kızlar ne yapmalıyım ben şimdi

Bu nasıl bir düşüncesizliktir? Ne saçma bir durumdur?Ne münasebetle sizi bakmaya çağırıyorlar?

Beni karıştırmayın, aranızda halledin ne demek?
Nişanlınızla ve ailesiyle işiniz epey zor...

kızlar nişanlım mesaj attı şimdi. annem seni araycakmış gel diyecem bakalım ne diyecek dedi.
bende keşke bana top atmadan onu niye çağırıyorsun ben varım falan deseydin dedim.
bizimkiler de ne der bilmiyorum daha ben arada kalınca da kötü olur dedim. ben bilmem beni karıştırmayın nasıl yaparsanız dedi.
ben varım ama erkeğin bakması ile kadının bakması bir mi olur dedi. ben ne kadar yemek yapabilirim iş yapabilirim ki dedi.
beni karıştırmayın diyo işte.
bide ben gelip kalıyorum 1 hafta o zmana laf olmuyo mu falan dedi.
(bu arada bende daha önce yani nişandan sonra gezme için gitmiştik 2 gün kalmıştım)

off yaa :S:S:S:S
bizimkiler izin vermez de bişi uydur o zman ya dedi nişanlım. ama bozuldu farkındayım :(

Bozulursa bozulsun, ne kiymetli nisanlin varmis, o seni pek umursamiyor, annesinin de gayet 10 gün isini yapmana göz yumuyor,
ama sen masallah pasa gibi basinin üstünde tasiyorsun,
biraz degere göre deger vermen gerekiyor,
tamam aranizin bozulmasini istemiyor olabilirsin, ama hakkinida savunmalisin, yoksa seni cok ezerler bundan emin olabilirsin,
sonra basin cok agrir,
burda sana bizden büyük ablalar tavsiyeler veriyor, herkes gitmemen konusunda hemfikir,
ama sen hala nisanlim bozuldu derdindesin,

Ben senin annen olsaydim seni 1 günlügüne bile göndermezdim,
annen iyi sesini cikarmiyor valla

kaynananda zaten bunu teklif edebildigine göre ayri bir tuhaf

Bence de boyle bi talebi olmamaliydi kayinvalidenizin
Bunlarin hic yakin akrabalari yokmu ya,
Iyice zor durumdaysa hastanede kalin ama evlerinde degil ya da yalniz gitmeyin.
Ya da aileniz uygun bi dille yakisik kalmaz desin.

1 yıldır nişanlıyım kızlar. 12 saat uzaklıkta şehirlerdeyiz.
kv ameliyat oalcakmış 1-2 haftaya gelsin endoplazmik_kedi bana baksın diyormuş.
ne diyeceğimi bilemedim. bizimkiler falan izin verirler mi acaba :S
nişanlıma konuşayımda gelirim hastanede refekatçi olurum dedim hastanede değil evde de baksın diyo dedi.
:S
ya uygun olur mu bilemedim ki
üni de okuyan kızı var 5 saatlik yerde.
oğlu yanında zaten evde çalışmıyo
kp de var
kızlar nasıl davranmam ne demem gerektiğini bilemedim
hem aileme hemde onlara karşı :S

çok saçma kv senden böle bişey isemesi böyle bişeye aileninde yanaşacağını düşünmüyorum yine hastane neysede ev olmaz bence çevredekilerin yorumu kötü olabilir kv neden cepe alsınki ayrıca sende bir ailenin kızısın senden önce karar veren bir ailen var...

Henüz nişanlısınız, nasıl sizden böyle bir şey isteyebiliyorlar. Ailem izin vermiyor diyerek gitmemelisiniz benim fikrimce de. Hem nişanlınızın beni karıştırmayın demesi de hoş değil, bence size bu teklifi getirmeden annesine hayır diyebilmeliydi.

Epey zaman geçmiş üzerinden..
Belki ameliyat olmuş bitmiştir bile ancak ;
Kesinlikle ilerde bunun, endoplazmik geldi baktı bana sağolsun her şeyimi yaptı diye konuşulacağını sanmıyorum

oohoo bu kv daha nişanlıyken böyleyse evlenince neler ister bilemedim şimdi :18: bencede çok mantıksız. 1-2 günde değil bikaç hafta :53: nişanlınızın bu duruma olmaz demesi gerekirdi bence :19:

Back
X