- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi kelebekse38
İsterseniz beni de azarlayın ama ' kızlar ne yapmalıyım ' diyen birine yardım etmek için doğru bulduğum şeyleri yazdım.
Okuyunca eminim siz de hak veriyorsunuz ama hem suçlu hem güçlü olmak sizde alışkanlık haline gelmiş ne yazık ki..
Bence önce kendi yuvanın farkına var.. Sonra ordan bişeyleri el altından annene veya bir başkasına eşinden gizlice vermenin ' hediye ' olmadığını farket..
Sonra gel burdakilerle laf ebeliği yap.
Yoksa eşinden senin gibi davranırsa ortada SİZ diye birşey kalmaz, herkes kendi ailesine müslüman.. Bu böyle sürer gider.
Sordun söyledik , ister ders al ister alma ama kimseye ' saçlama ' vb. türden üslup kullanma hakkına sahip değilsin. Kullanınca da emin ol kimseye birşey olmuyor, aksine böyle yaparak haklı isen bile haksız duruma düşürüyorsun kendini ' kaynanası haklı ' ( hediyesini bile almamakta ) dedirtiyorsun insana.
bencede çok haklısın
konu başlığı kızlar ne yapmam gerekiyor
yani bu bi soru
bi soru yönelttiğin zaman, doğal olarak cevaplarda gelecek. hoşuna gider yada gitmez, herkes hemfikir olmak zorunda değil
ben şahsen hediye alırdım
bu arada ortak saat nasıl oluyor ya? duvar saatimi? yoksa kol saatimi? bi gün biri bi gün diğerimi takıyor? anlamadım yani kafam karıştı baya
Son düzenleme: