- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
O durumu ben gayet iyi anlayabiliyorum bi ara viyanadan sevgilimin abisi gelmişti ve abisinin yeri onda çok başkadır annesinden babasından herkesten çok değerlidir ve 2 hafta kalıcaktı. Abisi geldiği andan itibaren benimle ilgilenmeyi kesti o ilgilenmedikçe ben üzerine gittim o ilgilenmedikçe hep kavga çıkardım ağladım durdum huzur vermedim yani anlıycağın.
O telefonu kapat ben arıycam seni derdi ben dinlemezdim çıkar evlerine giderdim tabiki bunlar büyük bi saçmalıktı aşırı bunaltmamdan dolayı ayrılık yaşamıştık sende hemen kötü düşünme ne kadar kalıcak orda sakin olmaya ve anlayış göstermeye çalış derim ben.
işte okulları tatile girdi üni okuyor kendisi bitti okulu hazırlık okuyordu işte 2 gün oldu geleli ya ailesiyle olsa neyse diyeceğim tamam diyeceğim anlayacağım ama dün ben o kadar yazarken bana cevap vermiyor onun çok sevdiği bir abi var memleketlerinde kendisi öğretmen müzik üzerine sevgilimde konservatuar okuyor ve o adamı gerçekten çok seviyor dün gitmiş onun yanına ama bana haber vermedi bende saf gibi diyorum ki ailesiyle oturuyor kıyamam otursun diyorum ve ardından msj geliyor ben dışardayım aşkım x abinin yanına geldim telfonu duymamışım nasıl duymazsın neden çıkarken yazmadın diyorum unutmuşum diyor bunu unutması mümkün mü sence canımsabahtan beri yine konuşmadı saat 4 te yazdı aşkım napıyosun diye tabi ben yazdım sabahtır yine hiç bakmıyor bana oturuyorum televizyon izliyorum sen napıyosun dedim dışarı çıkıcam biraz dedi arkadaşlara bakayım çıkış o çıkış birdaha ses yok sabahtan buyana attığı tek msj o
Genelde böyle yapan birimi yoksa bu 2 gün içerisindemi oldu ?
2 gündür daha çok oldu ama son 1buçuk aydır böyle olmaya başladı ve içimde hep kötü şeyler hissediyorum sanki beni artık istemiyor gibi dengesizlik yapıyor yaaa bir bakıyorum canım cicim bir bakıyorum buz gibi anlayamadım
Sen çok ilgilendiğin üzerine düştüğün için böyle yapıyor olabilirmi benim aklıma ilk bu geldi bende yaşadım aynılarını çünkü sorun bendeymiş meğer.
Başkada bi sorun yok gibi duruyor şuanda.
sende kendimi gördüm biraz..
benim biten ilişkimde de böyleydi hep ben arardım ulaşmaya çabalardım.
uzun bi süre böyle devam etti belki sıkılmıştır rahat bırakayım dedim ama daha da uzaklaştı benimki.
ve ben altında bişeyle aramaya başladım netten takip ettim bi süre ve açığını da yakaladım.
başka birisi vardı hayatında artık..
senin durumun nasıl tam bilmiyorum fakat belki biraz kafasını dinlemek istiyordur..
fazla üzerine gitme derim seviyorsa zaten seni hiç bırakmaz..
canım yaaa üzüldüm senin içinya zaten sürekli msjlaşan birileri değiliz fakat aramızdaki tek iletişim kaynağıda sadece msjlaşmak konuşamıyoruz bile telefonda 2 gündür baya uzak bana ilgilenmiyor ama bir bakmışım hiç birşey yok gibi davranıyor anlayamıyorum sanki kararsız gibi kafasını kurcalayan birşey var gibi anlam veremiyorum bakalım bu konudan bahsetmeyeceğim ona biraz bekleyeceğim bana destek olduğun için saol tatlım dediğini dikkate alacağım...
2 gündür böyleymiş daha ve biraz zaman geçince düzelir belki..
inşallah istediğin gibi olur herşey
saol canım ya inşallah başka birşeyi yokturhani ben evet çok ilgileniyorum fakat onu sıkmıyorum kısıtlamıyorum da ve msj atıyorum demem ise hani 1buçuk saatte bir veya bazen 3 saatte bir yani canım sürekli msj atmam zaten
2 gündür böyleymiş daha ve biraz zaman geçince düzelir belki..
inşallah istediğin gibi olur herşey
Başka birşey olduğunu sanmıyorum sen biraz ilgiyi kes bakalım davranışları hala aynımı olucak eğer hiç olmadı güzelce bi konuşursun...
tamam canım zaten hemen söylenmeye geçersem fazla tepki verebilir diye düşünüyorum bu yüzden biraz bekleyeceğim bakalım eninde sonunda olucak ta o olucak konuşmak canım ama yüzyüze şuan mümkün değil farklı şehirlerdeyiz bakalım zaman ne göstericek ama inan moralim bozuluyor yaa
Sıkma canını bazen oluyor ilişkilerde böyle dönemler sanırım sen şuan sakin davranıp zamana bırakırsan en güzelini yapmış olursun.
İnş hep mutlu olursunuz :)
merhaba bayanlar;
ben direk konuya girmek istiyorum.Kızlar moralim o kadar bozuk ki kendimi öyle değersiz hissediyorum ki.İçimde öyle bir his oluştu ki şu 2 günde inanın ne uyku uyuyorum ne hayattan zevk alabiliyorumkızlaarr erkek arkadaşım benimle ilgilenmiyor sanki birşeyler yolunda gitmiyor gibi hissediyorum sanki benden sıkılmış bana mesaj atmak ona zor gibi geliyor çünkü benimle 2 gündür ilgilenmiyor doğru düzgün tabi daha öncesinde dde son zamanlarda böyle oluyor okulu tatile girdi bitti ailesinin yanına gitti 2 gün oldu gideli herşeyini anlarım ailesiyle vakit geçirmesini her türlüsünü ama onlara zaman ayırıpta uzakta olan bana zaman ayırmaması zoruma gidiyor farklı şehirlerdeyiz 2 gündür neredeyse doğru düzgün konuşmuyoruz bile ben yazıyorum fakat cevap nadiren veriyor kızlar ne olur içimi ferahlatıcak bir yardımda bulunun bana onun ilgisini çekmem için bir sorun olup olmadığını anlamam için ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen konumu okuyup bana zaman ayıran herkese şimdiden teşekkür ederimm...
Valla canım ben de eşimle evlenmeden önce aynı senin sevgilin gibi ailemin yanına gidince onu çok aksatıyordum.Bunun farkındaydım ama zaten uzun süredir ailemden uzaktayım ve onlarla vakit geçirmek istiyordum.Her an sevgilime mesaj atamıyordum.Günde 1-2 defa konuşuyorduk.Sıkma canını biraz onlarla vakit geçirsin sonra seninle daha fazla ilgilenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?