• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne yapmalıyım?

Bence adil olunmalı..

Ben anneme de kaynanama da birer penye ve üzerine rengi uyan oyalı başörtüler koydum çeyizimden , mutlu oldular. Babalar günü içinde gömlek bakıyoruz babalarımıza mesela.

( Kaynanam kullanmasa da koyardım , biz eşimle üstümüze düşeni yapalım gerisi onların sorunu )

Ve madem yaptığınız çok doğru ise neden gizleme ihtiyacı duyuyorsunuz ? Bence de bir zahmet rahatsız olun.

Hadi hediye almadın bari gizli harcama yapma , sana çocuk gibi 3 lira şuraya harcadım 5 lira şuraya hesap ver demiyorum ama en azından anneme bi yatak örtüsü almayı düşünüyorum diyebilirsin muhabbet esnasında eşine.

Hem çifte standart yapıp hemde kaynanızın sizi sevmesini nasıl bekliyorsunuz ki ? Bende azar yemeden bi örnek vereyim :D sanırım daha açıklayıcı olur :

Örneğin : Kaynanızın iki gelini var ona doğum günü hediyesi alınıyor sana almıyorlar , sende demez misin bana haksızlık yapıyorlar ve ben onlardan soğuyorum çok ayrımcılar vs. ( Kalıbımı basarım burda konu bile açarsınız :D )

Demek istediğim kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın. O zaman neden beni sevmiyor? Aldığımı kullanmıyor? El altından hediye mi alsam ? gibi dertleriniz de olmayacaktır.

Evlilik sadece iki kişinin evlenmesi değildir. Evlilik sizin ve onun ailesi ile kocaman bir aile olabilmektir. Asıl huzuru o zaman bulabilirsiniz.

daha ne denebilir ki..

tabikide eşine söylemelisin evlilikte ypılan hiçbirşeyin gizli olmaması evliliği uzun ömürlü ve güvenilir kılar.hade söylemedin eskaza tuttuda birşekilde duyuldu hemde kaynananın olduğu bir ortamda ne olacak
sen iyisi söyle

amanede bir kelebekse38 iki! konu aç, gelen yorumları beğenme, milleti azarla sonra da yok hem eleştiriyorsunuz hem konumu okuyorsunuz diye çemkir! işleyiş aynı! açtığın topik herkese açık mı, açık! o halde bir zahmet üslubunu kontrol edeceksin.

amanede bir kelebekse38 iki! konu aç, gelen yorumları beğenme, milleti azarla sonra da yok hem eleştiriyorsunuz hem konumu okuyorsunuz diye çemkir! işleyiş aynı! açtığın topik herkese açık mı, açık! o halde bir zahmet üslubunu kontrol edeceksin.

:1::1::1::1: Aynı kişi olabilirler mi acaba... Ya da akraba :44::44::44:

bu arada şimdiye kadar kaynanana ne hediyeler aldın da kullanmadı, bi örnek verebilirmisin?

Bende yazdıklarınıza bakarak neler yapmaman gerektiğini görüyorum evliliğimin gidişatı için...:34::34::34:

desene hiç kimse tamamen gereksiz değil, en azından kötü örnek olmaya yarıyo :30:

yaa konuşturmayın beni kızlar yaaa :27:

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar benim sorunum şu:geçtiğimiz anneler gününde ne anneme ne kayınvalideme hediye almadım çünkü kaynanam bunları hiç kullanmaz ama şimdi geçenlerde işe tekrar başladım izindeydim anneme bi yatak örtüsü babama babalar günü için kardeşimle ortak bi saat aldım.kaynanama hiçbir şey almadım(aldıklarımdan eşimin haberi yok)ama şimdi düşünüyorum alsam mı diye sonra vazgeçiyorum ne gerek var diyorum kadın hiç kullanmıyor ne alırsam alayım bende sinir oluyorum bu duruma.hiç hoşlanmıyorum kadından.aldıklarımı eşime söylesem mi acaba?vicdanen rahatsız oldum sonra fakat eşimde annesine duvar saati almıştı aylar önce.sizce rahatsız olmalı mıyım?

Vicdanın buralara yazıdrdıysa; kullansın kullanmasın hediyeni al,eşinede ailene aldığın hediyelerden bahset, vicdanını rahatlat ..Sana neden aldın diyecek değğildir...

carie, amaç ortada. sus bence. sus, sen ban yiyip burda olmayınca özlüyorum ben seni.
konu neydi, arkadaş konuyu nereye taşıdı, NEDEN taşıdı....

konularına baktım da (tabi görceli bir kavram) dert sayılacak bir konunu bile göremedim ama maşallah en ufak bişey olsa yazmıssın.vee bütün konularında da insanları hep terslemişsin.bir konundan da arkadasının olmadıgından dert yakınmıssın bence uslubun yüzünden herkes senden kacıyor çünkü nasıl konusman nasul davranman gerektiğini bilmiyorsun.sanal ortamda birbirimizi görmesek dahi biliyoruzki karsıda yazan da bir insan.bence otur düşün kendine ceki düzen ver

İsterseniz beni de azarlayın ama ' kızlar ne yapmalıyım ' diyen birine yardım etmek için doğru bulduğum şeyleri yazdım.

Okuyunca eminim siz de hak veriyorsunuz ama hem suçlu hem güçlü olmak sizde alışkanlık haline gelmiş ne yazık ki..

Bence önce kendi yuvanın farkına var.. Sonra ordan bişeyleri el altından annene veya bir başkasına eşinden gizlice vermenin ' hediye ' olmadığını farket..

Sonra gel burdakilerle laf ebeliği yap.

Yoksa eşinden senin gibi davranırsa ortada SİZ diye birşey kalmaz, herkes kendi ailesine müslüman.. Bu böyle sürer gider.

Sordun söyledik , ister ders al ister alma ama kimseye ' saçlama ' vb. türden üslup kullanma hakkına sahip değilsin. Kullanınca da emin ol kimseye birşey olmuyor, aksine böyle yaparak haklı isen bile haksız duruma düşürüyorsun kendini ' kaynanası haklı ' ( hediyesini bile almamakta ) dedirtiyorsun insana.

Back
X