- 15 Nisan 2015
- 230
- 125
- 53
Ayy ögrenirsen söyle ya dua ederiz ona söylesin
söylemiyor tam cadııııııı... yolucam o saçları en sonunda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ögrenirsen söyle ya dua ederiz ona söylesin
Al eline makasi kes saclarinisöylemiyor tam cadııııııı... yolucam o saçları en sonundabiz olsak hemen söyleriz...
valla ben de dua ederim... ama söylemiyor
![]()
Al eline makasi kes saclarini
Ay sinir olurum o model bencil insanlara
AMİN HEP BERABER :)inşallah hayatım yaaaher şeyimiz mükemmel olsun.. amin
Canım merakla bekliyorum.Nasıl kullanacaksınız yazın onunda bir şekli var çünkü.ben kullandım açtığım sayfada da yazıyorum.(size sayfama bakınız da demiştim önceki mesajlar da var)ben ilk kutuda %50 açtım.2.yi arada çok krem deneyip aldım.ancak benim sayfama yazan arkadaşımız 4 kutu kullandı işe yaramamış.kişiye göre değişiyor.şu an ben başka bir krem de deniyorum.zaten deniyor deniyor yazıyorum :)Kızlarrrr facebook'ta tesadüfen bi leke kremi buldumarkadaşım yarışmasını paylaşmıştı beni etiketleyip, google'dan araştırma yaptım bayağı bilinen bir kremmiş hatta bir çok ürünleri var, bayağı etkili diyorlar leke konusunda hiç kötü yorum yapan yok ve inanılmaz takipçileri var... ona başlamayı düşünüyorum. aradım, eczanelerde de var dediler, internet siparişi de olabiliyormuş en kısa zamanda kullanmaya başlayacağım ayy inşallah kurtulucam bu sefer
tonla şey denedim bunu da deneyeyim ne kaybederim
siparişi vereyim, kullanmaya başlayınca size yazarım gelişmeleri... Bu arada kremin adı sinoz leke kremi... umarım ben kurtulurum size de bi faydam dokunur hep birlikte güzel güzel dolaşırız
![]()
Canım merakla bekliyorum.Nasıl kullanacaksınız yazın onunda bir şekli var çünkü.ben kullandım açtığım sayfada da yazıyorum.(size sayfama bakınız da demiştim önceki mesajlar da var)ben ilk kutuda %50 açtım.2.yi arada çok krem deneyip aldım.ancak benim sayfama yazan arkadaşımız 4 kutu kullandı işe yaramamış.kişiye göre değişiyor.şu an ben başka bir krem de deniyorum.zaten deniyor deniyor yazıyorum :)
Canım cildiniz kuru mu nedir nasıl yazın.bu dediğim o krem için değil her kreme göre yazacağım.yani leke kremlerine göre.ben hepsini kullandım siz neler kullandınızCanım göremedim bana linkini atar mısın? bakayım... Sinoz mu kullandın sen? önce 1 kutuyla başlayacağım eğer beğenirsem devam ederim, 3 kutuda tamamen kayboluyormuş izler... yüzünü temizleyip akşam yatmadan hafif masaj yaparak yediriyormuşsun... düzenli kullanım da önemli dediler... bi de mavi anemon çiçeği kremleri var acaba ben direkt onunla mı başlasam karar veremedim.. daha sipariş vermedim...
Canım cildiniz kuru mu nedir nasıl yazın.bu dediğim o krem için değil her kreme göre yazacağım.yani leke kremlerine göre.ben hepsini kullandım siz neler kullandınız
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-her-turlu-tecrubelerimizi-paylasalim.880357/ size daha önce de yazdım ama bakmadınız .anlamadım aslında ben yardım etmek istemiştim size.her neyse incelersiniz sorarsınız
olsun yazın yine de.bilinsin her şey.aynı şekilde deneme tahtasıyım :)benim cildim karma canımcım... neler kullanmadın, neler yapmadın desen daha kolay cevaplarımbu sefer umutluyum yaa inşallah geçecek izler... aldığımda, kullanmaya başlayınca yapacağım yorum...
Canım önemli değil ama ben insanlara yardım için buradayım.inanın herkes lekesiz olsun diye uğraşıyorum.link için teşekkürler bulamadım ki sory tatlımşimdi bakıp telafi ediyorum...
Canım önemli değil ama ben insanlara yardım için buradayım.inanın herkes lekesiz olsun diye uğraşıyorum.
Teşekkürler canım iyi ve dürüst olmaya çalışıyorum :)çok iyisin bitanem yaa keşke herkes senin kadar düşünceli olsa :.(
Merhaba,Yüzümde bi-iki yıl önceden kalan (özellikle laser tedavi sonrası) (favoriler) güneş lekesi kaldı, yanak bölgemde de akne ve gözenek açıklıkları var( artık pudra, fondoten kullanmak istemiyorum... Neler yaptım, kan testi hiç bişiy çıkmadı, buradan okuduğum merhemler, maskeler, cilt bakımına gittim, bitkisel, kimyasal neler neler, bir türlü kurtulamıyorum
((( hiç mutlu değilim ne olur kesin çözüme kavuşmuş birileri varsa yaptığı uygulamayı anlatsın ben de kurtulayım koca koca gözlükler takmaktan bıktım makyajsızken :.((( şimdiden teşekkürler...
Merhaba,
Cilt lekeleri için oluşturulmuş Alman menşeli özel seri olan WHITENER serisi ile lekelerinizden kurtulmanız mümkün. Üstelik 1 hafta kadar kısa bir sürede. Cildi soyucu ve pigmentleri tedavi edici özelliği sayesinde sizin probleminize yEki Görüntüle 1801698 ardımcı olacaktır. Fiyatı oldukça uygun.
Ben bugday yagina basladim
Salyangoz maskesi kullaniyorum
Kecisutu sabunu kullaniyorum
Kullaniyorumda kullaniyorum
Suan bisi yok
Sinozla ilgiliyorumlarinizi takip edicem.
Maske canım buyazacağım tatlım mutlaka... ben de çok merak ediyorum... salyangoz kremi kullanmıştım ben de ama maalesef ondan da bişiy çıkmadı...