- Konu Sahibi kelebekse38
ben kaynanam hediyemi almıyor dedim mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaynanam hediyemi almıyor dedim mi?
Eşin ailesine saat almış senin haberin var.. neden eşine söyleme konusunda tereddüt ediyorsun. Almak istemiyorsan eşine söyle nasıl olsa kullanmıyor diye onun fikrine göre hareket edersin ama asla cephe alıyor gibi bir sahne çizme. Kullanmadığını onun yerine güzel bir kek yapıp götürmeyi düşündüğünü çayla içebileceğinizi falan söyleyebilirsin. Başka bir neden de aldığın şeyler onun tarzına uymuyordur.mesela köyde oturan yaşlı bir kadına tablo alsan sanırım kıymete binmez. Onun da işine yarayacak şeyler vardır mutlaka.
Bence arkadaş içten kadının işine yarayacak bir şey almamış. İşine yaracak bir şey alsa kadın neden kullanmasın aralarında kişisel sorun yoksa.
mrb arkadaşlar benim sorunum şu:geçtiğimiz anneler gününde ne anneme ne kayınvalideme hediye almadım çünkü kaynanam bunları hiç kullanmaz ama şimdi geçenlerde işe tekrar başladım izindeydim anneme bi yatak örtüsü babama babalar günü için kardeşimle ortak bi saat aldım.kaynanama hiçbir şey almadım(aldıklarımdan eşimin haberi yok)ama şimdi düşünüyorum alsam mı diye sonra vazgeçiyorum ne gerek var diyorum kadın hiç kullanmıyor ne alırsam alayım bende sinir oluyorum bu duruma.hiç hoşlanmıyorum kadından.aldıklarımı eşime söylesem mi acaba?vicdanen rahatsız oldum sonra fakat eşimde annesine duvar saati almıştı aylar önce.sizce rahatsız olmalı mıyım?
ya ben neler almadım en son allah yazılı altın kaplama biblo aldım onu da bi yere koymadı bende sordum niye kullanmıyon diye.o evde öyle çok ıvır zıvır var içim sıkılıyor falan dedi.bende bu sene almadım işte bundan sonra da almayı düşünmüyorum asla.oğlu alsın bi zahmet
olabilir, mahsus yapmıştır
sonra kocasına demiştirki bak benim aldıklarımı kullanmıyor bi daha almıycam
bana hala cevap vermedi
bi daha soruyorum
şimdiye kadar ne aldında beğenmedi, kullanmadı?
yaa kızlar gene güldürdünüz beni burda allah iyiliğinizi versin
carrie hep sen yapıyosun böyle:90:
bide en hoşuma giden de kelebekseyle carrie bi yerde birbirine giriyo sen ne biçim insansın bilmem ne diye
alt taraftada normal konuşuyo iç çamaşırı niye riskli? beden konusunda... falan diye valla çok tatlısınız yaaa![]()
korkmaz çaydanlık,sinbo tüy temizleme,tefalden tava=bunların hepsini aynı anneler gününde aldım 2.allah yazılı altın kaplama biblo 3.eşarp.havlu vs şeylerden bi sepet yapmıştım 4.ceyo terlik 5.saç kurutma makinesi(yok diye almıştım)evleneli zaten 2.5 sene oldu
korkmaz çaydanlık,sinbo tüy temizleme,tefalden tava=bunların hepsini aynı anneler gününde aldım 2.allah yazılı altın kaplama biblo 3.eşarp.havlu vs şeylerden bi sepet yapmıştım 4.ceyo terlik 5.saç kurutma makinesi(yok diye almıştım)evleneli zaten 2.5 sene oldu
bende ayak uydurmaya çalışıyorum işte![]()
kinci birisi değilim sonra diyolar geçimsizsin sen diye, kibar feyzo olmaya çalışıyom![]()
ee tamam güzel ev aletleri kullanamayıp ne yapıyor peki? birine mi veriyor?
ne bileyim ben herhalde görümcemlere veriyor
beli belli
ama kelebekse de senin gibi kinci değil
hem sinirleniyo yorumlara tersleyiveriyo
ama soruları da cevaplıyo şöyleydi böyleydi diye
hatta bir yerde haklısın vs. diye mütabakat bile sağlamışsınız yani
çok alemsiniz gerçekten![]()
Evet herşeye rağmen Carrie ile dialog içerisindeler.
Ben destan yazıyorum iplediği yok![]()
yaa kızlar gene güldürdünüz beni burda allah iyiliğinizi versin
carrie hep sen yapıyosun böyle:90:
bide en hoşuma giden de kelebekseyle carrie bi yerde birbirine giriyo sen ne biçim insansın bilmem ne!
alt taraftada normal konuşuyo iç çamaşırı niye riskli? beden konusunda... falan diye valla çok tatlısınız yaaa![]()