• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kızlar ne olur yardım! Ne yapsam kurtulamadım :((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

deadia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
230
125
53
Yüzümde bi-iki yıl önceden kalan (özellikle laser tedavi sonrası) (favoriler) güneş lekesi kaldı, yanak bölgemde de akne ve gözenek açıklıkları var :(( artık pudra, fondoten kullanmak istemiyorum... Neler yaptım, kan testi hiç bişiy çıkmadı, buradan okuduğum merhemler, maskeler, cilt bakımına gittim, bitkisel, kimyasal neler neler, bir türlü kurtulamıyorum :(((( hiç mutlu değilim ne olur kesin çözüme kavuşmuş birileri varsa yaptığı uygulamayı anlatsın ben de kurtulayım koca koca gözlükler takmaktan bıktım makyajsızken :.((( şimdiden teşekkürler...

İnstgram kullanıyorsaniz sayfasına bakabilirsiniz internette araştırın kullananlar memnun kaldı şifa bulmanız dileği ile iyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzümde bi-iki yıl önceden kalan (özellikle laser tedavi sonrası) (favoriler) güneş lekesi kaldı, yanak bölgemde de akne ve gözenek açıklıkları var :KK43:( artık pudra, fondoten kullanmak istemiyorum... Neler yaptım, kan testi hiç bişiy çıkmadı, buradan okuduğum merhemler, maskeler, cilt bakımına gittim, bitkisel, kimyasal neler neler, bir türlü kurtulamıyorum :KK43:((( hiç mutlu değilim ne olur kesin çözüme kavuşmuş birileri varsa yaptığı uygulamayı anlatsın ben de kurtulayım koca koca gözlükler takmaktan bıktım makyajsızken :.((( şimdiden teşekkürler...
Lütfen siteyi dikkatli inceleyiniz.üstüne basa basa yazdım CİLDİNİZ SOYDURMAYINIZ.Yeni hatalar sakın yapmayın artık.ürün almadan evvel de çok araştırınız derim...

Lütfen siteyi dikkatli inceleyiniz.üstüne basa basa yazdım CİLDİNİZ SOYDURMAYINIZ.Yeni hatalar sakın yapmayın artık.ürün almadan evvel de çok araştırınız derim...

Lr diyorlar bilmiyorum artık çok sıkıldımmm :((( hiç mutlu değilim... hiç bir kadın çekmesin bunu...

İnstgram kullanıyorsaniz ...sayfasına bakabilirsiniz internette araştırın kullananlar memnun kaldı şifa bulmanız dileği ile iyi günler

teşekkür ederim bakacağım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Lr diyorlar bilmiyorum artık çok sıkıldımmm :KK43:(( hiç mutlu değilim... hiç bir kadın çekmesin bunu...
Canım haklısınız ama ne yapacaksınız.ürün satmak için her sayfaya yazıyorlar.hepimiz sıkıldık.aslında bu kadar yazmaları daha beter ve itici yapıyor ama nedense yazmaya devam ediyorlar.belki ürünlerinde iyi olanlar olabilir ama bunu yaptıkları sürece alacak olan bile almaz.benim görüşüm bu.açtığım sayfayı inceleyiniz.ama leke tedavisi bu sene bitti.seneye başlıyor.

Benim sabit gelirim var para için değil gerçekten ise yaradığı için tavsiye ediyorum yardımcı olmaya çalışıyorum egzema gözaltı gibi sorunlara çözüm buldum sivilce de ise yaradığını arkadaşımın oğlunda gördüm neden tavsiye etmeyeyim yazmayayim arkadaşım artı evet evine coluguna çocuğuna ekmek parasi için bu işi yapanlar var onlara saygı lütfen sizlerde reklam yapıyorsunuz bi yandan laf atarken

Benim sabit gelirim var para için değil gerçekten ise yaradığı için tavsiye ediyorum yardımcı olmaya çalışıyorum egzema gözaltı gibi sorunlara çözüm buldum sivilce de ise yaradığını arkadaşımın oğlunda gördüm neden tavsiye etmeyeyim yazmayayim arkadaşım artı evet evine coluguna çocuğuna ekmek parasi için bu işi yapanlar var onlara saygı lütfen sizlerde reklam yapıyorsunuz bi yandan laf atarken
Doktora gostermeden!
Cilt analizi yaptirmadan!
Cildin hassasiyetini bilmeden iki lafa kanip bir umutla alan iki kurus ekmek parasini verenlerin vebali nolcak peki

Okadar cok insanlarin umutlariyla oynuyolar ki

Basiyorum kib i reklam gordugumde

Kafasina gore kimse krem kullanmasin!

