- 15 Nisan 2015
- 230
- 125
- 53
Maske canım bu
Krem degil.
ok anladım, ben de salyangoz kremi kullandım diyorum, kendiminkini anlattım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maske canım bu
Krem degil.
Ben krem anladın sandım cok pardon.ok anladım, ben de salyangoz kremi kullandım diyorum, kendiminkini anlattım![]()
Canım normalde leke mevsimi bitti bu tarihlerde yapılmaz.ancak sizin aldığınız kremin şöyle bir iddiası var.yazın dahi kullanılıyor.hatta hamileler bile.ben cesaret edemem açıkçası.evet bende kullandım yazdım.fayda da sağladım ama devam etmedim.başka şeyler deneyip en çok fayda gördüğüm önemliydi benim için.fakat benim sayfama da yazan 4 kutu kullanıp fayda görmeyen var.bunu da size daha önce yazdım.bu neden kaynaklı bilemiyorum.sizin kullanıp yorumlarınız da çok merakla bekliyorum...teşekkür ederim canımcım ben bi yere sipariş verdim onu bekliyorum onu deneyeyim bakalım çok umutluyum... kullanmaya başlayınca yazacağım gelişmeleri...
Ben krem anladın sandım cok pardon.
Ne bilim ya hersyden medet umar oldum.
Bu sinozla ilgili dün bir arastirma yaptım
Farkli farkli sitelerden olumsuz yorumlar,sikayetler, paranizi iade ederiz diye iddali konusmalar yapip urunu satip sonra ortadan kaybolan saticilar falan okudum.
Birebir kullanandan ögrenmek ,dinlemek daha saglikli olur sanirim
Canım normalde leke mevsimi bitti bu tarihlerde yapılmaz.ancak sizin aldığınız kremin şöyle bir iddiası var.yazın dahi kullanılıyor.hatta hamileler bile.ben cesaret edemem açıkçası.evet bende kullandım yazdım.fayda da sağladım ama devam etmedim.başka şeyler deneyip en çok fayda gördüğüm önemliydi benim için.fakat benim sayfama da yazan 4 kutu kullanıp fayda görmeyen var.bunu da size daha önce yazdım.bu neden kaynaklı bilemiyorum.sizin kullanıp yorumlarınız da çok merakla bekliyorum...
Bir fotoğrafınızı görebilir miyiz. Merak ettimbenim cildim karma canımcım... neler kullanmadın, neler yapmadın desen daha kolay cevaplarımbu sefer umutluyum yaa inşallah geçecek izler... aldığımda, kullanmaya başlayınca yapacağım yorum...
Bir fotoğrafınızı görebilir miyiz. Merak ettim
Canım hayırlı olsun.başarılı olsun.Sağlıkla olsun.ama dediklerimi dikkate alınız.sayfama da bakın kullanım şekliyle alakalı yazdım.ilk sayfadan da bir şeyler yapınız.kullanıma başlayınca.Bu arada sayfama da yazdım selülit için çok etkili bir şey bulan var ise krem gibi lütfen yazsın.kullanmadım bilmiyorum.bende çok az var.benden isteyen biri var.ve çoook bunalımda.bulursak ona da herkese faydalı olsun.dualarım hepimizle.umarım güzel olur kuzucum, ben de meraktan ölücem valla, yaz da geliyor hem fit hem güzel olma derdindeyim bu aralar, bir de selülit belası çıktı başıma her koldan saldırıyorum kendime valla ahahahsaç baş spor kremler Allah sonumu hayretsin
D
Kısa süre önce bir cilt kremi yaptım bir kutuda müthiş sonuçlar veriyor kargo ile gönderiyorum kullananların fotgraflarına burdan ulaşabilirsiniz https://www.facebook.com/KaanEczanesi/Yüzümde bi-iki yıl önceden kalan (özellikle laser tedavi sonrası) (favoriler) güneş lekesi kaldı, yanak bölgemde de akne ve gözenek açıklıkları var( artık pudra, fondoten kullanmak istemiyorum... Neler yaptım, kan testi hiç bişiy çıkmadı, buradan okuduğum merhemler, maskeler, cilt bakımına gittim, bitkisel, kimyasal neler neler, bir türlü kurtulamıyorum
((( hiç mutlu değilim ne olur kesin çözüme kavuşmuş birileri varsa yaptığı uygulamayı anlatsın ben de kurtulayım koca koca gözlükler takmaktan bıktım makyajsızken :.((( şimdiden teşekkürler...
