Kızlar Ne Yapacağı mı bilmiyorum

O zaman eğer varsa altınları alanın kim olduğunu biliyorlar veya altınları başka şekilde buldular. Yoksa sizi hırsızlıkla suçlama çirkefliğinde bulunan insanlar meseleyi kapatma yoluna gitmezlerdi.
Tam olarak bunu diyorum .bize dediler aile içinde hakkedeceğiz almışsanız söyleyin polis devreye girerse daha kötü olur .Polise de gitmediler

Karısı almış olmasın valla iftira atandan her şey beklerim ben o yenge şüpheli geldi bana bu altın çalınma olayları genelde sahip olan kimseye vermek istemeyen ortadan kaldırmak isteyenler yapıyor valla kaç kere şahit oldun ve duydum ne saçmalık yaaa evinize katmayın bir daha da konuşmayın terbiyesizler

Ben olsam Ortalığı ayağa kaldırırdım duymayanlarada bizzat kendim duyururdum polise git ama gitmeden önce herkese söyle yarın polise gidiyorum sende geliyosun diye polisin korkusu bile yeter sanki başka şeyler çıkacak bu işin altından eltin bi haltlar yemiş olabilir

Tam olarak bunu diyorum .bize dediler aile içinde hakkedeceğiz almışsanız söyleyin polis devreye girerse daha kötü olur .Polise de gitmediler
Ne yaptınız?

Ve de bundan sonra sizinle aileden gorusmek isteyenlerin sayisi azalacak cunku maalesef mimlendiniz.. gorusenlerde acaba bizden bisey alindi mi diye kontrol eder siz gittikten sonra. Tum bunlarin olmamasi icin bence acilen gidip iftiraya ugradiginiz icin karakolsa karakol, davaysa dava pesine dusmelisiniz.

Merhaba kızlar ;dün cumhuriyet başsavcılığına şikayette bulundum .Ondan sonra çıktım ..Eşim dilekçeyi babasına atmış artık bizden çıktı diye ...Bugün de amcası eşimi aramış ,mahvolmuş şikayetinizi geri alın ..(bu amcası sülalede en ağır,maddi manevi zengin ve saygı görülen birisi) şikayetinizi almazsanız ,köye gelmeyin burda yeriniz yurdunuz var demeyin .Millete bizi rezil etmeyin ,kardeş birbirine düşmüş oluyor.O gelin (eltim) aptal kimse kaileye almıyor zaten onu.Onlar cahilse sizde cahil olmayın .Bayramda ben konuyu halleşeceğim özür dileyecekler sizden dedi

Bence hemen geri cekmeyin parmak izine bakilsin kimin yaptigi ortaya çıksın. Belli ki birisi yapacagini yapti ve uzerinize yıkılmaya çalışıldı.

Bence sakın geri almayın ... eşiniz alalım dese bile kabul etmeyin bireysel düşünün,bu kabul edilecek bir şey değil.

5 yaşındaki çocuğa annesi söyletmiştir o yalanı. O bilezikleri çalanın kaynının eşi olduğunu düşündüm.

Ehhh bu lafi hazmedebileckmi kocan

Ne münasebet.amca farkında değilmi arada 2 masum insan hırsız damgası yiyor.gerçekten hırsızlık olduysa ortaya gerçek hırsız çıksın.zaten bu iftiraysa bir daha görüşmek saçma olur kardeşte olsa.kimseyi dinlemeyin gerçek ortaya çıksın çok ağır bir itham hırsızlık.ortada sizden gizlenen birşeyler var herkes tutuşmuş belliki.ben olsam vazgeçmem davadan,dava sonuçlanana kadarda köyede gitmem eşimin ailesinden kimseylede görüşmem.

Ben o bacanağı alır bir güzel...

Sana ne oluyor diyemediniz mi? Madem sizden şüpheleniyorlar gidip polise şikayet etselermiş sizi. Öyle yarım ağızla yok abi senden şüphelenmiyorum ama bıdı bıdı olmaz öyle. Her yerden cahillik akıyor her yerden.

valla eltiniz ve eltinizin kardeşi bir işler çevirmişler ama ne iiş belli değil bence onlar yaptı yapacağını sizi suçladı. birisinin günahına girmek bu kadar kolay olmamalı ben birini suçlayacaksam 40 defa düşünürüm hele ki kardeşim ise. siz o eltiyi aramadınız mı ya ben olsam arayıp bir dünya laf ederdim eltinizin annesi babasına kadar arayıp söylerdim basit bir iftira değil ortaya çocuğuda atmışlar çocuk dedi diye yazık valla amcada köye gelmeyin diyor ama amcaya diyin adımıza hırsız denildi o köye gelsek insanlar bizi hırsız bilcek zaten diye amca önce bu iftirayı herkesin içinde gün yüzüne çıkarsın amcaya de bacanak kim ki evime gelip bana altınları var halledelim diyor valla benim eşim olsa önce o bacanağı döver sonra o evden kovardı kim ya kanıtı olmadan evine gelip çayını içip altını ver diyor o amca önce bunları çözüp sonra köye gelmeyin diyebilsin bu konu çözülse dahi o elti ile asla görüşmeyin.ne gıcık oldum sabah sabah ya

Hem iftira atılıyor hemde siz polise başvurumca köye gelmeyin oluyor ... var mı böyle birşey ya .
Özür dileyeceklerse hemen dilesinler neden bekleyecekmişsiniz.
Asla ama asla almayın geri , şerefiniz ayaklar altına alınmış üstelik birde tehtid ediliyorsunuz. O kim ki size köye gelmeyin diyebiliyor babasının koyu mu ?
Parmak izine bakılsın evet herşey ortaya çıkar.
Çocukta niye durduk yerde yalan söylesin belli ki birileri öğretmiş.
Polis gerekirse çocukla da konuşsun, korkar söyler belki .
Gercekten ben bile burdan sinirlendim , elinizden gelen ne varsa yapın.
Asla üstünü ortmeyin yoksa hep size şüpheyle bakılır, kendinizi aklayın.

Benm burnuma pis kokular gelıyor eltiniz oglunuzuda ogretipp sşze cok pis iftira atmıs gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…