Birine iyi gelen ötekine gelmiyo emin olun
Bitkiler, sabunlar tabiki deneme yanilma yontemiyle denenbilir
Gidin aktara sorun ögrenin

Ama kremmis efendim setmis bilmemne zimbirtiymis inanmasin kimse.

Cilt analizi testler yaptırdım bi sürü ilaç denedim dr tavsiyesi ile bi dünya para döktüm ama sonuç sıfır. Sizde haklısınız bu zamana kadar bende çok iyi gelir diye bir sürü şeyler denedim ama bu ürünle tesadüf karşılaştım bide bunu deneyim dedim memnun kaldım tavsiye ediyorum, birçok arkadasim denedi sonuç memnuniyet sizde deneyin bence iyi günler

Cilt analizi testler yaptırdım bi sürü ilaç denedim dr tavsiyesi ile bi dünya para döktüm ama sonuç sıfır. Sizde haklısınız bu zamana kadar bende çok iyi gelir diye bir sürü şeyler denedim ama bu ürünle tesadüf karşılaştım bide bunu deneyim dedim memnun kaldım tavsiye ediyorum, birçok arkadasim denedi sonuç memnuniyet sizde deneyin bence iyi günler
Hanimefendicim
Bir urunden memnun kallmak farkli
Adres vermek (reklam) farkli
Anlatabilmisimdir umarim

Ben yaziyorum evet
X sabunu aldim memnunum
Ama illa o sabunu x instagramdan aldim yazmiyorum
Aktara gittim aldim diyorum

Ne bilim dr. krem verdi diyorum ama krem ismi vermiyorum
Verdigimdede dr gidin mutlaka diyorum

Herkes bir urun kullanir memnun kalinir kalinmaz ben illede su adresden alin diye kopi yapilmasina karsiyim

Nerde gorsemde kiblicem.

Canım haklısınız ama ne yapacaksınız.ürün satmak için her sayfaya yazıyorlar.hepimiz sıkıldık.aslında bu kadar yazmaları daha beter ve itici yapıyor ama nedense yazmaya devam ediyorlar.belki ürünlerinde iyi olanlar olabilir ama bunu yaptıkları sürece alacak olan bile almaz.benim görüşüm bu.açtığım sayfayı inceleyiniz.ama leke tedavisi bu sene bitti.seneye başlıyor.

inceleyeceğim canım teşekkürler

Doktora gostermeden!
Cilt analizi yaptirmadan!
Cildin hassasiyetini bilmeden iki lafa kanip bir umutla alan iki kurus ekmek parasini verenlerin vebali nolcak peki

Okadar cok insanlarin umutlariyla oynuyolar ki

Basiyorum kib i reklam gordugumde

Kafasina gore kimse krem kullanmasin!

Birine iyi gelen ötekine gelmiyo emin olun
Bitkiler, sabunlar tabiki deneme yanilma yontemiyle denenbilir
Gidin aktara sorun ögrenin

Ama kremmis efendim setmis bilmemne zimbirtiymis inanmasin kimse.

hakkaten ya ne ürünler denedik kobaya döndük iyice :((( üfffff... en iyisi şansımı yine tamamen bitkisel yağlardan yana kullanmak olucak galiba...

hakkaten ya ne ürünler denedik kobaya döndük iyice :KK43:(( üfffff... en iyisi şansımı yine tamamen bitkisel yağlardan yana kullanmak olucak galiba...
Evet deneme tahtası olduk özellikle de ben.baktım kimse bir şey demiyor.ama lekesiz geziyor anlatmıyor.niyeyse.Sizde öyle yapın deneyin.ben de kendi kendime denemeye karar verdim.Olsun daha iyi oldu.

Evet deneme tahtası olduk özellikle de ben.baktım kimse bir şey demiyor.ama lekesiz geziyor anlatmıyor.niyeyse.Sizde öyle yapın deneyin.ben de kendi kendime denemeye karar verdim.Olsun daha iyi oldu.

