kızlar ne yapmalıyım?

hep güldüm eğlendim şimdi de fikrimi yazayım
kelebekse ben senin yerinde olsam artık hediye almam ama evine giderken bi pasta bi buket çiçek falan alır öyle giderim
aldığın hediyeleri de eşine söyle eğer bişey derse niye anneme almadın falan diye
suçlar gibi değil de mağdur insan edasıyla, alıyorum ama benim zevkimi pek beğenmiyor herhalde kullanmıyor dersin zaten önceden almışsın bir sürü verecek cevabın da var
:34:

ya bu saate kadar mı çalışıyonuz çokmuş?peki yemek olayı nasıl oluyo hep dışardan olmaz herhalde.vallahi marak ettim

evet böyle çalışıyoruz
annem yapıyor yemeklerimi

ama konumuz bu değil

alacan mı hediye?

İyice kanki oldu bunlar :D

Mesai saatim doldu, sizi izlemek güzeldi (: Hoşçakalın..

görüşürük canem

bu arada yine benle yalnız kaldın burda
elimdesin ona göre, hoşuma gidecek bir cevap ver

ahaha koptum yahu sonlara doğru, yarım saat çocuğu uyutmaya gittim, muhabbete bak.
kelebekse,inat etme.basit bir şey de olsa al hediyeni, ısıtılıp ısıtılıp önüne konur sonra.

Belki gönülden almıyorsunuzdur bu yüzden beğenmiyordur.

Ben de böyle düşünüyorum.
Hem gönülden alınmadığı gibi hem de istemeyerek verdiğinizi o kadıncağız hissetmiyor mu?
Onu sevmediğinizi söylemişsiniz. Bunu bilmiyor mu?
Beni sevmediğini her seferinde belli eden ve sürekli beni kendine düşman gören bir gelinim olsa ben de onun aldıklarını kullanmam.
Çünkü o hediyenin gönül rızasıyla alındığına inanmam... :19:

Ben de böyle düşünüyorum.
Hem gönülden alınmadığı gibi hem de istemeyerek verdiğinizi o kadıncağız hissetmiyor mu?
Onu sevmediğinizi söylemişsiniz. Bunu bilmiyor mu?
Beni sevmediğini her seferinde belli eden ve sürekli beni kendine düşman gören bir gelinim olsa ben de onun aldıklarını kullanmam.
Çünkü o hediyenin gönül rızasıyla alındığına inanmam... :19:

kesinlikle katılıyorum. ayrıca madem almaya niyetin yok konuyu acıp da burada dallandırıp budaklandırmanın ne alemi var o da ayrı muamma. :19:

Ya hanımlar hani bazı mahallelerde, apartmanlarda bazı tip insanlar vardır ya konuşmamaya özen gösterirsiniz aman konuşmayayımda bana bulaşmasın dersiniz.

Sizler ısrarla üstüne sıçrasın diye uğraşıyorsunuz. Madem biliyorsunuz arkadaşın üslubunu ne diye yazıyorsunuz ki, bırakın körler sağırlar birbirini ağırlasın. Bunu özellikle sanalda da olsa kalitesine inandığım arkadaşlarım için söylüyorum.

Back
X