Kızlar ne yapmalıyım

Arkadaşım evlenseniz bile balık baştan kokar bu ailenin tavrı sana asla değişmez gün gelir yine yine yüzüne çarparlar değmez hayatının geri kalanını mahvetme Allah yardımcın olsun

Arkadaşım evlenseniz bile balık baştan kokar bu ailenin tavrı sana asla değişmez gün gelir yine yine yüzüne çarparlar değmez hayatının geri kalanını mahvetme Allah yardımcın olsun
Saol canım Allah hepimizin yardımcı olsun. Haklısın. Ben seviyorum diye her şeyin üstesinden gelirim sanıyordum ama tek taraflı olmuyor

Kesinlikle evlilik sadece iki kişi arasında olmuyor ailelerle de evleniyorsun sayılır.o yüzden ailesi kabul edecek diye bekleme kendini de ağırdan al boşver nasipse zaten olur nasip değilse ne kadar uğraşırsan uğraş olmaz.

Ben hiç ısrar etmedim bu güne kadar aileni ikna et vs diye ama kopamadım da. Sorun bende. Net olmam lazım en iyisi bitirmek bunu biliyorum. Bişeyler yapıyorum kafam dağılıyor derken başa sarıyor her şey. Artık dur demem lazım

Açık açık ailenle olan sıkıntını çözmediysen ya da çözünceye kadar bana yazma deyin ya. Yoksa olmaz bence uzadıkça uzar siz üzülürsünüz. Net gelsin karşınıza.

Engelledim canım artık her yerden zamana bırakayım umarım başarabilirim

Aileler isteniyorsa boşverin huzurunuz olmaz ilk evliliğiniz başınıza kakılabilir ilerde.

Görüşme ve sana ulaşmasını sağlayacak bütün yolları kapat.
Çocuk oyuncağına dönmüş, sizi üzmekten başka bir işe yaramayan bir hale gelmiş ki geleceğiniz de yok birlikte...
Kendinize yazık etmeyin elbet sonunda alışacaksınız yokluğuna, o zamanı tanıyın..

Haklısın 3nity herkesin ortak fikri buysa demek ki olması gereken de bu. Duygularımıza kapılıp olmadı gerekenleri unutabiliyoruz

Dün cevabını beklemeden engellemiştim ya gece mesaj atmış ulaşmamış belki int kapatmıştır diye düşünmüş. Sabah bakmış hala mesaj ulaşmamış aradı birkaç kez. Tabi ben aramayı da engellemiştim ancak bana mesaj geliyor şu numara sizi aradı diye. Defalarca aradığına dair mesaj geldi. İnstagramdan istek gönderdi. Ben de mecbur kaldım engeli kaldırdım mesajlaştık. Çok merak ettim elim ayağım titriyor başıma ağrı girdi falan dedi. Fotoğraf istedi çekip yolladım o da bana yolladı beni çok sevdiğini söyledi off off

bu kadar mi yani 1 gun bile olmadan hemen engeli actiniz mi

Sevmek sözlerle olmaz
Davranışlarla olur

Seven insan her engele karşı mücadele eder, ailesine karşı bile...

Çok haklısınız sevgi sadece sözlerle olmaz o da bırakmak istemiyor galiba ailesini ikna etmeye çalışıyor gibi geliyor. Zorla olsun istemiyor tatlılıkla olsun istiyor evlendikten sonra sorun yaşamayalım diyor ama hiç bilmiyorum benim de erkeklere güvenim Yok hiç destek olmuyorum ona hep bitirelim en iyisi bu diyorum. Biz eni sonu birlikte olacaz gibi geliyor diyor bana. Zaten onun elinde olduğuniçin beni bırakmıyor diye düşünüyorum. Ama güvenmiyorum da erkek milleti sonuçta

Off dayanamadım ben de bu akşam mesaj yazdım. Halbuki iki haftadır istikrarlı gidiyordum. İşte tam toparlanıyorum mesaj yazıyor kendini hatırlatıyor kafam karışıyor

normal hayatına devam ediyor senide cepte tutuyor ,

kendıne gel ve heryerden engelle , çok istiyorsan evin adresini biliyorsun istmeye gelirsin de

Dün gece aradı konuştuk. Her yerden engelleyeceğimi söyledim. Yapamazsın beni seviyorsun dedi. Yapacam dedim yapma diye yalvardı. Telefonu kapattık her yerden engelledim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…