Saol canım Allah hepimizin yardımcı olsun. Haklısın. Ben seviyorum diye her şeyin üstesinden gelirim sanıyordum ama tek taraflı olmuyorArkadaşım evlenseniz bile balık baştan kokar bu ailenin tavrı sana asla değişmez gün gelir yine yine yüzüne çarparlar değmez hayatının geri kalanını mahvetme Allah yardımcın olsun
Aileler isteniyorsa boşverin huzurunuz olmaz ilk evliliğiniz başınıza kakılabilir ilerde.Merhaba kızlar. Önceki konumda anlatmıştım erkek arkadaşımın ailesi ben boşanmış olduğum için evlenmemizi istemiyor. İki aydır ayrıyız ama ara sıra yazışıyorduk. Geçen hafta bende kalan birkaç parça eşyasını göndermiştim. Umudunu kessin benden diye. Çünkü her yazışmadan sonra ben başa sarıyorum. Yeni bi ayrılık gibi oluyor. İki gün önce tekrar mesaj yazdı. Beni unutamadığını özleminin gün geçtikçe arttığını falan yazmış. Benim yapabileceğim bişey Yok bana yazma dedim. Haklısın benim bişeyler yapmam lazım dedi. Yine aklıma girdi. Tam rahatladım derken her şey başa sardı. Bi saat önce nasılsın diye mesaj yazdım. Peşimi de bırakmıyor bişeyler de yapmıyor. Bana bi akıl fikir verin
Dün cevabını beklemeden engellemiştim ya gece mesaj atmış ulaşmamış belki int kapatmıştır diye düşünmüş. Sabah bakmış hala mesaj ulaşmamış aradı birkaç kez. Tabi ben aramayı da engellemiştim ancak bana mesaj geliyor şu numara sizi aradı diye. Defalarca aradığına dair mesaj geldi. İnstagramdan istek gönderdi. Ben de mecbur kaldım engeli kaldırdım mesajlaştık. Çok merak ettim elim ayağım titriyor başıma ağrı girdi falan dedi. Fotoğraf istedi çekip yolladım o da bana yolladı beni çok sevdiğini söyledi off off
Off dayanamadım ben de bu akşam mesaj yazdım. Halbuki iki haftadır istikrarlı gidiyordum. İşte tam toparlanıyorum mesaj yazıyor kendini hatırlatıyor kafam karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?