- 14 Ağustos 2018
- 21.775
- En iyi cevaplar
- 2
- 83.211
- 598
- Konu Sahibi Kardelenn30
e çalış o zaman? bi zahmet elini taşın altına koyMaddi durumu iyi sayılır ama iki eve yetecek kadar değil.Ben şu anlık çalışmıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e çalış o zaman? bi zahmet elini taşın altına koyMaddi durumu iyi sayılır ama iki eve yetecek kadar değil.Ben şu anlık çalışmıyorum.
Demek istediğinizi gerçekten anlamıyorum ben. Bu yardımların devam edeceğini biliyorsunuz, hak da veriyorsunuz bu mesajınızdan anladığım kadarıyla. O zaman sorun ne tam olarak?Ben öyle bir şey demedim onların mağdur olmasını tabi ki istemem.Kendi ailesini se ihmal atmemesi lazım benim demek istediğim o
Babasının emekli maaşı var ama o da borca gidiyor onlara kalmıyor Nişanlımın kardeşi de destek olacak Nişanlımın da maddi geliri iyi sayılır ama biz de kiraya çıkacağız bizi anca geçindirir kimseye muhtaç etmez bir meblağ büyük şehirde yaşayacağız.Malum hayat pahalı onu da düşünüyorum
Alıntı
Çalışmayı düşünüyorum zatene çalış o zaman? bi zahmet elini taşın altına koy
Kadın kocasına bakıyormuş arya, nasıl çalışsın?O halde anneside çalişacakti. Bu tip çocuklarindan geçinen aileler asla rahat vermezler. Tartişmaya, huzursuzluğa çok musait yer. Yok kardeşi az verdi bu ay, biz niye çok veriyoruz? Boş yere kredi karti doldururlar, sizden kira, elektrik parasini isterler. Nişanlinda hayir diyemez,..
Ha nişanlin isterse baksin ailesine. Tüm maaşini verir. Ancak o haldede evlenmesin.
Evet sağlik sorunu ancak emekli maaşi varmiş adamin. Arada atiyorum erzak almak, bir fatura ödemek farkli. Her ay düzenli 400-500lira vermek farkli. Keşke aileler çocuklarindan geçinmeyi biraksa.
Çalışmayı düşünüyorum zaten
Kadın kocasına bakıyormuş arya, nasıl çalışsın?
Bu durumun sizin ailenizle bağlantısı ne?bu durum benim ailemi mağdur eder mi diye düşünmüyor değilim.
Neden çalışmaya bağlıyorsun ki olayı gerekirse de çalışırım da çalışmayı da düşünüyorumKendisi çalışmayan bir insanın şu muhabbeti yapması bana çok itici geldi. Nişanlınızın ailesiyle ilgili önemli bir durum var şu an ortada. Onlara elbette yardım edecek. Daha iyi bir hayat istiyorsanız siz de zahmet olarak ama elinizi taşın altına koymayı göze almalısınız. Çalışmıyorsunuz adamın maaşı hem bana hem ailesine yeter ki diye sorguluyorsunuz, garip gerçekten
Çok sabit fikirlisin. Evet bazı durumlarda erkek de işi bırakıp karısına bakabiliyor bakacak başka kimse yoksa. O adama birinin bakması gerekiyor sonuçta, hasta adamın önüne yemini suyunu koyup gidip çalışamazlar.Mecbur. Kadin hasta olunca adam işi birakiyormu? Hayir, bir şekilde idare ediliyor.
Ayni şekilde idare edilmeli fakat yapilmiyor. Çocuklara bu yük veriliyor. Daha kolay oluyor ve kültür bunu dikta ediyor. Kolaymi çocuklara ömür boyu o ailenin bakimi yüklenmesi?
"Benim için doğru olan bu" deniliyorsa o zaman başkasinin hayatini etkilemesin ve evlenmesin. Yada evlenceği kişi buna razi gelmeli. Hep başkalarina maddiyat gitmesini, ve bundan dolayi yeri geldimi maddi zorluk çekilmesi. Yeri geldimi kayin aile ve kendi çocuğu arasinda kalacağini,.. hepsini kabul etmeli.
Ve bunlar kolay kabul edilebilen şeyler değil. Hali ile ben bulaşmazdim.
Neden çalışmaya bağlıyorsun ki olayı gerekirse de çalışırım da çalışmayı da düşünüyorum
Çok sabit fikirlisin. Evet bazı durumlarda erkek de işi bırakıp karısına bakabiliyor bakacak başka kimse yoksa. O adama birinin bakması gerekiyor sonuçta, hasta adamın önüne yemini suyunu koyup gidip çalışamazlar.
maaaş iyi sayılır diyebilmeniz için 15 bin olması lazım. siz çalışıyormususnuzBabasının emekli maaşı var ama o da borca gidiyor onlara kalmıyor Nişanlımın kardeşi de destek olacak Nişanlımın da maddi geliri iyi sayılır ama biz de kiraya çıkacağız bizi anca geçindirir kimseye muhtaç etmez bir meblağ büyük şehirde yaşayacağız.Malum hayat pahalı onu da düşünüyorum
Alıntı