deadia ya sinoz yazinca sen bende merak edip öyle googleden arastirdim
Deneme yanilma
Yöntemi en sagliklisi bosver.
Benim suratimda kafayi yedi
Okadar cok sey uyguluyorum ki korkuyorum artik
Bende en iyi leke acan doktor karisimli bir ilacdi
İcinde kortizon falan var.
Fakat kullanirken iyi guzel renk aciyo biraktigim an hobbba yine sil bastan.
Suan bugday yagi
Kil maskesi
Salyangoz özlü maske
Gulsuyu kullaniyorum
Bb kremle kapamadan disari cikamiyorun
Doktorun kremine tekrar dönmek istemiyorum
Bepanten,bepanten plus ve madecassol uclusu var elimde bunlari kullancak yer yok artik suratimda sira gelmiyo
Ama hic acilma yok lekelerimde
Solente pigmenta kullaniyorum hergün.
Koruyorumda yani.
Esim artik soyleniyo kokuyo bunlar surme diyo
Yanagimi oksicak makas alcak krem ,yag bulasiyo adamin eline
Ama aksam surmek zorundayin aksam cilt daha iyi onariliyo
Yahu care bulan beri gelsin nolur ya
Bugun herkesi inceliyorum yolda valla kimsenin biyik bolgesinde leke falan yok
Tertemiz benimki biyik varmis gibi duruyo resmen
Biyikli geziyorum sanki
Kafam yerde geziyorum
Biktim yeminle
Çok geçmiş olsun kafanıza göre ilaç kullanmayınız bepanten ve türevleri leke yapar zatenben de kullanmıştım madecassol ama işe yaramadı![]()
Canım merakla bekliyoruz gelişmeleri.(leke için aslında diğer sinoz var.mavi anemon da açarmış ama %30.)kullanın bakalım neler olacak.devamlı yazınız.güle güle kullanınız :)Eki Görüntüle 1804642 önce kil maskemi yaptım, sonra sinoz yüz temizleme jeli ile yüz fırçam yardımıyla yıkadım yüzümü bir güzel sonra aktardan aldığım gül suyunu tonik olarak uyguladım kendi halinde kurumaya bıraktım üzerine sinoz mavi anemon çiçeği kremini uyguladım ve kadife gibi yaptı yüzümüilk günden böyleyse 1 ay sonra ne olur yüzüm düşünemiyorum
bence harika olacak hissediyorum... Hepimiz kurtulucaz inşallaah kızlarrrr
![]()
Canım merakla bekliyoruz gelişmeleri.(leke için aslında diğer sinoz var.mavi anemon da açarmış ama %30.)kullanın bakalım neler olacak.devamlı yazınız.güle güle kullanınız :)
Takipdeyim lütfen bizi unutmayinEki Görüntüle 1804642 önce kil maskemi yaptım, sonra sinoz yüz temizleme jeli ile yüz fırçam yardımıyla yıkadım yüzümü bir güzel sonra aktardan aldığım gül suyunu tonik olarak uyguladım kendi halinde kurumaya bıraktım üzerine sinoz mavi anemon çiçeği kremini uyguladım ve kadife gibi yaptı yüzümüilk günden böyleyse 1 ay sonra ne olur yüzüm düşünemiyorum
bence harika olacak hissediyorum... Hepimiz kurtulucaz inşallaah kızlarrrr
![]()