Kızlar neden olur bakar mısınız acill

ben 2 çocukta hamile kalmadan önce böyle düzensiz adet döngüsü yaşadım. sonra aman dedim olmaz ama sonra baktık bir ay sonra gebeymiş. belki rahim kendini gebeliğe hazırlıyor. stres kaynaklı geçikme de olabilir. inşallah en kısa zamanda o gebelik sevincini paylaşırsınız.

İnşaallah. Dua edin nolur

Bu site(kadınlar kulubu) bana iyi geldi. ne güzel herkes derdini paylaşıyor. olumlu yada olumsuz yorum yazılıyor. insan kendini değerli hissetmesi ne kadar güzel. Bir süre birbirini tanımayan insanlar ne kadar yardımcı oluyorlar. Başkasının sevincine, üzüntüsünü paylaşmak ne güzelmiş. emogileri de öğrenmiş oldum daha yeniyim

Var canım, kan tahlili yaptım negatif çıktı, hala adet olmadım, ne olur bilmiyorum bu gidişle
Bende bi kac gun bekleyim diyorum bende adet olmadim daha ayin 26indan sonra olacagimi dusunuyorum tabi insallah hamile kalmisimdir ve adet olmam

Kızlar dört defa test iki gün arayla yaptım regl günüm de geçti testlerin bir kaçı silik pek fazla anlayamadım yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20221206_112002.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar dört defa test iki gün arayla yaptım regl günüm de geçti testlerin bir kaçı silik pek fazla anlayamadım yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20221206_112002.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…