Kızlar ne yapmalıyım

Bayagi ozguvensizsiniz kusura bakmayın ama .

Yıllardır tek yaşıyorum erkek arkadaşım da öyle hic düşünmedim su dusunduklerinizi
Rahat olun biraz.
Ha okuduğunuz bölümün uygulanmali haline basladim ağır olani okumak değil malesef. ...

Kıskançlık ve fazla sevgi birleşince bu güvensizlik hissi adamı yer bitirir.
Ya bu adama güveneceksiniz
ya da o ev hayatını adamın burnundan getirip eve çıktığına pişman edeceksiniz :sopa:
sonucu siz düşünün:KK12:

hanımlar iyi akşamlar , 2 buçuk yıllık bir ilişkim var. Ben ankarada okuyorum erkek arkadaşım da Eskişehir'de okuyor. Bu yıl ev tuttu kendine. Ben aslında güveniyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Yani çevreye güvenmiyorum diyeyim :KK70: İşte erkek sonuçta eve giren çıkan olsa bilemem ne yaptığını bilemem diye düşünüyorum o yüzden kafama takıyorum. Ve benim bölümüm çok ağır derslerim çok ağır . Asla kafamı ona takmaya vaktim yok zaten stresli bir bölüm de okuyorum gerçekten sürekli onu düşüncem gibi geliyor. Deli oluyorum. İkimizde çok kıskanç insanlarız. Ama işte erkek sonuçta her erkekte aldatma potansiyeli var diye düşünüyorum. Napsam bilemedim akıl verin lütfen hanımlar :KK43:
arada habersiz süpriz yap bakalım:)

Haklısın ama
Onun yaşadıkları daha vahim
Hiç gerek yok kendine bunu layık gören biriyle kendini rahatsız etmene
Günlük hayatıma taşımıyorum zaten İnan bu platformu.
Sadece okuduğum, yazdığım, beğendiğim siteden çıkış yapana kadar.
Hayatımın merkezi olmadığı için, sevilmiyorum ya :)

Tahtaların mı eksik?
Seninle empati bile kuramıyorum?
Nerden geldin ki Ankara’ya?
Dünyan ufkun çok dar.
Aldatırsa ayrılırsın, 3 gün ağlarsın hepsi bu.
Engel mi sanki ev yurt
Ankaralıyım zaten tahtalarım da gayet yerinde demek ki senin uzun ilişkin hiç olmamış demesi kolay tabi aldatırsa ayrılırsın aynen ayrılırım ama bunca yılımı boşuna geçirmiş olurum

Ankaralıyım zaten tahtalarım da gayet yerinde demek ki senin uzun ilişkin hiç olmamış demesi kolay tabi aldatırsa ayrılırsın aynen ayrılırım ama bunca yılımı boşuna geçirmiş olurum
Bu ne saçma paradoks ya?
Ayrılırsam yıllarım boşa gider
Aldatırsa ayrılırım?
Engel mi oluyorsun sence aldatılmaya?
Offffffffff
Offffffffffffff
Akıl almaz bağzı insanlar
Cidden versen de almaz aklı

Bu ne saçma paradoks ya?
Ayrılırsam yıllarım boşa gider
Aldatırsa ayrılırım?
Engel mi oluyorsun sence aldatılmaya?
Offffffffff
Offffffffffffff
Akıl almaz bağzı insanlar
Cidden versen de almaz aklı
ben hiç bir şeye engel olamam zaten içinde varsa yapar ayrıca aklıma laf etmek sana kalmadı ben sadece önerilerinizi almak için yazdım sıkıntılı okul dönemlerimde masıl kafaya takmamam gerektiğini sordum sen yanlış anladın bence sen aklını kullan biraz

ben hiç bir şeye engel olamam zaten içinde varsa yapar ayrıca aklıma laf etmek sana kalmadı ben sadece önerilerinizi almak için yazdım sıkıntılı okul dönemlerimde masıl kafaya takmamam gerektiğini sordum sen yanlış anladın bence sen aklını kullan biraz
Kız sen nokta virgül kullan olmadı enter tuşu kullan

Back
X