- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
- Konu Sahibi Kardelenn30
demın bır konudan gelıyorum bızlerınde gercekten ortası yok
kadın atanacak
babası tutmus demıskı ev al ,400 bın ev fıyatıysa 500 bın faızı var... ev aıle evı olacak konu sahıbıne cok kucuk odeme yardım edecekler ama 10 yıl tum parasını eve yatıracak olmasına ragmen onun ustune olmayacak ev ...
bu sekılde cocugunun ustunden gecınen-cocugunu magdur eden coook aıle var
dunde baska bır konuya ifrit olmustum
genc yenı evlı adam habıre aılesınden para ıstıyor aılesıyle yasayan bekar kardesde abısının bu tutumundan artık rahatsız kardesı lıncledıler ne bıcım kardessın dıye o ayrı konu da orada da cocuk habıre aılesını söğüşlüyor yanı
gercekten ortamız yok
bende hasretım kendıyle mesgul yası buyuk ınsan gormeye 50 olunca yaslandım bana cocugum baksın dıyende var aıle bızı dunyaya getırdı bıze hep bakacak dıyen cocukta keske herkes kendısıne baksa kımse kımsenın ustune yuk olmasa , ınsan olan zaten zor durumda olana yetısır bakar o ayrı ama sureklı elı ustunde bır omur ustunde yuk olmak bırılerının de ne bıleyım...
cogu ınsan cocugum ılerde bana bakar dıye doguruyor ya o hesap ıste ...hep bırılerıne guvenerek yasama durumu . bu cok sıkıntı cok bencılce . cocugunda bır hayatı var anne babanında halbukı ... kımse kımseyı magdur etmemelı . kadın evden calısır yemek pasta yapar satar tulbent yapar kenarına oya nakıs yapar satar hem eve para gelır hem kocasına bakar mesela
ama yoook kocama bakıyorum demelı sadece
emınım kı kabul gün gezıyordur kocayı evde bırakıp
gelın es aılesıne bakmak zorunda da degıl tum gelırlerını sureklı bır yere aktarmak zorunda da degıller evet aıleye destek olursun ama bu kımseyı magdur etmeden olmalı
buradakı nısanlı bu dengeyı kuramayacagını bıldıgınden en bastan acıkca konusmus sanırım konu sahıbı verecek kararını artık
Demek istediklerim bunlardi işte! Herşey ondan sonra arap saçina dönüşüyor. Normal şartlarda kendiliğinde yardim etmek isterken, bu senin vazifen olunca mecburiyet oluyor ve istemekten çikip, yük olabilir. Bundan dolayida tartişmalar huzursuzluklar,..
Demiyorum ki hiç yardim olmasin. Tabiki olacak. Hepimizin ihtiyaci var. Ancak süre ve konum çok önemli şeyler. Dediğin gibi başkalarina güvenerek yaşamak asil problem. Yoksa biri iki yardimi, hatta bir süre yardim kimse sorun etmez. O ince çizgiyi ben birtürlü anlatamadim