Numaranı değiştir her yerden engelle iletişim yollarını kapat önüne bak. Çok yıpranırsın kendine yazık etme. Sorunlardan birbirinizi yemeye başladığınızda aşk sevgi saygı hiçbirşey kalmaz o yüzden hiç uğraşmayın.Merhaba kızlar. Önceki konumda anlatmıştım erkek arkadaşımın ailesi ben boşanmış olduğum için evlenmemizi istemiyor. İki aydır ayrıyız ama ara sıra yazışıyorduk. Geçen hafta bende kalan birkaç parça eşyasını göndermiştim. Umudunu kessin benden diye. Çünkü her yazışmadan sonra ben başa sarıyorum. Yeni bi ayrılık gibi oluyor. İki gün önce tekrar mesaj yazdı. Beni unutamadığını özleminin gün geçtikçe arttığını falan yazmış. Benim yapabileceğim bişey Yok bana yazma dedim. Haklısın benim bişeyler yapmam lazım dedi. Yine aklıma girdi. Tam rahatladım derken her şey başa sardı. Bi saat önce nasılsın diye mesaj yazdım. Peşimi de bırakmıyor bişeyler de yapmıyor. Bana bi akıl fikir verin
Sanırım benim de dirayetli olmam lazım hayatımdan tamamen çıkarmam lazımBencede görüşme. seni gerçekten seviyorsa elinden geleni yapar zaten.
Öyle dersem de sanki evliliğe zorlicam gibi olacak demek te istemiyorum Aslında galiba ben de tamamen hayatımdan çıksın istiyorum ama onu engellemeyerek açık bi kapı bırakıyorum. Umudunu kessin de istemiyorumBu işin suyu çıkmış zaten
Net konuşun bence
Ben sana hayatımın 2-3 yılını vs veremem evlenecek miyiz evlenmeyecek miyiz net cevap istiyorum evet mi hayır mı
diceksin.
Öyle dersem de sanki evliliğe zorlicam gibi olacak demek te istemiyorum Aslında galiba ben de tamamen hayatımdan çıksın istiyorum ama onu engellemeyerek açık bi kapı bırakıyorum. Umudunu kessin de istemiyorum
Haklısın off off dirayetli olmam lazımSevgili konu sahibesi belli ki seviyorsunuz gönlünüz var
Lakin siz bu şekilde sürdürürseniz adam tabi ki sizinle görüşür konuşur sonra da "ben sana ailem istemiyor demiştim" der sıyrılır; ailesinin istediği kızla evlenir
Sizin derdiniz de zaten bu işin bir sonunun olmaması haksız mıyım? Yıllarınızı çöpe attığınızla kalırsınız yapmayın
Bu yüzden ben olsam net olurum bu zorlamak değil, zamanınızı akıllıca kullanmak
Ben de ailesi istemiyorsa olmasın zaten diyorum hep kendi kendime. En başından beri hep kendimi geri çektim. Bana yeteri kadar güven vermedi kendisi. Geçen hafta eşyalarını yolladım artık yeter tamamen çıkar hayatından dedim ama hoop bi mesaj yine kafa karışıklığı. En iyisi ben engelleyeyim onu ama çok zor olacak o gücü bulabilecek miyim kendimdeDürüst olmak gerekirse
Boşanmış biri bekar daha evlenmemiş biri ile evlenmesi toplumda pek kabul gören bir durum değil bu boşanmış kadında daha keskindir
Ailesini karşısına alıp yüzleşebiliyorsa toplum değerlerine karşı gelebiliyorsa adam cesur ve sizi önemsiyor demektir
Bana kalırsa bu kadar uçlarda dolaşmaya değmeyecek biriyse biriyseniz değmez yormayın birnirinizi
Evet ben de onun peşini bırakmıyorum demek ki kendime de kızıyorumPeşimi bırakmıyor deme Sende onun peşini bırakmıyorsun demekki..
Numaranı degiştirirsin,
Kapına gelir almazsın vs.
Yani ailesini ikna edene kadar muhattap olmazsın en azından.
Oda her istedıgınde ulaştıgı için sana bi çaba göstermiyor demekki.Evet ben de onun peşini bırakmıyorum demek ki kendime de kızıyorum
Onu da düşünüyorum o da rahat zaten blmce benden vazgeçmiyor. Biliyor onu ne kadar sevdiğimiOda her istedıgınde ulaştıgı için sana bi çaba göstermiyor demekki.
Yani ya bi çözüm yada ayrılık mantıklı nereye kadar böyle gidecek hakkınızda hayırlısıOnu da düşünüyorum o da rahat zaten blmce benden vazgeçmiyor. Biliyor onu ne kadar sevdiğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?