Nikah memurunu düğün yapılacak yere getirtmek o kadar da pahallı bir şey değil.İzmir'in göbeğinde evlendim.Yanlış hatırlamıyorsam 250 tl verdik.Yalnız birkaç gün öncesinden nikah memurunu cebinden arayın.Düğününüzün olacağı gün de ilk işiniz onu aramak olsun.kaydirigubbakcemile2
valla sana şöyle sölim istanbulda nikah salonunda nikah 430 milyon başka bir yere çağırırsan nikah memurunu 600 tl ye çıkıyor. bende anlam veremiyorum ben 1 ay sonra evleniyorum ve nikah dairesinde olucak düğün yapmıcam 430 tl verdik düşün yani sinir bozucu bir durum
tatlım sanslıymıssın sen okadar masrafa girdikki bide nikah memuru için bu abartı rakamı verirsek evin yolunu bulmakta zorlanırız sanırım.benim gecen sene bir arkadasım evlendi düğün salonuna cağırdılar memuru aksam 8 de olmustu düğün 500 ytl istemiş nikah memuru ayy yaa sinir oldumbuarada neden kır düğünü istemiyorsun canım? keske bizde yapabilseydik ama öyle sansımız yoktu malum nisanda olacak havalara güven olmaz
ablam kır düğünü yapmıştı akşam memur oraya geldi ama öyle büyük rakamlar ödendi diye hatırlamıyorum.şayet öyleyse nikah memuru olmak varmış yaa..
evlenen zaten borç içinde evleniyor günah yani yaa..!
ciddimisin yaa okadar uçuk rakamlar dolaşıyorki napacağımı sasırdım ben cook istiyorum düğünümde nikahım olmasını
salon bana sanki daha düzenli geliyor :bbo: nisanlim cok istedi, bi kac organizasyon sirket ile görüstü, resim yolladilar bana dekorasyon acisindan bi fikir edinmek icin yavas yavas alisiyorum kaydirigubbakcemile3 bide herkes kir dügünü isterdim deyince daha cok alisiyorum kaydirigubbakcemile3
bakalim artik hayirlisi canim ya..
bak arkadaslarda farkli rakamlar sunmuslar, demek ki sehirden sehire degisiyor..
yazık günah yaaa ben sırf bu yüzden hafta içi evlenelim demiştim nişanlıma ama kabul etmemişti bizde verdik tabi o parayı. seni çok iyi anlıyorum benimde en büyük hayalimdi düğünümde nikahım kıyılsın ama sonradan düşününce vageçtim nikah yapıp akşamada eğlence yapıcam hihoyyyt[/Q
herhalde bende hayallerimden feragat etmek zorunda kalacam sanırım yaaa ellerini vicdanlarına koymayı davet ediyorum artık onlara
Şehirden şehire ,belediyelerden belediyeye değişiyor sanırım.İzmir'in en güzel,pahallı semtlerinden birinden bahsediyorum.İstanbul pahallıdır diğer yerlere göre.Ankara'yı bilemeyeceğim.Bir de taksi parası vermiştik,akşam 20:30 'da kıyılmıştı nikahımız.Belediyeye gidip danışsanız bilgi verirler.a.s.
peki hafta içimi olmustu senin düğünün cünkü anca ozaman düşük bir rakamla karşılasabiliyormusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?