Evet ben de çok karşılaştım bu tür bencilliklerle, yüzü porselen gibi olmuş bir anda hanfendinin (yakın arkadaşım sözde) "hiiiiç, hiç bişiy yapmadım sadece sabunla yıkıyorum, öyle geçti işte izler, sivilceler" diyor bir de... Benim de anlımda enayi yazıyor zaten... Hadi bunu geçtim şekerim, benim öz kuzenim yaptı aynısını kızın saçları kısacıktı tüy gibi hiç uzamazdı, azdı da bayağı, hep yakınırdı saçlarım uzamıyor diye, bi formül bulmuş ne yaptıysa 3-4 ayda abartmıyorum bak saçlar beline geldi hem de dolgun dolgun şampuan reklamlarındaki kadınlar gibi, gözlerime inanamadım, geberdi de söylemedi nasıl sinirim yaaaa.... (Gerçi çok şükür benim saçlarım çabuk uzar pek sorunum yok öyle ama boyadan kurtulucam diye kesip keisp kısalttım omuzlarımı geçene kadar canım çıktı) Nasıl dolmuşum yaaa :(((

Evet ben de çok karşılaştım bu tür bencilliklerle, yüzü porselen gibi olmuş bir anda hanfendinin (yakın arkadaşım sözde) "hiiiiç, hiç bişiy yapmadım sadece sabunla yıkıyorum, öyle geçti işte izler, sivilceler" diyor bir de... Benim de anlımda enayi yazıyor zaten... Hadi bunu geçtim şekerim, benim öz kuzenim yaptı aynısını kızın saçları kısacıktı tüy gibi hiç uzamazdı, azdı da bayağı, hep yakınırdı saçlarım uzamıyor diye, bi formül bulmuş ne yaptıysa 3-4 ayda abartmıyorum bak saçlar beline geldi hem de dolgun dolgun şampuan reklamlarındaki kadınlar gibi, gözlerime inanamadım, geberdi de söylemedi nasıl sinirim yaaaa.... (Gerçi çok şükür benim saçlarım çabuk uzar pek sorunum yok öyle ama boyadan kurtulucam diye kesip keisp kısalttım omuzlarımı geçene kadar canım çıktı) Nasıl dolmuşum yaaa :KK43:((
Aynen daha geçende yazdım sayfaya (sayfa 86 bakarsınız)inanın doldum.üzüntüden.böyle yapıyorlar.paylaşmazlar niyeyse ama gün gelir muhtaç olurlar.ya ben de yardım ediyorum ama .ne bileyim.yapım bu.ama merak etmeyin çözeceğiz her şeyi :)

Evet ben de çok karşılaştım bu tür bencilliklerle, yüzü porselen gibi olmuş bir anda hanfendinin (yakın arkadaşım sözde) "hiiiiç, hiç bişiy yapmadım sadece sabunla yıkıyorum, öyle geçti işte izler, sivilceler" diyor bir de... Benim de anlımda enayi yazıyor zaten... Hadi bunu geçtim şekerim, benim öz kuzenim yaptı aynısını kızın saçları kısacıktı tüy gibi hiç uzamazdı, azdı da bayağı, hep yakınırdı saçlarım uzamıyor diye, bi formül bulmuş ne yaptıysa 3-4 ayda abartmıyorum bak saçlar beline geldi hem de dolgun dolgun şampuan reklamlarındaki kadınlar gibi, gözlerime inanamadım, geberdi de söylemedi nasıl sinirim yaaaa.... (Gerçi çok şükür benim saçlarım çabuk uzar pek sorunum yok öyle ama boyadan kurtulucam diye kesip keisp kısalttım omuzlarımı geçene kadar canım çıktı) Nasıl dolmuşum yaaa :KK43:((
Ayy ögrenirsen söyle ya dua ederiz ona söylesin

Aynen daha geçende yazdım sayfaya (sayfa 86 bakarsınız)inanın doldum.üzüntüden.böyle yapıyorlar.paylaşmazlar niyeyse ama gün gelir muhtaç olurlar.ya ben de yardım ediyorum ama .ne bileyim.yapım bu.ama merak etmeyin çözeceğiz her şeyi :)

inşallah hayatım yaaa :KK60: her şeyimiz mükemmel olsun.. amin

Back
X