Kızlar neden soruma cevap vermediniz yardımınıza ihtiyacım var

Çocuk isteğini anlıyorum tabi ki sana kalmış kimseyi ilgilendirmez ama en azından takıntı etmek için çok erken 😄
Clife dediğimi eğer instagram adresin varsa sayfasını incele.
Kadınsal hormonlara iyi gelen ne kadar faydalı şey varsa onların karışımı.
Hayıt otu,aslan pençesi,çörek otu vs.
Tamam canım çok saol teşekkür ederim ❤️

Kızlar adetim normalde hiç şaşmaz hatta 1 2 gün önce olduğum bile oluyordu ama bu ay 10 gün geciktim testler negatif çıkınca uzman hekime göründüm oda yumurtalıklarda tembellik var dedi sizce hamile kalır mıyım başına böyle bişey gelen var mı
💞❤️ne kadar sürede hamile kaldınız 😭😭🥺🥺🥺😭😭
Genelde bir ay sağ bir ay sol overimizden yumurtlarız.bazen tek over birden fazla yumurta atar bazen de her ikisi de yumurta atar...e hal böyle olunca bazen de hiç atılacak kadar yumurta olgunlaşmaz..bunlar normal şeyler.kalanı için de tüm kadın doğumu yeniden anlatmak gerek burda.anladığım kadarıyla senin bu ay yumurtaların atılacak kadar büyümemiş.dr ondan tembel demiş.yani yumurtan var üretilmiş.yumurtanın olgunlaşmasını beklemek de adet siklusunu uzatmış.vücut yumurta olgunlaşsın da atılsın diye beklediğinden adetin gecikio yaani. olabilio böyle arada bir.çok kafaya takma bence. zaten dr kabaca görünen ciddi bişey olsa söylerdi.onun dışında 2 yıl kadar düzenli cinsel ilişki yaş hastalıklar eşten kaynaklı durumlar vb faktörlere göre gebe kalamazsan eğer o zaman infertil polikliniğine veya kadın doğumcuya düzenli başvuru gerekir.psikoloji de bu durumda ciddi söz sahibidir.

Ayy canımsın sağlıkla gelsin bebeğin sevindim bende 2 yıldır uğraşıyorum yaşım 20 kilom da yok yani ama olmadı şimdiye kadar düşük olsa ona bile sevincem nerdeyse büyük konusmayayim da yine inşallah olur en kısa zamanda
Lütfen duanızı doğru edin 🥺
Düşük olsa.bile.sevinecegim demeyin sağlıkla hayirla versin Allah'ım.
Düşük ve bunların insanda bıraktığı izler çok derin..
Yaşınız çok genç , amh , FSH kaç çıktı?
Klomen ile bir kaç kere deneyin doktor kontrolünde..
İnşallah nasip olur 🤲🤲

Genelde bir ay sağ bir ay sol overimizden yumurtlarız.bazen tek over birden fazla yumurta atar bazen de her ikisi de yumurta atar...e hal böyle olunca bazen de hiç atılacak kadar yumurta olgunlaşmaz..bunlar normal şeyler.kalanı için de tüm kadın doğumu yeniden anlatmak gerek burda.anladığım kadarıyla senin bu ay yumurtaların atılacak kadar büyümemiş.dr ondan tembel demiş.yani yumurtan var üretilmiş.yumurtanın olgunlaşmasını beklemek de adet siklusunu uzatmış.vücut yumurta olgunlaşsın da atılsın diye beklediğinden adetin gecikio yaani. olabilio böyle arada bir.çok kafaya takma bence. zaten dr kabaca görünen ciddi bişey olsa söylerdi.onun dışında 2 yıl kadar düzenli cinsel ilişki yaş hastalıklar eşten kaynaklı durumlar vb faktörlere göre gebe kalamazsan eğer o zaman infertil polikliniğine veya kadın doğumcuya düzenli başvuru gerekir.psikoloji de bu durumda ciddi söz sahibidir.
Ayy canım ne güzel açıklamışsn çok saol teşekkür ederim ❤️

Lütfen duanızı doğru edin 🥺
Düşük olsa.bile.sevinecegim demeyin sağlıkla hayirla versin Allah'ım.
Düşük ve bunların insanda bıraktığı izler çok derin..
Yaşınız çok genç , amh , FSH kaç çıktı?
Klomen ile bir kaç kere deneyin doktor kontrolünde..
İnşallah nasip olur 🤲🤲
Değerler normal dedi doktorum inşallah gülüm inşallah işte bazen böyle düşünebiliyoruz insanız sonradan pişman oluyorum ama bezende isyan ediyor gibi oluyorum kim bilir belki bundada bir hayır vardır 🙏

Kızlar adetim normalde hiç şaşmaz hatta 1 2 gün önce olduğum bile oluyordu ama bu ay 10 gün geciktim testler negatif çıkınca uzman hekime göründüm oda yumurtalıklarda tembellik var dedi sizce hamile kalır mıyım başına böyle bişey gelen var mı
💞❤️ne kadar sürede hamile kaldınız 😭😭🥺🥺🥺😭😭
Düzenli adet görüpte 1 ay geciken adete yumurta tembelligi nasıl dedi şaşırdım doğrusu genel bi hormon testi tam kan sayım yapmadimi

Değerler normal dedi doktorum inşallah gülüm inşallah işte bazen böyle düşünebiliyoruz insanız sonradan pişman oluyorum ama bezende isyan ediyor gibi oluyorum kim bilir belki bundada bir hayır vardır 🙏
Doğru bazen insan farklı düşünebiliyor..
Rabbim sağlıkla versin en kısa zamanda 🤲♥️♥️🌸
Tüm isteyen herkese

Düzenli adet görüpte 1 ay geciken adete yumurta tembelligi nasıl dedi şaşırdım doğrusu genel bi hormon testi tam kan sayım yapmadimi
Bana da öyle demişti doktor burda da görmüştüm aynı şeyleri söyleyeni. Genelde kilo ve hareketsizlik buna neden oluyormuş bana doktor direkt kilo ver demişti ama çok kilom da yoktu ideal kilomun 5 üstündeydim o sıralar. Bunun dışında hormonlarla ilgili ya da yapısal da olabiliyormuş. Benimkinin nedeni kilo ile birlikte Haşimato hastalığıymış meğerse. Yüksek TSH yumurtalarımda tembellik yapıyormuş

Back
X