Kızlar ne yapıcam ben şimdi ya :(

sweetsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
275
2
16
35
Ankara
kızlar merhaba...
oğlum kreşe gidiyor, cuma günü veli toplantısı yapacaklarmış genel müdür falan da gelecek ama ben gidip gitmemekde kararsızım...
durum şöyle.. bu kreşin çeşitli yerlerde 10 tane şubesi var.. ben 6 yıl önce yani evlenmeden önce bu kreşin balgat şubesinde 1 yıl çalıştım.. çoğu işe ben koşturuyodum.. en erken gelen ve en geç çıkan bendim..ama en az maaşı alan da bendim... o kadar bunaldım ki zam istemeye de utandım.. çocukluk işte ertesi gün işe gitmeyiverdim.. kimseye haber vermedim çıkacağımı falan da..
yani kısacası insanları zor durumda bıraktım.. hatalıyım nie böle bişey yaptım hala kızıorum kendime...
gel zaman git zaman bu kreşin bi şubesi de bizim oturduğumuz semte açıldı..
ve eğitimi açısından ve dini eğitimi açısından oğlumuzu oraya gönderdik..
ve şimdi cuma günü toplantı var.. genel müdür beni görse tanır mı :)
tanırsa ne tepki verir acaba...
acaba böyle kaçayım mı sürekli yoksa gideyim mi...
off çok kötü bi durumdayım.. siz olsanız ne yaparsınız

hiç birşey senin çocuğundan daha öneml,i değildir herhalde değil mi?

artı görse tanısa ne olacak siz artık orada çalışan değil o kreşin öğrencilerinden birtanesinin velisisiniz size hiç bir tepki veremez..

bende çocuğum için gitmeyi istiorum elbet, ama tanırsa beni nasıl bi tepki vereceğini veya ben nasıl davranacağım hiç bilemniorum..
sonradan öğrendim bana çok sinirlenmişler..
ya benim çocuğumu da kabul etmezlerse.. çıkarırlarsa..
oğlum çok alıştı oraya sevdi..kaygılarım bu yüzden

tabiki gitmelisin. herşeyi bi kenara bırakıp çocuğun için gitmelisin. zaten yaptığın şeyde ayıp değilki ister çalışırsın ister çalışmazsın parasıyla değilmi bu işler

Belki hatanızı telafi etme şansı da olabilir.
Ne olursa olsun çocuğunuz için gitmek zorundasınız ayrıca.
Nereye kadar kaçacaksınız.
Çocuğnuuzun iyiliği için gideceksiniz.
Ben çok sorun olacağını zannetmiyorum.
En fazla bir iki laf işitirsiniz o kadar.

inş dediğiniz gibi olur.. tşk ederim..
gideyim de şöyle en arkalara oturayım bari... kadının gözünün önünde olmayayım zaten sinirli bi yapısı var :18:

Siz zaten olumsuz olan şartlarınız sebebi ile işi bırakmışsınız sigortalı değil miydiniz? Tabi ki doğru olanı haber vererek ayrılmaktı ancak tepki vermek ya da cevap vermek durumda değilsiniz siz artık çocuğunuzun veli'sisiniz. O veli toplantısında da çocuğunuz hakkında bilgilendirileceksiniz. Boşuna endişelenmeyin ve gidin size herhangi bir soru sorulursa da ki sanmıyorum üzerinden çok zaman geçti artık bu konuyu konuşmak istemiyorum neticede benimde haklı sebeplerim vardı deyip konuyu kapatırsınız.

Hiç kasmayın bence hatta "aa bu ne güzel rastlantı böyle" falan deyipte gayet rahat bir tavır takınabilirsiniz:)

yok ücretini ödüyoruz ama hani sahibi ya, istediği an çıkarabilir yani...
direk olmasa bile belki bi bahane sunar bize öğretmeni falan

kreşin öyle çocuğu çıkarma gibi bir hakkı yok cnm,eğer diğer çocukları huzursuz edicek davranışları olursa veliler şikayet ederse ozaman çağırırlar ve seninle konuşurlar.bu işin bahanesi olmaz yani.

benden için bi daha kurumumuzun kapısından giremez demiş o zamanlar...

Burda çalıştığım için eğitiminizin ne kadar iyi olduğunu biliyorum.
Çocuğumu sizden başkasına emanet edemezdim.
Onlar bişey demeden önce, keşke çocukluk yapıp çıkmasaydım ama o zamanki şartlar.
Düşünemedim işte falan gibi cici laflar ederseniz belki bişey demeye cesaret edemezler

kurumun kapısından öğretmen olarak giremez demiştir... yıllardr aynı kini ve öfkeyı tasıyorsa zaten sorunlu bır ınsandr:)

hem aynı müdür her şube de mi? her subenın farklı muduru vardr sankı?

bın tane sey yasanıyor ıs hayatında böyle her çeken gidenin peşine düşüp hatırlayacak olsa müdürlük yapamaz zaten

çok fazla takıyorsunuz iç rahatlığıyla gidin emin olun tanımazlar bile..

diyelım kı tanıdı birşey dedi sizde samımıyetnzle acıklamanızı yaparsınız tecrubeszlık cocukluk vs.. hemde bu ıcınızı kemıren seyden kurtulmus olursnz...

Siz artık çalışan değil müşterisiniz. Ters birşey yaparsa da dava edersiniz.

Amaannnn adam hatırlamaz bile..Hatırlarsa da ne güzel sizi tekrar görmek dersiniz.>Eski konuları açmaya ve bu kadar kasmaya gerek yok. İstemedin gitmedin, şimdide istiyorsun gidiorsun bitti..

Gözünüzde büyütmeyin o kadar, artık onların çalışanları değilsiniz, veli kimliğinizle oradasınız.
Öyle canlarının istediği gibi ücretli bir okuldan çocuk çıkaramazlar, sizin de haklarınız var.

tşk ederim kızlar içim rahatladı..
evet her şubede ayrı müdür var ama benim bahsettiğim bütün bu okulları yaptıran kurucu müdür..
arada bi velilerle kaynaşırmış böle...
bi de beyaz tenliyim bişey derse kıpkırmızı olurum kesin.. neyse ya hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…