sakın ama sakın arama bi daha git eğlen gez toz kafanı dağıt düşünme
Gitme arama sorma. Tut kendini. Ne sanıyor bu adam kendini ya. Kalkmış bi tarafları.
al cınım![]()
![]()
[video=youtube;aoe9gsVrvXk]https://www.youtube.com/watch?v=aoe9gsVrvXk[/video]
Bu olay kendini geri çekmen için güzel bir fırsat sunmuş sana aslında. O tura asla gitme, hatta konusunu bile açma. Onu uyandırdın diye Özür dilemen bile gereksizdi bence. Aradın diye onca laf söylenmez. Belli ki biraz dengesiz biri, nasılsa 3 gün sonra pişman olup Özür dileme yolu arar. Elinde bu kadar güzel bir koz varken, harcama. Bir süre ararsa açma, msjlarına cevap verme. Bırak merak etsin azıcık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aileler tanismadan senin onun anasiyla danasiyla ne isin var?
Vallahi sasiyorum size. Once kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz, sonra beni terketti napicam diyorsunuz. Hic yanlis anlama kizma. Hata sende
Tabi ki bogaz turuna falan gitme. İstemiyorsa sen de onu istemiceksin.
Haklısın bu da ayrı bi konu zatenKadının 3 oğlu var hiç kızı yok gelini de yok diğer kardeşler küçük. Kız bulmuşken fazlasıylaa abartılı sıcak davrandı hala da arar sorar
Ama keşke hiç ısrarlarına göz yumup tanışmasaydım
![]()