Kızlar ne yapsam yaranamadım :(bitti mi?

bak kendimi nası ifade etsem kovalrı anlamak gerçekten zordur.
dengesizliğin içinde denge var bizde ama bunu anlamak öyle 3-5ayla olmaz.
farklı şehirle misiniz?
adım kadar eminim yazdığın msjı 40 kere okuyodur şuan.
zamangeçsin sonra eğer hala istiyosan dikil karşısına ve sadece sarıl
hediye,süslü püslü sözlerbize aldatmaca gibi geliyo.
samimi ol

ya çok samimiyim ben...gerçekten istiyorum ama evet senin dediğin gibi uçuyoo hiçbişey kalmıyoo ondaa...ayrı şehirlerdeyiz.çok uzaktayız birbirimizden...mesajlarımda sertti.sakın çıkma karşıma sakın...vs yazmıştım...offfffff o sinirle...ne yapim yaaa...çok zor çok...yaa birde ben gitmiştim yanına...karşılamaya bile gelmedi...telini kapatmıştı. bikaç ay önceydi.....sonra pişman oldu özelden aramalar falan....sonra yine ben bitirdim..ben döndüm gerii....yani yanına gitsem bu seferde ısrar gibi algılar mı ki..ne bilim...üstüne düşüncede inatlaşıyor...

Son düzenleme:
seviyo musun, onun deliliklerine katlana biliyo musun
o sadece seni sevmeye odaklamaz bunu kesin bir şekilde görebiliyo musun,
farklı ne varsa hep o işe koşar, görmek denemek ister
sürekli değişir, duygularıda değişkendir.
adil olmaya calışır vesenin de tüm bunları hoşgörmeni özgürlüklerine saygı duymanı bekler,
haaa sen bunların hepsini yapıyosun, sana içten bir minnet duyar, hepsini farkeder, hatta bi yere yazar, sadıktır bir köpek kadar, küfür kötü söz bekleme ondan,gereksizdir bunlar bizim için, eger sen bu kötü davarnışları yapıyosan bi görmezden gelirdevam eder 2 devam 3..., 4..., am bian gelir şimdiye kadar bütün topladığı parçaları birleştirir ve iletişimi keser,
sana kötü sözler söyleyip, seni üzmek ona yorucu ve gereksiz gelir.
seni kenid kuyunda yalnızbırakır,sen kendi hatalarınla boğulursun,
bu süreçteo da farkındadır hatalarının ama dedim ya şidiye kadar topladıkları onun yaptıklarının yanında 0 kalır onun gözünde....

ee bu kadar sözden sonra hakaseviyo musun ?
aramayı bırakıp, o niye ramıyo sanırım o da vazgeçti dediği anda dikilcen mi karşısına, yalın en saf, en hüzünlü halinle...

Son düzenleme:
seviyo musun, onun deliliklerine katlana biliyo musun
o sadece seni sevmeye odaklamaz bunu kesin bir şekilde görebiliyo musun,
farklı ne varsa hep o işe koşar, görmek denemek ister
sürekli değişir, duygularıda değişkendir.
adil olmaya calışır vesenin de tüm bunları hoşgörmeni özgürlüklerine saygı duymanı bekler,
haaa sen bunların hepsini yapıyosun, sana içten bir minnet duyar, hepsini farkeder, hatta bi yere yazar, sadıktır bir köpek kadar, küfür kötü söz bekleme ondan,gereksizdir bunlar bizim için, eger sen bu kötü davarnışları yapıyosan bi görmezden gelirdevam eder 2 devam 3..., 4..., am bian gelir şimdiye kadar bütün topladığı parçaları birleştirir ve iletişimi keser,
sana kötü sözler söyleyip, seni üzmek ona yorucu ve gereksiz gelir.
seni kenid kuyunda yalnızbırakır,sen kendi hatalarınla boğulursun,
bu süreçteo da farkındadır hatalarının ama dedim ya şidiye kadar topladıkları onun yaptıklarının yanında 0 kalır onun gözünde....

ee bu kadar sözden sonra hakaseviyo musun ?
aramayı bırakıp, o niye ramıyo sanırım o da vazgeçti dediği anda dikilcen mi karşısına, yalın en saf, en hüzünlü halinle...

