Hakkımızda hayırlısı
Belli olur tabiki canım benimYarın sabah kan testi versem belli olur mu acaba
Belli olur tabiki canım benim
Ayy biraz önce kahverengi bir leke geldi, bu belirsizlik ne zorBelli olur tabiki canım benim
Sizinle aynı durumdayım 4gun gecikme var dün peçeteye kahverengi leke geldi devamı yokKızlar 5 gündür adet gecikmem var, sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrıları giriyor ara ara, birde göğüslerim şiş, ve beyaz su gibi bir akıntı geliyor. bilenler yazabilir mi nedir bunlar, hamile miyim diye test yaptım 3 gün öncesi ama tek çizgi çıktı. Sizce erken diye mi göstermedi yoksa başka bişey mi?
Bu iyi birşey testin yolu gözüktü deseneAyy biraz önce kahverengi bir leke geldi, bu belirsizlik ne zor
Bamada geçen gün hafif bı kanama geldi sonra bitti bu iyi birşey mi ama ilişki esnasında oldu. Yerleşme kanaması miydi acaba arkadaslarO kahverengi leke bende dün 1 kere geldi hala yok devamı gelmedi
Bazen testte çıkmaya biliyo erken gebelik testi yapValla bende hasta olmadım 4 gün geçti leke de yok test de negatif stresten başka birşey değil
Erken yaptım canım ama benim yumurtlama tarihi de değişiyor ne bileyim olmasa bile adet olsak rahatlasak bari beklemek kötüBazen testte çıkmaya biliyo erken gebelik testi yap
Hakkında hayırlısı olsun canımErken yaptım canım ama benim yumurtlama tarihi de değişiyor ne bileyim olmasa bile adet olsak rahatlasak bari beklemek kötü
İlişki aşamasında olduğu için bilemeyeceğim canımBamada geçen gün hafif bı kanama geldi sonra bitti bu iyi birşey mi ama ilişki esnasında oldu. Yerleşme kanaması miydi acaba arkadaslar
Kalktığımda meniyle aktığını gördümİlişki aşamasında olduğu için bilemeyeceğim canım
İnşallah vardır canımKalktığımda meniyle aktığını gördüm
İnşaallah amin hep birlikte canımİnşallah vardır canım
Şuan aynısı bana da oldu , böyle bir kahve gibi birde açık pembe gibi bir leke geldi biraz önceO kahverengi leke bende dün 1 kere geldi hala yok devamı gelmedi
Öyle mi dersiniz? Bende acaba adet mi olucam dedimBu iyi birşey testin yolu gözüktü desene
Sadece lekeyle adet kanaması geldiyse başka ama sadece leke olup adet olmadiysaniz test yapıin ama yarını bekleyin derim ben vaziyete göre test yaparsinÖyle mi dersiniz? Bende acaba adet mi olucam dedim
Yok sadece leke geldi de insan evham yapıyor işte, yinede yarın bekleyeceğimSadece lekeyle adet kanaması geldiyse başka ama sadece leke olup adet olmadiysaniz test yapıin ama yarını bekleyin derim ben vaziyete göre test yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?