• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kızlar ne olur yardım! Ne yapsam kurtulamadım :((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bu sinozla ilgili dün bir arastirma yaptım
Farkli farkli sitelerden olumsuz yorumlar,sikayetler, paranizi iade ederiz diye iddali konusmalar yapip urunu satip sonra ortadan kaybolan saticilar falan okudum.

Birebir kullanandan ögrenmek ,dinlemek daha saglikli olur sanirim

teşekkür ederim canımcım ben bi yere sipariş verdim onu bekliyorum onu deneyeyim bakalım çok umutluyum... kullanmaya başlayınca yazacağım gelişmeleri...
Canım normalde leke mevsimi bitti bu tarihlerde yapılmaz.ancak sizin aldığınız kremin şöyle bir iddiası var.yazın dahi kullanılıyor.hatta hamileler bile.ben cesaret edemem açıkçası.evet bende kullandım yazdım.fayda da sağladım ama devam etmedim.başka şeyler deneyip en çok fayda gördüğüm önemliydi benim için.fakat benim sayfama da yazan 4 kutu kullanıp fayda görmeyen var.bunu da size daha önce yazdım.bu neden kaynaklı bilemiyorum.sizin kullanıp yorumlarınız da çok merakla bekliyorum...

Bu sinozla ilgili dün bir arastirma yaptım
Farkli farkli sitelerden olumsuz yorumlar,sikayetler, paranizi iade ederiz diye iddali konusmalar yapip urunu satip sonra ortadan kaybolan saticilar falan okudum.

Birebir kullanandan ögrenmek ,dinlemek daha saglikli olur sanirim

her kafadan ayrı bir ses tatlım, söyleme öyle yaa :((( sipariş verdim ben bi sürü para ödedim, yarın çalışmıyorum kargo gelse bile not bırakır en geç pazartesi elimde olur inşallah iyidir yaa :.( çok üzülürüm... sabırsızlıktan ölücem bir an önce elime geçsin artık

Canım normalde leke mevsimi bitti bu tarihlerde yapılmaz.ancak sizin aldığınız kremin şöyle bir iddiası var.yazın dahi kullanılıyor.hatta hamileler bile.ben cesaret edemem açıkçası.evet bende kullandım yazdım.fayda da sağladım ama devam etmedim.başka şeyler deneyip en çok fayda gördüğüm önemliydi benim için.fakat benim sayfama da yazan 4 kutu kullanıp fayda görmeyen var.bunu da size daha önce yazdım.bu neden kaynaklı bilemiyorum.sizin kullanıp yorumlarınız da çok merakla bekliyorum...

umarım güzel olur kuzucum, ben de meraktan ölücem valla, yaz da geliyor hem fit hem güzel olma derdindeyim bu aralar, bir de selülit belası çıktı başıma her koldan saldırıyorum kendime valla ahahah :D saç baş spor kremler allah sonumu hayretsin :DD

Bir fotoğrafınızı görebilir miyiz. Merak ettim

fotoğraf koyacağım canım mutlaka merak etme :) umarım birlikte güzel güzel takip ederiz güzelleşmemi ahh çok umutluyum :) şu an yüüzmde makyaj var kremim gelir gelmez hemen çekeceğim fotomu inşallah before/after yapacağım :) güzel güzel ohh yandan umutluyum çokkk.... özellikle güneş lekem :.( canımı sıkıyor ve gözeneklerim daha bir çok şey ühüüü :.( geçirsin bu defa lütfen işe yarasın lütfennn

deadia deadia ya sinoz yazinca sen bende merak edip öyle googleden arastirdim
Deneme yanilma
Yöntemi en sagliklisi bosver.

Benim suratimda kafayi yedi
Okadar cok sey uyguluyorum ki korkuyorum artik
Bende en iyi leke acan doktor karisimli bir ilacdi
İcinde kortizon falan var.
Fakat kullanirken iyi guzel renk aciyo biraktigim an hobbba yine sil bastan.

Suan bugday yagi
Kil maskesi
Salyangoz özlü maske
Gulsuyu kullaniyorum
Bb kremle kapamadan disari cikamiyorun

Doktorun kremine tekrar dönmek istemiyorum

Bepanten,bepanten plus ve madecassol uclusu var elimde bunlari kullancak yer yok artik suratimda sira gelmiyo
Ama hic acilma yok lekelerimde

Solente pigmenta kullaniyorum hergün.
Koruyorumda yani.

Esim artik soyleniyo kokuyo bunlar surme diyo
Yanagimi oksicak makas alcak krem ,yag bulasiyo adamin eline
Ama aksam surmek zorundayin aksam cilt daha iyi onariliyo

Yahu care bulan beri gelsin nolur ya

Bugun herkesi inceliyorum yolda valla kimsenin biyik bolgesinde leke falan yok
Tertemiz benimki biyik varmis gibi duruyo resmen
Biyikli geziyorum sanki
Kafam yerde geziyorum

Biktim yeminle

umarım güzel olur kuzucum, ben de meraktan ölücem valla, yaz da geliyor hem fit hem güzel olma derdindeyim bu aralar, bir de selülit belası çıktı başıma her koldan saldırıyorum kendime valla ahahah :KK70: saç baş spor kremler Allah sonumu hayretsin :KK70:D
Canım hayırlı olsun.başarılı olsun.Sağlıkla olsun.ama dediklerimi dikkate alınız.sayfama da bakın kullanım şekliyle alakalı yazdım.ilk sayfadan da bir şeyler yapınız.kullanıma başlayınca.Bu arada sayfama da yazdım selülit için çok etkili bir şey bulan var ise krem gibi lütfen yazsın.kullanmadım bilmiyorum.bende çok az var.benden isteyen biri var.ve çoook bunalımda.bulursak ona da herkese faydalı olsun.dualarım hepimizle.

