Kızlar ne yapmalıyım

Adamın seni aldatma niyeti varsa isterse 85 yaşında nenesiyle beraber otursun seni aldatır yani, güvenmediğiniz adamlarla neden birlikte oluyorsunuz onu da anlamıyorum. Sürekli şüphede kalıp kendi kendinizi yemek ayrı bir zevk veriyor sanırım.

kusura bakmayın daha kendinize güveniniz yok, ayrılmaya korkuyorsunuz yıllarım boşa gider diye, aldatılsanız da ayrılacağınızı zannetmiyorum yıllarınız boşa gitmesin çünkü.

ayrıca her erkekte aldatma potansiyeli var lafını da hiç sevmedim. benim sevgilimin ne suçu var çocuk yanımda çay içiyor? nasıl erkeklerle berabersiniz anlamadım.

Eskişehirde erkek öğrenci eskişehirliler kızmasın ama yerlisi değil zaten oraya giden öğrencilerin bozulmasından dolayı açık büfe olmuş durumda sevgiliniz aldatmaya meyilliyse siz ona kesin gözüyle bakın

hanımlar iyi akşamlar , 2 buçuk yıllık bir ilişkim var. Ben ankarada okuyorum erkek arkadaşım da Eskişehir'de okuyor. Bu yıl ev tuttu kendine. Ben aslında güveniyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yani çevreye güvenmiyorum diyeyim :KK70: İşte erkek sonuçta eve giren çıkan olsa bilemem ne yaptığını bilemem diye düşünüyorum o yüzden kafama takıyorum. Ve benim bölümüm çok ağır derslerim çok ağır . Asla kafamı ona takmaya vaktim yok zaten stresli bir bölüm de okuyorum gerçekten sürekli onu düşüncem gibi geliyor. Deli oluyorum. İkimizde çok kıskanç insanlarız. Ama işte erkek sonuçta her erkekte aldatma potansiyeli var diye düşünüyorum. Napsam bilemedim akıl verin lütfen hanımlar :KK43:
Derslerle birlikte ilişki yürütmek; başlı başına bir sorun zaten. Kendimden fazlasıyla öğrendim. :) Sana tavsiyem; akışına bırak yani düşünmemeye çalış. Sabah akşam kontrol edersen; sadece bu durumu erteleyip engellemiş olursun. Kendini kandırmış olursun. Eğer aldatma potansiyeli varsa; her türlü yapar zaten istersen dibinde ol hiç farketmez. Bu şekilde düşün bunu. Yoksa zehir edersin kendine okulu da ilişkiyi de..

Dusunmek onemli degil aslinda.. o adamin icinde karaktersizlik varsa dibinizde olsa da yapar ruhunuz duymaz.. Allaha emanet edin :) takmayin kafaya

İllaki evi olması sart değil yapcak olan illaki yolunu bulut yerini bulur yapar
O yüzden eve odaklanma
Seviyosan güvenmeyi ögreneceksin

Kaç yıllık evli insanlar eşlerini aldatabiliyor. Yani önemli olan kişinin bulunduğu mekan değil, kafasının içi. Demem o ki, böyle senaryolar düşünüp sadece ilişkinin huzurunu bozarsınız olacağı varsa olur, düşünmeyin..

Back
X