Kızlar ne yapmam lazım sizce

Kızlar merhaba. Sosyal medyadan biriyle tanıştım. Normalde kimse kolay kolay ilgimi çekmez ama bu adamla ilk anda enerjimiz çok tuttu. Yaş farkımız da var, o benden oldukça büyük ve kariyer anlamında da çok ileride. Bi mekanda buluştuk bi şeyler içtik beni çok beğendiğini açıkça söyledi, daha ilk dakikalarda sürekli iltifat etti. Sonra birlikte evine geçtik, yemek yedik, şarap içtik, sohbet derken fiziksel olarak da yakınlaştık.
Ona geçmişte hiç ilişki yaşamadığımı, sadece 2-3 kez ön sevişme deneyimim olduğunu söyledim. Bunu duyunca hem çok şaşırdı hem de hoşuna gittiğini söyledi. O an içinde bulunduğum ruh haliyle, normalde tercih etmeyeceğim bir şeyi (anal birliktelik) yaşadık. İlk kez deneyimlememe rağmen iyi hissettirdi ama biraz kafam karıştı.
Sonrasında da yanımda çok tatlıydı. Sarıldı, ve sürekli saçımı öpüp durdu. Enerjini çok beğendim sen de başka bir şey var gibi cümleler kurdu. Hatta çalışmayı çok istediğim şirkette çalışıyor ve ben hiçbir şey söylemeden bizim şirkete gelsene, sana çok yakışır dedi. Gerçekten çok destekleyici bi tavrı vardı. Beni eve bıraktıktan sonra da ilgiliydi. Ama hep ilk ben mesaj atıyorum. İkinci görüşmeyi de ilk kendi istemişti. En son mesajda buluşmayı ima ettim. En kısa süre içinde buluşalım dedi o kadar. 1 haftadır ne o yazıyor ne ben. Kendimi geri çektim ama içim içimi yiyor yazmak istiyorum.

Sizce bu adam gerçekten ilgileniyor muydu? Yoksa sadece anı mı yaşadı? Yorumlarınızı merak ediyorum
ilk tanışmada adamın evine gitmek nasıl bi cesaret örneği?
sizin bu ülkede yaşanan kadın cinayetlerinden haberiniz yok galiba?
 
Dış görünüş olarak güzellik standartlarına uyuyorum. He bi de gördüğüm en güzel popo demişti bana hahshss
anal yapmanız için gerekli tüm sözcükler bunlar herhalde hopppp kilit açılıyor.. 477d7e15bb9206c601ee3ecedc8f5244.webp
 
Son düzenleme:
Normal yolla ben de istiyorum onlar istemiyo ben napim şimdi bu durumda ama
Bulduğun adamlar normal değil çünkü.Kendi akranın birini bul ve mümkünse tanımadan kimsenin evine de gitme.Bunu alışkanlık haline getirirsen,kendini korkutucu durumlar içinde bulursun.Kendine saygın olsun.
Kullandırma kendini.
 
Bulduğun adamlar normal değil çünkü.Kendi akranın birini bul ve mümkünse tanımadan kimsenin evine de gitme.Bunu alışkanlık haline getirirsen,kendini korkutucu durumlar içinde bulursun.Kendine saygın olsun.
Kullandırma kendini.
Teşekkürler artık ben de gitmeyi düşünmüyorum hatta uzun bi süre yeni birini hayatıma almak istemiyorum
 
Bu kaçıncı seviştik beni arar mı konusu ya son günlerde ? Bence yalan söylüyorsunuz bekaretiniz adam sizinle tam sevgili olana kadar kalsın diye analı siz teklif ediyorsunuz. Onlarda direk atlıyor. Analı her kadın yapmaz aslına bakarsan her erkekte çok sevmez hijyen problemi yüzünden. Hangi erkek bakireyim deyip anal takılan bir kadınla bir gelecek istesin yahu siz aklınızı mı yitirdiniz ?
 
Bu kaçıncı seviştik beni arar mı konusu ya son günlerde ? Bence yalan söylüyorsunuz bekaretiniz adam sizinle tam sevgili olana kadar kalsın diye analı siz teklif ediyorsunuz. Onlarda direk atlıyor. Analı her kadın yapmaz aslına bakarsan her erkekte çok sevmez hijyen problemi yüzünden. Hangi erkek bakireyip deyip anal takılan bir kadınla bir gelecek istesin yahu siz aklınızı mı yitirdiniz ?
Analı kendi teklif etti ben değil :) ve ben uzun zamandır paylaşım yapmıyorum. Demek ki benimle aynı durumda olanlar varmış
 
Analı kendi teklif etti ben değil :) ve ben uzun zamandır paylaşım yapmıyorum. Demek ki benimle aynı durumda olanlar varmış
IMG_1002.webp
IMG_1003.webp


Yoo haziranda da (geçen ay olur kendisi) paylaşımların var. Takmışsın bi 36 yaşında kariyerli erkekle yemekten sonra eve geçip anal yapma fantazisine. Sürekli aynı şeylerş yeni hikaye gibi anlatma peşindesin.
Hayırdır bu 36 yaşındaki adam sen misin? Yoksa sadece saplantılı mısın?
 
Kadınların libidosu yükselmiyor sanırım sadece erkeklerin mi yükseliyor??😃😃h
Kadınların libidosu tabiki yükseliyor ama gel beni totomdan dürt demiyor.
Bekaretin çok sorunsa senin tabirinle almak isteyen genc kaynıyor ortalık aldır kurtul :)
Sonra da 36 lık erkeklerle bakireyim ama temalı sevişme ritüellerinden sıyrılır keyfine bakarsın.
 
Back
X