Kızlar ne olur yardım:((

Nefret ediyorum facebook'tan...
Bir defa güven gittimi onu tekrar kazanmak, tekrar aynı kişiye güven duymak çok zordur...
Bunun bir tarifi yok malesef...

Güven çok güçlü bir duygu kaybedilmesi çok kolay kazanılması çok zor...ama nedense zor elde ettikleri bu güven duygusunu bir kalemde kaybetmekten korkmuyorlar çok komik...eminim eşin şimdide ona güvenmiyorsun diye bunalıma giriyordur..:))canım çok daha ağırlarını yaşadım senin anlattığının şunu söyliyim kalıp devam etmeye karar verdiysen ve eşininde çaba harcadığına inanıyorsan sende kapatmaya çalış..ve şunu düşün hiç kimse kimseyi kandıramaz eşin bir daha seni bir şekilde aldatmaya kalkarsa bu mutlaka bir yerden önüne gelecektir..o zaman istediğini yaparsın eline verilen şansı kullanamazsa bunu eşin düşünsün...Kolay değil biliyorum bende zorlanıyorum yapmakta ama bunu yapmak zorundayız...

Güven çok güçlü bir duygu kaybedilmesi çok kolay kazanılması çok zor...ama nedense zor elde ettikleri bu güven duygusunu bir kalemde kaybetmekten korkmuyorlar çok komik...eminim eşin şimdide ona güvenmiyorsun diye bunalıma giriyordur..:))canım çok daha ağırlarını yaşadım senin anlattığının şunu söyliyim kalıp devam etmeye karar verdiysen ve eşininde çaba harcadığına inanıyorsan sende kapatmaya çalış..ve şunu düşün hiç kimse kimseyi kandıramaz eşin bir daha seni bir şekilde aldatmaya kalkarsa bu mutlaka bir yerden önüne gelecektir..o zaman istediğini yaparsın eline verilen şansı kullanamazsa bunu eşin düşünsün...

Güven çok güçlü bir duygu kaybedilmesi çok kolay kazanılması çok zor...ama nedense zor elde ettikleri bu güven duygusunu bir kalemde kaybetmekten korkmuyorlar çok komik...eminim eşin şimdide ona güvenmiyorsun diye bunalıma giriyordur..:))canım çok daha ağırlarını yaşadım senin anlattığının şunu söyliyim kalıp devam etmeye karar verdiysen ve eşininde çaba harcadığına inanıyorsan sende kapatmaya çalış..ve şunu düşün hiç kimse kimseyi kandıramaz eşin bir daha seni bir şekilde aldatmaya kalkarsa bu mutlaka bir yerden önüne gelecektir..o zaman istediğini yaparsın eline verilen şansı kullanamazsa bunu eşin düşünsün...

cok saolun sızınde mı aynı sey basınıza geldı ?

madem affettin canim unutmaya calisacaksin.. yoksa kendine yazik edersin.. kuruntu en kotu sey mutsuz hasta eder insani.. insallah esin bir daha ayni seyi tekrarlamaz. :jeyyar:

Back
X