• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ne yapmalıyım?

İsterseniz beni de azarlayın ama ' kızlar ne yapmalıyım ' diyen birine yardım etmek için doğru bulduğum şeyleri yazdım.

Okuyunca eminim siz de hak veriyorsunuz ama hem suçlu hem güçlü olmak sizde alışkanlık haline gelmiş ne yazık ki..

Bence önce kendi yuvanın farkına var.. Sonra ordan bişeyleri el altından annene veya bir başkasına eşinden gizlice vermenin ' hediye ' olmadığını farket..

Sonra gel burdakilerle laf ebeliği yap.

Yoksa eşinden senin gibi davranırsa ortada SİZ diye birşey kalmaz, herkes kendi ailesine müslüman.. Bu böyle sürer gider.

Sordun söyledik , ister ders al ister alma ama kimseye ' saçlama ' vb. türden üslup kullanma hakkına sahip değilsin. Kullanınca da emin ol kimseye birşey olmuyor, aksine böyle yaparak haklı isen bile haksız duruma düşürüyorsun kendini ' kaynanası haklı ' ( hediyesini bile almamakta ) dedirtiyorsun insana.

bencede çok haklısın
konu başlığı kızlar ne yapmam gerekiyor
yani bu bi soru
bi soru yönelttiğin zaman, doğal olarak cevaplarda gelecek. hoşuna gider yada gitmez, herkes hemfikir olmak zorunda değil

ben şahsen hediye alırdım

bu arada ortak saat nasıl oluyor ya? duvar saatimi? yoksa kol saatimi? bi gün biri bi gün diğerimi takıyor? anlamadım yani kafam karıştı baya

Son düzenleme:
Eşin ailesine saat almış senin haberin var.. neden eşine söyleme konusunda tereddüt ediyorsun. Almak istemiyorsan eşine söyle nasıl olsa kullanmıyor diye onun fikrine göre hareket edersin ama asla cephe alıyor gibi bir sahne çizme. Kullanmadığını onun yerine güzel bir kek yapıp götürmeyi düşündüğünü çayla içebileceğinizi falan söyleyebilirsin. Başka bir neden de aldığın şeyler onun tarzına uymuyordur.mesela köyde oturan yaşlı bir kadına tablo alsan sanırım kıymete binmez. Onun da işine yarayacak şeyler vardır mutlaka.

mrb arkadaşlar benim sorunum şu:geçtiğimiz anneler gününde ne anneme ne kayınvalideme hediye almadım çünkü kaynanam bunları hiç kullanmaz ama şimdi geçenlerde işe tekrar başladım izindeydim anneme bi yatak örtüsü babama babalar günü için kardeşimle ortak bi saat aldım.kaynanama hiçbir şey almadım(aldıklarımdan eşimin haberi yok)ama şimdi düşünüyorum alsam mı diye sonra vazgeçiyorum ne gerek var diyorum kadın hiç kullanmıyor ne alırsam alayım bende sinir oluyorum bu duruma.hiç hoşlanmıyorum kadından.aldıklarımı eşime söylesem mi acaba?vicdanen rahatsız oldum sonra fakat eşimde annesine duvar saati almıştı aylar önce.sizce rahatsız olmalı mıyım?

cnm kendine gelince al
onun aılesıne gelınce
düşünmelimiyim sizce de..

olmaz tatlım
madem o tarz seyler kullanmıyor , kullanacagı seyler al o zaman cnm..
haksızlık yapma
eşinin sözlerine maruz kalırsın sonra...

İsterseniz beni de azarlayın ama ' kızlar ne yapmalıyım ' diyen birine yardım etmek için doğru bulduğum şeyleri yazdım.

Okuyunca eminim siz de hak veriyorsunuz ama hem suçlu hem güçlü olmak sizde alışkanlık haline gelmiş ne yazık ki..

Bence önce kendi yuvanın farkına var.. Sonra ordan bişeyleri el altından annene veya bir başkasına eşinden gizlice vermenin ' hediye ' olmadığını farket..

Sonra gel burdakilerle laf ebeliği yap.

Yoksa eşinden senin gibi davranırsa ortada SİZ diye birşey kalmaz, herkes kendi ailesine müslüman.. Bu böyle sürer gider.

Sordun söyledik , ister ders al ister alma ama kimseye ' saçlama ' vb. türden üslup kullanma hakkına sahip değilsin. Kullanınca da emin ol kimseye birşey olmuyor, aksine böyle yaparak haklı isen bile haksız duruma düşürüyorsun kendini ' kaynanası haklı ' ( hediyesini bile almamakta ) dedirtiyorsun insana.

ben kaynanam hediyemi almıyor dedim mi?

seviyeyi ben değil burda senin gibi milleti yargılamaya meraklı işi gücü bu olan insanlar düşürüyor senin gibilere bu son cevabım

gerçek mi , inanmam :nazar:

eski konularını bırak bi önce ki mesajını okuyanlar anlar zaten

hadi diyelim ben yargılıyorum ya sen direk hakaret ediyorsun o ne olacak :55:

bana hala cevap vermedi
bi daha soruyorum

şimdiye kadar ne aldında beğenmedi, kullanmadı?

bana hala cevap vermedi
bi daha soruyorum

şimdiye kadar ne aldında beğenmedi, kullanmadı?

Bence arkadaş içten kadının işine yarayacak bir şey almamış. İşine yaracak bir şey alsa kadın neden kullanmasın aralarında kişisel sorun yoksa.

Back
X