- Konu Sahibi poseidon92
Kızlar merhaba şu an o kadar mutsuzum ki yaşadıklarımla ilgili yorumlara ihtiyacım var
Yaklaşık 2 ay kadar önce birisiyle tanıştım ikimizde Ankara'da üniversite okuyoruz. Hayatında doğru düzgün sadece 2 insan olmuş şu zamana kadar biri 5 yıl sürmüş, diğeri de 6 ay ve sonrada ben. Biz yaz tatiline 2 hafta kala tanıştık hep beraber vakit geçirdik ve çok iyi anlaştık Ankara'da ilişkimiz başladı sonra o memleketine gitti ben memleketime geldim. Benimle doğru düzgün bir ilişki istediğini söylüyordu hep. Ben öyle kısa ilişki adamı değilim diyordu. Neyse işte araya mesafeler girince yine her şey eskisi gibiydi sürekli konuşur mesajlaşırdık inanılmaz mutluydum. Sonra bunun 10 gün sonra stajı başladı İstanbul'a gitti. Stajdan nefret ediyordu sırf zorunlu olduğu için yapmak zorunda kaldı. Bir süre sonra ortada hiç bir şey yokken hareketleri değişmeye başladı ilgisizleşti. Ona bunun nedenini sorunca bana hep söylediği inan bir şey yok sadece şu staj psikolojimi o kadar bozdu ki anlatamam sana hiç bir şeye tahammülüm yok çok mutsuzum sende beni çok bunaltma lütfen diyip duruyor hep. Ben elimden geldiğince yanında olmaya çalışıyorum. Sonra ben geçen hafta günibirlik atlayıp bunun yanına gittim. Harika bir gün geçirdik, her şey çok güzeldi. Sonra yine aynı hareketler aynı ilgisizlik. Ona göre ortada bir sorun yok bana göre çok sorun var. Ne zaman doğru düzgün konuşmaya çalışsam bunu susuyor hiç tartışmaya bile girmiyor. Sonra da hiç bir şey olmamış gibi hayatımlı bitanemli konuşuyor. Geçen çok kızdım buna hiç mesaj atmadım akşam bana yazdı bugun niye hiç yazmadın diye. Hayatım yoğun oluyorsun ya sen eve gidip dinlendikten sonra bana yazarsın diye düşünmüştüm dedim. O da bana ben yoğunluktan sana mesaj atamıyorsam sen yinede arada at ben girip okuyorum dedi. Tamam dedim. Sonra dün sabah kalkınca mesaj attım ben bugun annemin yanına gidiyorum yoğun olabiliriz mesaj atamayabilirim haberin olsun diye. O da bana tamam sevgilim benim kolay gelsin öptüm çok yazdı. Eve gelincede eve geldim dedim tek o da tamam bitanem dedi. Sonra gece arkadaşı gelmiş buna dışarı çıkmışlar haber verdi bana geç görmüş gibi yaptım bir sürü mesaj atmış hayatııımm bitanemmm diye. Sonra bana seni özledim yazdı falan filan öyle geçti dün gece. Bugun sabah gunaydınlaştık sonra ben 2 gibi mesaj attım saat 5e kadar cevap gelmedi aradım konuştuk tel şarjdaymış oyun oynuyormuş tabletten görmedim hayatım fln dedi. Sonra neyse dışarı çıktı haber verdi sadece ama sürekli on dakikada bir online oluyor ama bana saat 5'ten bu yana hiç bir şey yazmadı. Artık hiç bir şey paylaşamıyoruz birbirimizle. Sormuyorum da kimle konuşuyorsun bu kadar diye. Dediğim gibi konuşması çok normal ama çoook ilgisiz. Madem o telefonu eline alıyorsun yaz bana da iki satır bir şeyler ama dimi. Ne yapacağımı da bilmiyorum konuşmaya çalıştıkça ortada kötü bir şey yok diyor. Kafamı çok taktım, çok mutsuzum. Eskiden takmazdım yazardım hep konuşurduk ama şimdi yazmam yazamam birazcık beni ne kadar üzdüğünü anlamalı ve özlemeli. Bir yandan da acaba başka bir kız mı var diye korkuyorum. Şu ana kadar bana hep dürüst oldu, bundan sonra da olur diye düşünüyorum. Sadece şu 2 ayın geçmesini bekliyorum sonra Ankara'da yine beraberiz.