kızlar ne yapacağımı şaşırdım yaa :(

guzayaz

kucuşumagelbebişimmmmm :)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
140
4
66
Antalya
öncelikle merhaba :( 9 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim bebişimin iyi olduğunu öğrendim çok şükür... Doktoruma bulantılarımdan şikayet ettim... o da bir ilaç verdi hemen çıkar çıkmaz aldım ama hiçbir işe yaramadı :( artık şüphelenmeye başladım yoksa bu aşerme bulantıları değil mi benim yaşadığım :( benim bulantılarım tam 6+6 da başladı ve şu anda 8+6 yım hala da tam gaz devam ediyor... Durumum çok enteresan sabah yatakta doğrulduğum an başlıyorum bulanmaya ve gece uyuyana kadar :( ama şimdiye kadar hiç istifra etmedim. sadece deli gibi gaz geliyor midemden magandalar gibiyim evde :( çok yoruldum bu durumdan. N'olur bu saydıklarımı yaşayanlar varsa bana bi' selam çaksın :( bi' ışık yaksın :(

Kızlar şu sorularıma acil cevap arıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim :(

1- Benim gibi ilaç içip işe yaramadığını gören var mı?
2- Bulantısının yanında midesinden gelen ciddi bir gaz problemi olan oldu mu?
3- gün de 1-2 fincan nane limon içsem bebeğime zarar verir mi ? (Ot çayları içmeyin diyorlar ya hani )

çok normal yaşadığın
anlamadığım 3 günde falan geçer mi sanıyordun ki?
bulantılar büyük çoğunlukla 12. haftaya kadar falan devam eder
daha uzun veya daha kısa sürebilir
gebelik bulantılarına genelde ilaçlar pek fayda etmez
benim de bulantılarım oldu
11. haftadan falan sonra geçti
hamilelik sabır işi
sabret geçecektir

öncelikle merhaba :( 9 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim bebişimin iyi olduğunu öğrendim çok şükür... Doktoruma bulantılarımdan şikayet ettim... o da bir ilaç verdi hemen çıkar çıkmaz aldım ama hiçbir işe yaramadı :( artık şüphelenmeye başladım yoksa bu aşerme bulantıları değil mi benim yaşadığım :( benim bulantılarım tam 6+6 da başladı ve şu anda 8+6 yım hala da tam gaz devam ediyor... Durumum çok enteresan sabah yatakta doğrulduğum an başlıyorum bulanmaya ve gece uyuyana kadar :( ama şimdiye kadar hiç istifra etmedim. sadece deli gibi gaz geliyor midemden magandalar gibiyim evde :( çok yoruldum bu durumdan. N'olur bu saydıklarımı yaşayanlar varsa bana bi' selam çaksın :( bi' ışık yaksın :(

Kızlar şu sorularıma acil cevap arıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim :(

1- Benim gibi ilaç içip işe yaramadığını gören var mı?
2- Bulantısının yanında midesinden gelen ciddi bir gaz problemi olan oldu mu?
3- gün de 1-2 fincan nane limon içsem bebeğime zarar verir mi ? (Ot çayları içmeyin diyorlar ya hani )

ben 14 haftalık hamileyim daha geçmedi bulantım hafifledi ama geçmedi asıl sorunum senin dediğin gibi gaz lavobaya gittiğimde acaip gaz öğürüyorum o kadar gaz nasıl çıkıyor midemden hayret onun yanı sıra bide bogazımda dolgunluk hissi var balgam varmış gibi

ayyyyyyyy bende öleyim mide gazı konusunda zati daha öncedemidem probleydi şimdi daha kötüüü acaip bi şekilde mide gazı cıkarıyorum bazen nasıl busekilde cıkıyo sasyorm:1::1::1::1::1::1::1::1:

26 haftam bitti hala midemdeki gazı boşaltamadım. gazla birlikte acı su cıkarıyorum iğrenç bişi.bana sehriye çorbası iyi geliyor limonlu midem rahatlıyor yani bi denneyin isterseniz.midem bulandıgı dönemlerdede yemek yiyemessem limonlu şehriye çorbası içerdim.bulantımıda bastırırdı açlığımıda alırdı. limon limon çok iyi bişey limon:49: allah yardımcınız olsun ben baya azalttım yolu..

26 haftam bitti hala midemdeki gazı boşaltamadım. gazla birlikte acı su cıkarıyorum iğrenç bişi.bana sehriye çorbası iyi geliyor limonlu midem rahatlıyor yani bi denneyin isterseniz.midem bulandıgı dönemlerdede yemek yiyemessem limonlu şehriye çorbası içerdim.bulantımıda bastırırdı açlığımıda alırdı. limon limon çok iyi bişey limon:49: allah yardımcınız olsun ben baya azalttım yolu..

darısı başımıza bizde azaltırız inşallah limon mide asidini fazlalaştırmazmı mideyi daha çok tahriş eder özellikle gastrit ve ülser var ise.

valla kızlar ben de biliyorum uzun süreceğini şanslıysam 11 haftada biter ama bu midedeki sıkıntı ve gaz olayından yana hiç umudum yok... bulantım azalsa da sanırım gaz sorunu geçmeyecek :( hepinize teşekkürler cevaplar için... yalnız olmadığıma sevindim .... valla ben de aynı şeyi soruyorum bu gaz nereden çıkıyor... inşallah hepimizinki çabucak geçer :(

ben 14 haftalık hamileyim daha geçmedi bulantım hafifledi ama geçmedi asıl sorunum senin dediğin gibi gaz lavobaya gittiğimde acaip gaz öğürüyorum o kadar gaz nasıl çıkıyor midemden hayret onun yanı sıra bide bogazımda dolgunluk hissi var balgam varmış gibi

bendede seningibi olmuştu sanırım tahriş oluyo o boğazımda bişe var hissi beni kustururdu. allah yardım etsin hepinze ben atlattım cokda cektim ama

ayyyyyyyy bende öleyim mide gazı konusunda zati daha öncedemidem probleydi şimdi daha kötüüü acaip bi şekilde mide gazı cıkarıyorum bazen nasıl busekilde cıkıyo sasyorm:1::1::1::1::1::1::1::1:

canım ya inan ben de kendime inanamıyorum :( ben 9 u bitirdim çok şükür... Rabbime çok dua ediyorum inşallahh bu iki haftada geçer... 10 haftada bitenler bile varmış... Bebişim için her şeye katlanırım elbet yeter ki o iyi olsun... ama yine de çok zor... ben öğretmenim ve tahtada ders anlatırken, tahtaya bir şeyler yazarken öğrencilerimin fısıldaştığını duyuyorum "hoca şimdi kusacak..." diye :) valla ağlasam mı gülsem mi bilemedim :( velhasıl inşlallah tez zamanda kurtuluru bulantı ve gazdan... 9. haftaları görmek çok güzel Allah sana da nasip etsin... ne mutlu şöyle 27 lere 31 lere ulaşanlara... darısı başımıza...

sevgiler...

Back
X