- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Sarisin-avukat
Haksız mıyım?Gene gerginsin be güzel![]()
Durduk yere yakıştırılan sıfata bak
Biz, erkek öğrenci evine giden kızlar
Ne zok yemeye gidiyoruz sanki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haksız mıyım?Gene gerginsin be güzel![]()
Vallahi iyi koru.Yok ben olmadım bende de var bir tane zembille düşen yağmur tanesi.
Fanusa koydum fotosentez işleri falan çok zor biliyomusun vaktim yok hiç.
Haklısın amaHaksız mıyım?
Durduk yere yakıştırılan sıfata bak
Biz, erkek öğrenci evine giden kızlar
Ne zok yemeye gidiyoruz sanki?
arada habersiz süpriz yap bakalım:)hanımlar iyi akşamlar , 2 buçuk yıllık bir ilişkim var. Ben ankarada okuyorum erkek arkadaşım da Eskişehir'de okuyor. Bu yıl ev tuttu kendine. Ben aslında güveniyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yani çevreye güvenmiyorum diyeyimİşte erkek sonuçta eve giren çıkan olsa bilemem ne yaptığını bilemem diye düşünüyorum o yüzden kafama takıyorum. Ve benim bölümüm çok ağır derslerim çok ağır . Asla kafamı ona takmaya vaktim yok zaten stresli bir bölüm de okuyorum gerçekten sürekli onu düşüncem gibi geliyor. Deli oluyorum. İkimizde çok kıskanç insanlarız. Ama işte erkek sonuçta her erkekte aldatma potansiyeli var diye düşünüyorum. Napsam bilemedim akıl verin lütfen hanımlar
![]()
Evet malesefHukuk mu yoksa ağır bölüm ???
Yok tek çıktıEve tek mi çıktı.arkadasiyla çıktıysa onun kiz arkadaşları eve gelebilir bu kacinilmaz o eve illaki kiz gelir yani![]()
Yaa aynen bende öyle düşünüyorumarada habersiz süpriz yap bakalım:)
Günlük hayatıma taşımıyorum zaten İnan bu platformu.Haklısın ama
Onun yaşadıkları daha vahim
Hiç gerek yok kendine bunu layık gören biriyle kendini rahatsız etmene
Ankaralıyım zaten tahtalarım da gayet yerinde demek ki senin uzun ilişkin hiç olmamış demesi kolay tabi aldatırsa ayrılırsın aynen ayrılırım ama bunca yılımı boşuna geçirmiş olurumTahtaların mı eksik?
Seninle empati bile kuramıyorum?
Nerden geldin ki Ankara’ya?
Dünyan ufkun çok dar.
Aldatırsa ayrılırsın, 3 gün ağlarsın hepsi bu.
Engel mi sanki ev yurt
Bu ne saçma paradoks ya?Ankaralıyım zaten tahtalarım da gayet yerinde demek ki senin uzun ilişkin hiç olmamış demesi kolay tabi aldatırsa ayrılırsın aynen ayrılırım ama bunca yılımı boşuna geçirmiş olurum
aynen bende öyle yapıcam zatenGüvenmekten başka yapabileceğiniz birşey yok kendinizi üzmeyin![]()
ya bende ayrı yaşamak istiyorum ama ailem zaten ankarada birlikte yaşıyoruzSiz de eve çıkın. Siz onu düşünmeyin, o sizi düşünsün böylece![]()
Sevilmediğini nereden çıkardın:)))Günlük hayatıma taşımıyorum zaten İnan bu platformu.
Sadece okuduğum, yazdığım, beğendiğim siteden çıkış yapana kadar.
Hayatımın merkezi olmadığı için, sevilmiyorum ya :)
ben hiç bir şeye engel olamam zaten içinde varsa yapar ayrıca aklıma laf etmek sana kalmadı ben sadece önerilerinizi almak için yazdım sıkıntılı okul dönemlerimde masıl kafaya takmamam gerektiğini sordum sen yanlış anladın bence sen aklını kullan birazBu ne saçma paradoks ya?
Ayrılırsam yıllarım boşa gider
Aldatırsa ayrılırım?
Engel mi oluyorsun sence aldatılmaya?
Offffffffff
Offffffffffffff
Akıl almaz bağzı insanlar
Cidden versen de almaz aklı
ahahaha keşkeKamera yerlestir eve![]()
Kız sen nokta virgül kullan olmadı enter tuşu kullanben hiç bir şeye engel olamam zaten içinde varsa yapar ayrıca aklıma laf etmek sana kalmadı ben sadece önerilerinizi almak için yazdım sıkıntılı okul dönemlerimde masıl kafaya takmamam gerektiğini sordum sen yanlış anladın bence sen aklını kullan biraz