biliyorum ben zorluğunun farkındayım ama denemeye değer dedim sevdiğim için.çok ani bitti...göremedim bile uyumsuzluğumu...çok iyi anlaşıyoduk hemen bitirdi....yani ne yapmamı tavsiye edersin?.???...ha bir de sonradan kısacık bir mail attım..kendimi sana özür dileme adına borçlu hissediyorum inşallah herşey gönlünce olur"...dedim...nefretler kızgınlıkla hatırlanmak istemem vs..yazdım....o mesajlardan sonra...

inatlaşmıyo inan bana o da ölçüp tartıyo şu an

bak ben ona bu kırıcı mesajları hediyemi geri çevirdiği için attım...ondan önce bir hafta hergün ara ara güzel mesajlar çektim....başımın üstünde yerin var...ne zaman istersen gel zate ben başta çok suçluydum vs..dedim.....yani bu mesajlarımda vardı....birde hediyeleri belki geri yollaması da beni ölçmek içindi.....bakalım ne tepki vericem diyee....ama sanırım yine tuzağa düştüm..sinirlendim saydım çünkü bayaaa.....inşallah görmez de sevgisi baskın çıkar....ne diim...:14:

nefret etmeden bir ilşkiyi bitiremedim ben.
hiçbir zaman sevgiyle kal yolun acık olsun diyemedim
bana bunları söyleyenede inanmadım.
olamazki nası olur?
ben seni sevmişim, ve bundan sonra bensiz mutlu olmanı nası isterim, hele ki onu birbaşkasıyla mutlu görürsem, ne kadar bu ilişki bitti desemde içim cızzz eder

nefret etmeden bir ilşkiyi bitiremedim ben.
hiçbir zaman sevgiyle kal yolun acık olsun diyemedim
bana bunları söyleyenede inanmadım.
olamazki nası olur?
ben seni sevmişim, ve bundan sonra bensiz mutlu olmanı nası isterim, hele ki onu birbaşkasıyla mutlu görürsem, ne kadar bu ilişki bitti desemde içim cızzz eder

kendin için mi diyorsun? anlamadım...???

canım sana sadece şunu söyleyebilirm.1 hafta önce benim ilişkim bitti ve inanılmaz zor bir erkek ben onun için çok mücadele verdim kendi inatçılığımı bile körelttim ama KOVA BURCU zor adamdır ben bunu yaşadım olmuyor güzelim cidden dünyaya bir kere geliyorsun ben o adama 3 yılımı verdim ama nasıl verdim gel bana sor. huzuru yakalayamadıysan onda demekki o senin için doğru kişi değil. burdan söylemesi kolay evet bana da ço dediler ben ne aptallıklar yaptım ama sen de anlayacaksın ki bir gün senden önemlisi yok

canım bende 2ilişki bitirdim
biri farklı ve çoook uzak şehirdeydik ayda bir dahi olsa haberdar olmak istiyodu ASLA kabul edemem
diğeri aynı sehirdeydik en azından görüşelim diyodu ASLA kabul edemem
hatta bi gün karşıma yanında arkadasım dediği bi kızlaçıktı,nerdeyse boğacaktım ikisini.
kızı da korkutmusum garibimin bişeyden haberi yok.
bitti mi biter

yasiyah yabeyaz ortası yok
yaniii yanına gitme uzak bir şehirdeyse
eninde sonunda senin olduğun sehre gelicek o zamanı bekle eğer seviyosan, onla devam edebileceğine inanıyosan

canım sana sadece şunu söyleyebilirm.1 hafta önce benim ilişkim bitti ve inanılmaz zor bir erkek ben onun için çok mücadele verdim kendi inatçılığımı bile körelttim ama KOVA BURCU zor adamdır ben bunu yaşadım olmuyor güzelim cidden dünyaya bir kere geliyorsun ben o adama 3 yılımı verdim ama nasıl verdim gel bana sor. huzuru yakalayamadıysan onda demekki o senin için doğru kişi değil. burdan söylemesi kolay evet bana da ço dediler ben ne aptallıklar yaptım ama sen de anlayacaksın ki bir gün senden önemlisi yok

senin burcun ne?...benim terazi....teraziyleiyi anlaşırlar...biz yanyana iken çok mutlu günler geçirdik...

senin burcun ne?...benim terazi....teraziyleiyi anlaşırlar...biz yanyana iken çok mutlu günler geçirdik...

biz de mutlu günler geçirdik ama kova erkeği yalancıdır bilmiyorum sen bu tarz birşey yaşadın mı ama ben çok yakaladım. ben koç burcuyum

