Kızlar ne yapmalıyım

blmce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
982
1.120
113
Merhaba kızlar. Önceki konumda anlatmıştım erkek arkadaşımın ailesi ben boşanmış olduğum için evlenmemizi istemiyor. İki aydır ayrıyız ama ara sıra yazışıyorduk. Geçen hafta bende kalan birkaç parça eşyasını göndermiştim. Umudunu kessin benden diye. Çünkü her yazışmadan sonra ben başa sarıyorum. Yeni bi ayrılık gibi oluyor. İki gün önce tekrar mesaj yazdı. Beni unutamadığını özleminin gün geçtikçe arttığını falan yazmış. Benim yapabileceğim bişey Yok bana yazma dedim. Haklısın benim bişeyler yapmam lazım dedi. Yine aklıma girdi. Tam rahatladım derken her şey başa sardı. Bi saat önce nasılsın diye mesaj yazdım. Peşimi de bırakmıyor bişeyler de yapmıyor. Bana bi akıl fikir verin

Bence aileler önemli evlilikte hatta çok önemli. Ailesi istemediği için evlenmemiş sizinle zate bence bu iş sürüncemede kalacak görüşmeyin

Numaranı değiştir her yerden engelle iletişim yollarını kapat önüne bak. Çok yıpranırsın kendine yazık etme. Sorunlardan birbirinizi yemeye başladığınızda aşk sevgi saygı hiçbirşey kalmaz o yüzden hiç uğraşmayın.

Off dayanamadım ben de bu akşam mesaj yazdım. Halbuki iki haftadır istikrarlı gidiyordum. İşte tam toparlanıyorum mesaj yazıyor kendini hatırlatıyor kafam karışıyor

Bu işin suyu çıkmış zaten

Net konuşun bence

Ben sana hayatımın 2-3 yılını vs veremem evlenecek miyiz evlenmeyecek miyiz net cevap istiyorum evet mi hayır mı

diceksin.
Öyle dersem de sanki evliliğe zorlicam gibi olacak demek te istemiyorum Aslında galiba ben de tamamen hayatımdan çıksın istiyorum ama onu engellemeyerek açık bi kapı bırakıyorum. Umudunu kessin de istemiyorum

Öyle dersem de sanki evliliğe zorlicam gibi olacak demek te istemiyorum Aslında galiba ben de tamamen hayatımdan çıksın istiyorum ama onu engellemeyerek açık bi kapı bırakıyorum. Umudunu kessin de istemiyorum

Sevgili konu sahibesi belli ki seviyorsunuz gönlünüz var

Lakin siz bu şekilde sürdürürseniz adam tabi ki sizinle görüşür konuşur sonra da "ben sana ailem istemiyor demiştim" der sıyrılır; ailesinin istediği kızla evlenir

Sizin derdiniz de zaten bu işin bir sonunun olmaması haksız mıyım? Yıllarınızı çöpe attığınızla kalırsınız yapmayın

Bu yüzden ben olsam net olurum bu zorlamak değil, zamanınızı akıllıca kullanmak

Dürüst olmak gerekirse
Boşanmış biri bekar daha evlenmemiş biri ile evlenmesi toplumda pek kabul gören bir durum değil bu boşanmış kadında daha keskindir
Ailesini karşısına alıp yüzleşebiliyorsa toplum değerlerine karşı gelebiliyorsa adam cesur ve sizi önemsiyor demektir
Bana kalırsa bu kadar uçlarda dolaşmaya değmeyecek biriyse biriyseniz değmez yormayın birnirinizi

Haklısın off off dirayetli olmam lazım

bence de istemiyorsanız restinizi çekin bu şekilde hem ona umut veriyorsunuz hem de düşünüp kendinizi yıpratıyorsunuz ailen onay verene kadar ya da sen elimden tutup ailenin karşısına geçene kadar ben yokum deyin gerçi bi kere ailesinin sözüne bakıp sizi yarı yolda bırakmış bunu yapsa bile ne kadar güvenilir tartışılır

Ben de ailesi istemiyorsa olmasın zaten diyorum hep kendi kendime. En başından beri hep kendimi geri çektim. Bana yeteri kadar güven vermedi kendisi. Geçen hafta eşyalarını yolladım artık yeter tamamen çıkar hayatından dedim ama hoop bi mesaj yine kafa karışıklığı. En iyisi ben engelleyeyim onu ama çok zor olacak o gücü bulabilecek miyim kendimde

Peşimi bırakmıyor deme Sende onun peşini bırakmıyorsun demekki..
Numaranı degiştirirsin,
Kapına gelir almazsın vs.
Yani ailesini ikna edene kadar muhattap olmazsın en azından.

Peşimi bırakmıyor deme Sende onun peşini bırakmıyorsun demekki..
Numaranı degiştirirsin,
Kapına gelir almazsın vs.
Yani ailesini ikna edene kadar muhattap olmazsın en azından.
Evet ben de onun peşini bırakmıyorum demek ki kendime de kızıyorum

Cevabını beklemeden engelledim onu allahım güç ver bana. Yorumlardan çıkan sonuç aynı. Ben bi engel koymalıyım aramıza. Umudumu tamamen kesmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…