- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
Bütün sülaleye sizi hırsız diye anlatmışlar farkında mısınız?Bir de Kaynım diyor ;ben halamın oğlunu aradım olayı anlattım ,halasının oğluda demiş madem ufak şüphen var git kardeşin ve karışı ile konuş al karını yanına da al aile büyüklerinden birini sor ,yanınızda dursun Belki kavga edersiniz vs demiş ...Sonra bu sadece bacanağını getiriyor karışı da gelmiyor ..Çocuğa sorduk çocuk maskeleri vardı diyor ..Eltim altını bulamayınca,ablasını ve eniştesini aramış eltim Kaynım çaldı diye ..O yüzden bacanağı da gelmiş
Mesele sadece elti kayın arasında kalsa neyse.Ben bilmiyorumne yapacağımı ya.Çok üzgünüm Yani ilk defa Ne yapacağımı bilmiyorum.Polise gitsem sonuç Ne olacak resmen çekinmeden iftira İftira atıla biliyor .Psikolojim alt-üst oldu
Kaynım da öyle diyor ..ya birisi öğretti ya da çocuk kendiliğinden uydurmaz diye ..Bakın ben kaç senelik gelinleriyim ilk defa böyle bir zan altında kaldık .Hayatımda hırsızlık geçen mevzuda adım geçmedi ..Dedim gidelim polise alsınlar parmak izimi bavula dokunmuş isem çıkar .hazmedemiyorum ya
O elti kayın, korkmadan utanmadan iftira atıp, herkese anlatıp yüzlerine bakarken sizi korkutan ne?Eşim diyor sadece sana değil bana da atılan bir iftira deli ile deli mi olacağız .Kayınpederim diyor yarın yüzümüze bakacaksınız vs çok kötüyüm ilk defa böyle hakarete maruz kaldım
Bence polise gidin sonra onların icinde kim aldıysa ortaya çıkar. Hatta tel açın diyin ki yarn sabah gidiyorum bütün aile arastirilcak sabaha kadar kim aldıysa söylesin yoksa rezil olacaksiniz diyin. Kim yaptıysa çıkar benceBiliyor musun,normalde anlık parlarım da o gün olgunluğumu korudum kovmadım kendimi çok kötü hissediyorum..Kimse beni hırsızlık diye bir mevzuya katmadı ama birileri alenen iftira atıyor
Ayy bacanak kim ya o kim oluyor da bilmiş bilmiş konuşup araya giriyor dış kapının mandalıııİşte bu olay köyde oluyor .Köyden başka şehire gidiyorlar .Eltimin babası güle ..Köyde olduğu için olay bu şekilde ilgilenmezler diye ..Karakola gittim bugün yanlış karakola gittim .Bizim adresimize bağlı karakola yönlendirdiler ..Ben de yarın gideceğim .Beni korkacağım hiçbir şey yok çok şükür .Eltim güya herkese anlatmamış .Ablası bacanağı ve eşimin kuzeni ..İşte bacanağı da dedi ki ,bakın almış iseniz verin ,aile içinde kalacak vs z.Kaynanam takma dedi net ifade ettim zaten bakalım .Karakol bir şey yapacak mı
İşte güya bavula koymuş köyde altınlarını ..Sonra köyden ayrılıp eltim babası güle gidiyor ..Bavul bagajda imiş ,hiç açılmamış .İst geldiklerinde bir bakıyorlar yok .(eltim ablası ve eniştesini Anadolu tarafından çağırıyorlar ..Sonra kaynımı çağırıyor çocukta o sırada demiş onlara ;benim için ,yengem çantayı karıştırıyordu bende o sırada oynuyordum ,amcam boynumu sıktı aldılar ..Kaynım da diyor çocuk neden böyle bir şey söylesin ..Ben de dedim çalsam çocuğun önünde mi çalarım .Senin karın ablasına anlatırken etkilenip söylemiştir yada biri söyletti.Çocuğa sordu bumuydu ,hayır diyor maskeleri vardı ..saçma sapan şeyler Yani ..Nasıl bu kadar emin olup davranmışlar işe bak. O çocuk ne demiş maske filan çocuğa bu yaşta müge anlı mı izletiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?