O zaman eğer varsa altınları alanın kim olduğunu biliyorlar veya altınları başka şekilde buldular. Yoksa sizi hırsızlıkla suçlama çirkefliğinde bulunan insanlar meseleyi kapatma yoluna gitmezlerdi.Dedim arayın polisi aramadılar herkes mevzuyu kapat diyor k
Tam olarak bunu diyorum .bize dediler aile içinde hakkedeceğiz almışsanız söyleyin polis devreye girerse daha kötü olur .Polise de gitmedilerO zaman eğer varsa altınları alanın kim olduğunu biliyorlar veya altınları başka şekilde buldular. Yoksa sizi hırsızlıkla suçlama çirkefliğinde bulunan insanlar meseleyi kapatma yoluna gitmezlerdi.
Ne yaptınız?Tam olarak bunu diyorum .bize dediler aile içinde hakkedeceğiz almışsanız söyleyin polis devreye girerse daha kötü olur .Polise de gitmediler
Ve de bundan sonra sizinle aileden gorusmek isteyenlerin sayisi azalacak cunku maalesef mimlendiniz.. gorusenlerde acaba bizden bisey alindi mi diye kontrol eder siz gittikten sonra. Tum bunlarin olmamasi icin bence acilen gidip iftiraya ugradiginiz icin karakolsa karakol, davaysa dava pesine dusmelisiniz.Mesele sadece elti kayın arasında kalsa neyse.
Sülale duymuş. Ama olay sonuçsuz. Yani altınlar noldu, belli değil.
Suçlu kim belirsiz.
Yani üzgünüm ama şu an suç hala üzerinize atılı halde duruyor.
Eğer şimdi ciddi bir adım atmazsanız bir dahaki bayramda size söylenen şu olacak; "demek ki çaldı. O yüzden sustu kaldı"
Merhaba kızlar ;dün cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulundum .Ondan sonra çıktım ..Eşim dilekçeyi babasına atmış artık bizden çıktı diye ...Bugün de amcası eşimi aramış ,mahvolmuş şikayetinizi geri alın ..(bu amcası sülalede en ağır,maddi manevi zengin ve saygı görülen birisi) şikayetinizi almazsanız ,köye gelmeyin burda yeriniz yurdunuz var demeyin .Millete bizi rezil etmeyin ,kardeş birbirine düşmüş oluyor.O gelin (eltim) aptal kimse kaileye almıyor zaten onu.Onlar cahilse sizde cahil olmayın .Bayramda ben konuyu halleşeceğim özür dileyecekler sizden dedi
Çocuğa böyle bir şey şöyletse mesela ,çocuk sıkıştığında annem söyledi demezmiydi5 yaşındaki çocuğa annesi söyletmiştir o yalanı. O bilezikleri çalanın kaynının eşi olduğunu düşündüm.
Ehhh bu lafi hazmedebileckmi kocanAynen ortalığı yaygaraya veriyorlar ..Bana bacanağı diyor polise gidip söyleseydik başkasından duysaydınız daha mı iyiydi .Yo dedim hadi arayın polisi dedim gidelim dedim darılmam da güvenmemde ..Bacanağı diyor bakın ;bu iş polise gitmeden siz altınları verin aile arasında kalacak diye sonra sus pus oldular
Ne münasebet.amca farkında değilmi arada 2 masum insan hırsız damgası yiyor.gerçekten hırsızlık olduysa ortaya gerçek hırsız çıksın.zaten bu iftiraysa bir daha görüşmek saçma olur kardeşte olsa.kimseyi dinlemeyin gerçek ortaya çıksın çok ağır bir itham hırsızlık.ortada sizden gizlenen birşeyler var herkes tutuşmuş belliki.ben olsam vazgeçmem davadan,dava sonuçlanana kadarda köyede gitmem eşimin ailesinden kimseylede görüşmem.Merhaba kızlar ;dün cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulundum .Ondan sonra çıktım ..Eşim dilekçeyi babasına atmış artık bizden çıktı diye ...Bugün de amcası eşimi aramış ,mahvolmuş şikayetinizi geri alın ..(bu amcası sülalede en ağır,maddi manevi zengin ve saygı görülen birisi) şikayetinizi almazsanız ,köye gelmeyin burda yeriniz yurdunuz var demeyin .Millete bizi rezil etmeyin ,kardeş birbirine düşmüş oluyor.O gelin (eltim) aptal kimse kaileye almıyor zaten onu.Onlar cahilse sizde cahil olmayın .Bayramda ben konuyu halleşeceğim özür dileyecekler sizden dedi
Benm burnuma pis kokular gelıyor eltiniz oglunuzuda ogretipp sşze cok pis iftira atmıs gbiMerhaba kızlar ;bayramda eşimin memleketine gittik ...Evleri 2 katlı , aşağı katta eltim kalıyordu .Bınlar sonra dönüyorlar istanbula bizde dönüyoruz İstanbul’a neyse kaynım bacananığk ve küçük oğluyla eve geliyorlar .Çay vs koydum sonra bacanağı konuya giriyor işte 5 tane bilezik vardı onlar çalınmış eğer siz çalmışsanız verin aile içinde kalacak .Küçük çocuğu 5 yaşında yengem ve amcan çaldı ve amcam boğazımı vs sıktı demiş ..Tabi ben şokdedim ki siz bugüne kadar benim neyimi görmüşsünüzde benden biliyorsunuz çalsam çocuğun yanında mı çalarım .Hemen dedim polisi arayalım gelsin parmak iİzi mi alsın bavuluna dokunduysam çıkar zaten .Kaynım da diyor ben sana çaldın demiyorum .Sen bacanağınla benim evime geliyorsan benim çaldığı mı düşünerek gelmişsin.Yengesini aradık dediği raya sizden başka giren çıkan yok siz çaldınız oğlum yalan söylemez diye .Ne yapacağı mı bilmiyorum onurum gururum kırıldı ..Sonra kaynımı aradık diyor ki benim sizden yana şüphem yok, yengen ve bacanağın zoruyla geldim size karımında ağzına sıçtım konuyu kapatalım .Ben de eşime dedim aileden bir iki kişiye söylemiş üzerimde ki bu itam nasıl kalkacak .Başta karısının ağzına sıçsaymış ..Polise mi gitsem olay böyle böyle oldu diye ne yapsam akıl verin .Birileri istediği gibi iftira atabilir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?