Kızlar neden olur bakar mısınız acill

Kızlar dört defa test iki gün arayla yaptım regl günüm de geçti testlerin bir kaçı silik pek fazla anlayamadım yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20221206_112002.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 45
Canım testi yenile istersen gecikme olduktan sonra yapmak daha sağlıklı

Kızlar dört defa test iki gün arayla yaptım regl günüm de geçti testlerin bir kaçı silik pek fazla anlayamadım yardımcı olabilir misiniz
Kardesım sen hasta mısın herkesın sorusuna kendı pozitif sonuclarını atıyosun soruyorsun kac kez kac farklı soruda benım sorum da dahil buna oraya da attın evet var dedık gıt doktora kan versene artık bız ne bilelim dahasını sureklı aynı seyı yapıyosun bırı kızınca da hassasım dıyosun o kadar hassas biriysen defol git doktora artık ustelık bunu hep hamıle kalamayan insanların actıgı konuya paylasıyosunuz kendı pozitif sorularınızı zaten kac gun once benım actıgı konuya attınız evwt var dedık daha ne soruyorsun napalım burdan senı gebe takıp programına mı alalım site sahipleri ınsallah gorur de engeller seni ne pıs bı kalbın var senın resmen hamıle kalamayan kısılere ugrasıyosun sen terbiyesiz ama her hamıle kalan kadın dogurmuyor bılmıs ol su yaptıgın cok yanlıs bı daha paylasma mılletın derdıne kendı mutluluğunu defol git kendine konu ac bu beyinle de doguracagın cocuga yazık

bir kaç kez bende gördüm bu testi ne yapmaya çalışıyor acaba?

bir kaç kez bende gördüm bu testi ne yapmaya çalışıyor acaba?
Bılerek yapıyor bariz belli yanı actıgı konulara cevap gelmiyor dıye atsa bıle kendısı gıbı benzer sorulara atabilir bu dırek hamıle kalamayan kısılerın sorusuna atıyor sankı bak ben hamıleyım sen uzul der gıbı bı defa sordun soyledık ıste daha ne yani benım soruma da yazmıstı o zaman kı testı bıldıgınız kıp kırmızı sılık de degıldı

ey allahım ya demişsiniz zaten pozitif diye,alt üstü kan verecek ,başka yazmanın alemi yok ki. acaba insanlar evet pozitif yazınca daha mı çok seviniyor:)

Siz herşeyi yanlış tanımlıyorsunuz hanım efendi ben uygulamayı pek fazla bilmiyorum ayrıca tek ben değil burda bir çok kişinin de sorduğunu görüyorum ben hamilelik ile alakalı bu konuda kimseyle uğraşmıyorum uğraşmam da ugrasilacak bir mevzu değil çünkü siz olayı farklı yere çekiyorsunuz benim asla öyle bir amacım yok çünkü bundan bir yıl öncesine kadar test yaptığımda yine aynı böyle çıkmıştı kimyasal oldu bende onun endişesi oluyor sürekli kimyasal bir gebelik geçirmiş insanım anlaya biliyorum kimin ne hissettiğini mrk etmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
site kullanımı bilmediğinizi yazdığınız için yardımcı olmak maksadıyla yazıyorum, sürekli başkalarının konularına test atmanız soru sormanız yanlış anlaşılmış, ki daha önce kimyasal yaşayan biri olduğunuz için ve sanırım ilk bebeğiniz olduğundan heyecan da var yanlış anlaşılıyorsunuz.

Bu bölümün sayfasına tıklayın Hamilelik Belirtileri
üstte “Konu Aç“ butonu göreceksiniz ona basın, konu içeriğinizi özetleyen bir başlık yazıp mesaj yazma alanına konunuzu yazıp altındaki konu aç butonuna basın konunuz açılsın, böylece kimsenin konusuna girip sormanıza gerek kalmaz, kendi konunuza gelecek yorumlara mesaj yazarsınız

Son düzenleme:
Profiline girip attığı yorumlara bakarsanız hepsinin onlarca konuya bu şekilde değişik testler atarak aynı soru olduğunu görebilirsiniz insanların aklıyla dalga mı geçiyor ilgi mi çekmeye çalışıyor anlamadım ısrarla günde kaç kere millete test atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…