İnşaallah. Dua edin nolurben 2 çocukta hamile kalmadan önce böyle düzensiz adet döngüsü yaşadım. sonra aman dedim olmaz ama sonra baktık bir ay sonra gebeymiş. belki rahim kendini gebeliğe hazırlıyor. stres kaynaklı geçikme de olabilir. inşallah en kısa zamanda o gebelik sevincini paylaşırsınız.
Yarın sabah hep beraber öğreneceğiz, dua edin canlarımSonucunu merak ediyorum
Ben tahlil yapsam mi yapmasammi diye dusunuyorum yaYarın sabah hep beraber öğreneceğiz, dua edin canlarım
Erken gebelik testi yapın eğer yapacaksanız, diğerinde zaten hemen çıkmıyorBen tahlil yapsam mi yapmasammi diye dusunuyorum ya
Aynen canimErken gebelik testi yapın eğer yapacaksanız, diğerinde zaten hemen çıkmıyor
Bende 4 gün öncesi yaptım, çıkmamıştı testte o yüzden dedim tatlımAynen canim
Sana cikmayan bana hic cikmazBende 4 gün öncesi yaptım, çıkmamıştı testte o yüzden dedim tatlım
Niye öyle diyorsun, belki ben hamile değilim o yüzden çıkmamış olabilir, sen hamilesindir inşallah yaaSana cikmayan bana hic cikmaz
İnşaallah hepimiz olalim hamileNiye öyle diyorsun, belki ben hamile değilim o yüzden çıkmamış olabilir, sen hamilesindir inşallah yaa
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin mevlam. Bu arada biliyor musun bilmiyorum ama, 41 gün Meryem suresi okumanın da çok faydasını gören varİnşaallah hepimiz olalim hamile
Evet canim biliyorumİnşallah canım isteyen herkese nasip etsin mevlam. Bu arada biliyor musun bilmiyorum ama, 41 gün Meryem suresi okumanın da çok faydasını gören var
Canim var mi bi gelismeİnşallah canım isteyen herkese nasip etsin mevlam. Bu arada biliyor musun bilmiyorum ama, 41 gün Meryem suresi okumanın da çok faydasını gören var
Var canım, kan tahlili yaptım negatif çıktı, hala adet olmadım, ne olur bilmiyorum bu gidişleCanim var mi bi gelisme
Bende bi kac gun bekleyim diyorum bende adet olmadim daha ayin 26indan sonra olacagimi dusunuyorum tabi insallah hamile kalmisimdir ve adet olmamVar canım, kan tahlili yaptım negatif çıktı, hala adet olmadım, ne olur bilmiyorum bu gidişle
İnşallah hamilesindir canım, rabbim yüzünü güldürsünBende bi kac gun bekleyim diyorum bende adet olmadim daha ayin 26indan sonra olacagimi dusunuyorum tabi insallah hamile kalmisimdir ve adet olmam
Amin hep birlikte kuzumİnşallah hamilesindir canım, rabbim yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?