Kızlar ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz adım atsam mı

Bir patronun sana hanım kız diye hitap edebilmesine izin verdiğinize göre vermişsiniz.

2 gündür açılan konulardaki ğ harfi eksikliğinin sebebini merak ediyorum. Aynı yazım tarzı mesela "yaptığım" değil "yaptım", "söylediğim" değil söyledim" gençler arasında böyle bi bilgi eksikliği var heralde çoğunda. Bu durum okurken çok yoruyor ve anlatım bozukluğuna yol açıyor.

Niye öyle diyon diğer elemanlara kızıp buna gülüyormuş tama.
Muhtemelen de küçük bir yerde yaşıyorlar karşılaşıyorlar bizimki de sanıyor ki takip ediliyorum
Allah böyle kafadakilerden korusun herkesi gerçekten, kabus gibi Yan baktı, düz baktı, yanımdan yürüyerek geçti, nefes aldı, kesin bana aşık ama ben istemiyorum, çok zor bi kızım ben, peşimde dolanıyor, sizce nasıl bi adım atmalıyım

Bi de millete ablam ablam diyip durması, off, günlük cringe kotam erken doldu

Yani sadece plaza olması şart değil patron olması için.

Eklentiler

• Screenshot_20230802-130604.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 32
Telefon otomatik değiştiriyor

Şunu yazacaktım da toparlayamadim, hay Allah razi olsun.

Yallah o zaman

Adım atmak değil ben oraya başlık olarak yazdım hemen görünsün diye adım atmak olsaydı niyetim işimden olmazdım her mimik hareketine karşılık verirdim
İşten çıkmışsın. Numaralar silinmiş , adama karşı da hoş duygu beslemiyor, niyetini az çok biliyorsun.tekrar kendi hayatının gündemine getirmeye gerek var mı ? Enerjine yazık valla. Çapkın adamı düşünmeye harcadığın zaman, kayıp zamandir.

Hanfendiii kalkıp çevreme nerde çalışıyor iş yeri neresi diye sorgulayıp nerde çalıştığı öğrenmeye çalışıyor çok güzel bir işteyim engelledim için arayıp bilgi alamıyor bu devirde neler olduğunu görüyoruz bende bir bayanım yani insanların Şuan burda söylemeyeceği çok şey olabilir bird ebeyle düşünün düşük gibi sorup duruyor ne kadar normal

Bi de marifetmis gibi herkesin icinde bozuyorum diye vurgu yapip durmus, sanki cok seviyeli haller, milletin gözünde nasil göründüğünün farkinda midir acaba, vay be adami nasil bozdu diye herkes hayran kaliyo falan sanıyor herhalde
Ki palavra, kimin kimin peşinde oldugu besbelli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…