Kızlar ne olur bu belirtileri yaşayanlar yardım etsin

Meryem1221

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
71
39
38
32
1 senedir evliyim bebek istiyoruz eşimde de bende bir sıkıntı yok korunmamamıza rahmen olmadı. Ama bu ay adetime 7-8 gün var kasık ağrılarım karın ağrısı karın şişliği ve önceden adet olmadan önce göğüslerimde hassasiyet olurdu şimdi yanma var uçlarda ve ağrı. Çok erken olduğu için test yapmıyorum ve hüsrana uğramakta istemiyorum ☹️

Bat bekle canım. Malesef adet belirtisi hamilelik belirtisi birbirine benziyor. İlk gebeliğimde adet sancılarıyla beklemiştim bat ı. Tek değişik belirti sık idrara çıkmaktı. İkincide bel ağrım karında şişkinlik gaz vardı farklı olarak.

Bat bekle canım. Malesef adet belirtisi hamilelik belirtisi birbirine benziyor. İlk gebeliğimde adet sancılarıyla beklemiştim bat ı. Tek değişik belirti sık idrara çıkmaktı. İkincide bel ağrım karında şişkinlik gaz vardı farklı olarak.
Evet adet belirtileri gibi canım ama benim normalde 5 gün öncesi başlardı adet belirtilerim. Karın şişliğim 10 gün önceden başladı kasık aşrılarım birgün sonra.bugünde göğüslerimde ağrı var ve dediğim gibi adetime 7-8 gün var. Ay çok zor beklemek ve çocuk sahibi olmak isteyip te olamamak. İnsanların bebek yok mu demeside yanında cabası. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor

Evet adet belirtileri gibi canım ama benim normalde 5 gün öncesi başlardı adet belirtilerim. Karın şişliğim 10 gün önceden başladı kasık aşrılarım birgün sonra.bugünde göğüslerimde ağrı var ve dediğim gibi adetime 7-8 gün var. Ay çok zor beklemek ve çocuk sahibi olmak isteyip te olamamak. İnsanların bebek yok mu demeside yanında cabası. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor
Seni anlıyorum canım. Umudunu yitirme sorunun yoksa sağlıksak olarak demek ki bebişin gelmek için uygun zamanı bekliyor. Benimde normalde adet belirtim 2 gün önce başlar. Gebelik zamanlarıma bi hafta önce başladı.

Seni anlıyorum canım. Umudunu yitirme sorunun yoksa sağlıksak olarak demek ki bebişin gelmek için uygun zamanı bekliyor. Benimde normalde adet belirtim 2 gün önce başlar. Gebelik zamanlarıma bi hafta önce başladı.
İnşallah hamileyimdir çok istiyorum cevapladığın için çok teşekkür ediyorum canım

Benim 27 mayıs Adet günüm. Bilmiyorum emin olamıyorum kasıklarım ağrıyor biraz akıntım var .. karnımda evet şişlik oluyor ama umutlanmak ta istemiyorum ki bilemedim bende pcos olduğu icin canım ilkinde tutmaz diye düşünüyorum :(

Bendeki en erken belirtiler - sık idrara çıkma ,göğüslerde dolgunluk ve daha önce hiç olmamış degişik bir kasık agrısı

Canim bosada umitlendirmek istemem ama gogus ucu sizlamasi benim ilk belirtimdi ve hamileymisimm ondan anlamisdim buyuk ihtimal hamile olabilirsin. Yinede kisiden kisiye degisir hadi İnsallah hamilesindir

Ay inşallah kızlar ya. Yürürken,öksürürken kasıklarım değişik bir batma ve bel ağrısı var adet düZensizliğim olsa yarın adet olcam onun gibi. Ama gerçekten göğüslerim de hassasiyet yok uçları sızlıyor ve ağrıyor psikolojik mi bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir.

Ay inşallah kızlar ya. Yürürken,öksürürken kasıklarım değişik bir batma ve bel ağrısı var adet düZensizliğim olsa yarın adet olcam onun gibi. Ama gerçekten göğüslerim de hassasiyet yok uçları sızlıyor ve ağrıyor psikolojik mi bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir.
Hadi inşallah canım test yaptın mı hiç önceden

Ben hamile kaldigim ay ayni dedigin gibi normalde adet gunumden 3.4 gun once adet belirtilerini yasardim ama hamile kaldigim ay 10 gun onceden oldu belirtilerim seninki gibi.

Ben hamile kaldigimda adetime 2 gün kala çok değişik kasık ağrısı başlamıştı bide ilginç ama aserme olmuştu bunlar psikolojik değildi çünkü hamile kalmadım diye düşünüyordum umudum yoktu. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin. Inşallah hamilesindir canım

Ben hamile kaldigimda adetime 2 gün kala çok değişik kasık ağrısı başlamıştı bide ilginç ama aserme olmuştu bunlar psikolojik değildi çünkü hamile kalmadım diye düşünüyordum umudum yoktu. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin. Inşallah hamilesindir canım
Herkesin değişiklik oluyor demekki benimde ilk defa 10 gün önceden başladı belirtiler hani adet belirtileri gibi işte tek farkı göğüs ucu sızıntılarım ve karnımın şişliğinden zor nefes almam

Back
X