Yüzümde bi-iki yıl önceden kalan (özellikle laser tedavi sonrası) (favoriler) güneş lekesi kaldı, yanak bölgemde de akne ve gözenek açıklıkları var :KK43:( artık pudra, fondoten kullanmak istemiyorum... Neler yaptım, kan testi hiç bişiy çıkmadı, buradan okuduğum merhemler, maskeler, cilt bakımına gittim, bitkisel, kimyasal neler neler, bir türlü kurtulamıyorum :KK43:((( hiç mutlu değilim ne olur kesin çözüme kavuşmuş birileri varsa yaptığı uygulamayı anlatsın ben de kurtulayım koca koca gözlükler takmaktan bıktım makyajsızken :.((( şimdiden teşekkürler...
Kısa süre önce bir cilt kremi yaptım bir kutuda müthiş sonuçlar veriyor kargo ile gönderiyorum kullananların fotgraflarına burdan ulaşabilirsiniz https://www.facebook.com/KaanEczanesi/

deadia deadia ya sinoz yazinca sen bende merak edip öyle googleden arastirdim
Deneme yanilma
Yöntemi en sagliklisi bosver.

Benim suratimda kafayi yedi
Okadar cok sey uyguluyorum ki korkuyorum artik
Bende en iyi leke acan doktor karisimli bir ilacdi
İcinde kortizon falan var.
Fakat kullanirken iyi guzel renk aciyo biraktigim an hobbba yine sil bastan.

Suan bugday yagi
Kil maskesi
Salyangoz özlü maske
Gulsuyu kullaniyorum
Bb kremle kapamadan disari cikamiyorun

Doktorun kremine tekrar dönmek istemiyorum

Bepanten,bepanten plus ve madecassol uclusu var elimde bunlari kullancak yer yok artik suratimda sira gelmiyo
Ama hic acilma yok lekelerimde

Solente pigmenta kullaniyorum hergün.
Koruyorumda yani.

Esim artik soyleniyo kokuyo bunlar surme diyo
Yanagimi oksicak makas alcak krem ,yag bulasiyo adamin eline
Ama aksam surmek zorundayin aksam cilt daha iyi onariliyo

Yahu care bulan beri gelsin nolur ya

Bugun herkesi inceliyorum yolda valla kimsenin biyik bolgesinde leke falan yok
Tertemiz benimki biyik varmis gibi duruyo resmen
Biyikli geziyorum sanki
Kafam yerde geziyorum

Biktim yeminle

ben de kullanmıştım madecassol ama işe yaramadı :(

Kızlarrrrrr ürünlerim geldi sonunda :KK6: aslında dün elime geçti ama pazartesi yoğunluğundan yazamadım geldi diye... gece yatmadan kullandım ayy ben mi öyle hissediyorum gerçekten işe yarayacak mı bilemedim... kadife gibi yaptı yüzümü :21: 1 ay düzenli kullanayım bakayım ne olacak?

image.webp
önce kil maskemi yaptım, sonra sinoz yüz temizleme jeli ile yüz fırçam yardımıyla yıkadım yüzümü bir güzel sonra aktardan aldığım gül suyunu tonik olarak uyguladım kendi halinde kurumaya bıraktım üzerine sinoz mavi anemon çiçeği kremini uyguladım ve kadife gibi yaptı yüzümü Hoppa ilk günden böyleyse 1 ay sonra ne olur yüzüm düşünemiyorum :KK9:bence harika olacak hissediyorum... Hepimiz kurtulucaz inşallaah kızlarrrr :KK73:

Eki Görüntüle 1804642 önce kil maskemi yaptım, sonra sinoz yüz temizleme jeli ile yüz fırçam yardımıyla yıkadım yüzümü bir güzel sonra aktardan aldığım gül suyunu tonik olarak uyguladım kendi halinde kurumaya bıraktım üzerine sinoz mavi anemon çiçeği kremini uyguladım ve kadife gibi yaptı yüzümü Hoppa ilk günden böyleyse 1 ay sonra ne olur yüzüm düşünemiyorum :KK9:bence harika olacak hissediyorum... Hepimiz kurtulucaz inşallaah kızlarrrr :KK73:
Canım merakla bekliyoruz gelişmeleri.(leke için aslında diğer sinoz var.mavi anemon da açarmış ama %30.)kullanın bakalım neler olacak.devamlı yazınız.güle güle kullanınız :)

Eki Görüntüle 1804642 önce kil maskemi yaptım, sonra sinoz yüz temizleme jeli ile yüz fırçam yardımıyla yıkadım yüzümü bir güzel sonra aktardan aldığım gül suyunu tonik olarak uyguladım kendi halinde kurumaya bıraktım üzerine sinoz mavi anemon çiçeği kremini uyguladım ve kadife gibi yaptı yüzümü Hoppa ilk günden böyleyse 1 ay sonra ne olur yüzüm düşünemiyorum :KK9:bence harika olacak hissediyorum... Hepimiz kurtulucaz inşallaah kızlarrrr :KK73:
Takipdeyim lütfen bizi unutmayin

Back
X