Ne yapsan yaranamazsın hiç ilgilenme boşver bıktım bu erkeklerin egolarını tatmin ettiklerini duymaktann en iyisi kötü davrancaksın hiçbirşey yapmıcaksın öyle yaranılıo yeter yaa bilerek yapıosa inşlllhh köpeğin olsun senin

canım bende 2ilişki bitirdim
biri farklı ve çoook uzak şehirdeydik ayda bir dahi olsa haberdar olmak istiyodu ASLA kabul edemem
diğeri aynı sehirdeydik en azından görüşelim diyodu ASLA kabul edemem
hatta bi gün karşıma yanında arkadasım dediği bi kızlaçıktı,nerdeyse boğacaktım ikisini.
kızı da korkutmusum garibimin bişeyden haberi yok.
bitti mi biter

yasiyah yabeyaz ortası yok
yaniii yanına gitme uzak bir şehirdeyse
eninde sonunda senin olduğun sehre gelicek o zamanı bekle eğer seviyosan, onla devam edebileceğine inanıyosan

ben artık aylarda geçse hiçbir iletişime geçmeyeyim diyorum....düşünsün.....vee karşıma çıkarsada bi şekilde sakince ciddi cevap vereyim diyorum....:26:

Ne yapsan yaranamazsın hiç ilgilenme boşver bıktım bu erkeklerin egolarını tatmin ettiklerini duymaktann en iyisi kötü davrancaksın hiçbirşey yapmıcaksın öyle yaranılıo yeter yaa bilerek yapıosa inşlllhh köpeğin olsun senin

çok doğru.. biz kızlar kendimizi kaybediyoruz severken onlar elde ettikten sonra zaten gitmeyecek moduna giriyorlar. haklılar da.. alıştırmayalım şunları

ayyyy aminnn inşallah...ne beddualar ettim bir bilsen....onada yazdım mesajla....allah seni yalnızlıkla imtihan etsin benim gibi ve güleryüzlü eşe hasret kalırsın inş.dedim...inan neler çektirdi...insan olduğumu unuttumyaaaaa.........:47:

biz de mutlu günler geçirdik ama kova erkeği yalancıdır bilmiyorum sen bu tarz birşey yaşadın mı ama ben çok yakaladım. ben koç burcuyum

canım evet...bende bikaç yalanını açığa çıkardım ve mesajda yazdım...bunlara böle böle demiştin ama bak ben bunları öğrendim hepsini...pis yalancı...dedim...bunlardan haberi var yani...tek tek dedim...biraz yalan katıştırmıştı tam değil...yarımyamalak....

=) bırakın bu burc işlerini kova değil çok afaderseniz eşek burcuda olsa tüm insanlar aynıdır.

benmde sevgilim yay burcu aynen bu şekilde kavga sırasında ve sonraki günlerde insanı çıldırtan bir sabrı vardır aramaz konuşmaz mesaj atmaz bende daha çokk sinir olup üstüne gidip arardım. .

ama anladımki üstüne gidince olmuyor. üstüne gitmiyeceksin kendinden düşün bunu. ne kadar umursamaz davranırsan karşında ne oluyoruz bu böyle değildi düşüncesine kapılıp o arar.

Şahsen beni her kavgadan sonra arayan bir sevgilim olsa neden hemen barışayım önce süründürürüm nasılsa arıyor onu sinir ederim vs

O yüzden uzunca bir mühdet arama seni seviyorsa eğer arar

Son düzenleme:
canım evet...bende bikaç yalanını açığa çıkardım ve mesajda yazdım...bunlara böle böle demiştin ama bak ben bunları öğrendim hepsini...pis yalancı...dedim...bunlardan haberi var yani...tek tek dedim...biraz yalan katıştırmıştı tam değil...yarımyamalak....

canım cidden öyle bak. kova erkeği yalan söyler yüzü bile kızarmaz ilginç ama tanıdıkalrımın eşleri çocukları kova olanlar için de hep bunu diyorlar. beni çok kırdı defalarca kırdı. ayrıca sana bir tavsiye ona karşı biraz gizemli ol. pat pat her şeyi söyleme. senin düştüğünü düşünür çünkü kendi yaptıklarının ayıp olduğunu düşünmez bunu yaptığın zaman. hakaret de etme. inan bir bildiğim var da söylüyorum güzelm :)

Back
X