kızlar ne yapmalıyım?

korkmaz çaydanlık,sinbo tüy temizleme,tefalden tava=bunların hepsini aynı anneler gününde aldım 2.allah yazılı altın kaplama biblo 3.eşarp.havlu vs şeylerden bi sepet yapmıştım 4.ceyo terlik 5.saç kurutma makinesi(yok diye almıştım)evleneli zaten 2.5 sene oldu

valla hakkını yemeyeyim gercekten güzel seyler almıssın hepsi de kullanıslı seyler.kullanmayıp da napıyor merak ettim şimdi.bekar görümcen varsa belki onların ceyizine koyyodur sonucta baksana hepsi marka ve kullanıslı esyalar

carrieyi tebrik bile etmiş bi yerde kelebekse :1:
bidee kader sızlanıyo orda bi bana cevap vermiyo diye
carrie de biraz yavaş yazıyor o sana da verir birazdan diyo yaaa
aaayyyyy saba tümer gibi katılcam burda birazdan :52:

valla hakkını yemeyeyim gercekten güzel seyler almıssın hepsi de kullanıslı seyler.kullanmayıp da napıyor merak ettim şimdi.bekar görümcen varsa belki onların ceyizine koyyodur sonucta baksana hepsi marka ve kullanıslı esyalar

kadın kızlarına veriyormuş galiba yani görümcesine... ben de dedim demek çok beğeniyo kıyamıyo kullanmaya kızlarına veriyor

kadın kızlarına veriyormuş galiba yani görümcesine... ben de dedim demek çok beğeniyo kıyamıyo kullanmaya kızlarına veriyor

evet evet olabilir çünkü anneme de gelen hediyeleri hep saklardı evlenince bana verdi.belirteyim gelen hediyeler konu komsudandı şimdi cephe alan olmasın annende gelinin hediyeleri sana mı veriyodu diye gelinimizde yok gerci bizim henüz :52::52:

evet evet olabilir çünkü anneme de gelen hediyeleri hep saklardı evlenince bana verdi.belirteyim gelen hediyeler konu komsudandı şimdi cephe alan olmasın annende gelinin hediyeleri sana mı veriyodu diye gelinimizde yok gerci bizim henüz :52::52:

Bu herkeste var canım merak etme. Türk kadını çok cefakar benden geçti diyor. Benim annem de yapar burdaki pek çok arkadaşın annesi de yapmıştır.

Bir de hediyeye saygı polemiği var başka bir şey. Elbette aldığımız hediyenin kullanılmasını isteriz. Başka birinin evinde görürsek içerleriz ama nedense bunu çok baskın yaşarız. Ama en nihayetinde hediye başkasının olmuştur istediği şekilde değerlendirebilir. Çok takılmamak lazım hediye gelen hediye gitmez diye. Hatta bizler de evlendiğimiz zaman hediye gelen beğenmediğimiz şeyleri başkasına hediye etmek için alternatif olarak saklarız.

mrb arkadaşlar benim sorunum şu:geçtiğimiz anneler gününde ne anneme ne kayınvalideme hediye almadım çünkü kaynanam bunları hiç kullanmaz ama şimdi geçenlerde işe tekrar başladım izindeydim anneme bi yatak örtüsü babama babalar günü için kardeşimle ortak bi saat aldım.kaynanama hiçbir şey almadım(aldıklarımdan eşimin haberi yok)ama şimdi düşünüyorum alsam mı diye sonra vazgeçiyorum ne gerek var diyorum kadın hiç kullanmıyor ne alırsam alayım bende sinir oluyorum bu duruma.hiç hoşlanmıyorum kadından.aldıklarımı eşime söylesem mi acaba?vicdanen rahatsız oldum sonra fakat eşimde annesine duvar saati almıştı aylar önce.sizce rahatsız olmalı mıyım?

sen görevini yap al .Kullanıp kullanmamak ona kalmış.Bu senin nezaketini gösteriyor canım

haha canım bi gelinimiz olsa da anneme alsalar kullansam :P:1:

Senin yerinde olsam kayınvalideme de hediye alırdım,ister kullansın ister kullanmasın,sonuçta beğenmek zorunda değil,sen böyle yaparak onu düşündüğünü gösterecek ve onu mutlu edeceksin.

Bize de geliyor doğum günlerimizde vs hediyeler,hepsini beğeniyor muyuz?Hayır; ama en azından mutlu oluyoruz.

Back
X