+1Hakaret ve aşırı ilgi cok uç noktalar değil mi?
Aşırı ilgi de göstermez.( ben beklemem) hakaret de duymam( ederse bitiririm)
Boşanamıyorum iki çocuk var ve ailem desteklemiyor.eşim de ona mecbur olduğumu gördükce zalimleşiyor.ben de mecburen affediyorum evliliğe devam etmek zorunda olduğum içinYapmayın Allah aşkına ne demek anneye bile küfür bu kadar basit değil ya... Ne sanıyor bunlar kendilerini köle değilsiniz eminim çok zorunuza gidiyor ama neden affediyor sunuz ki
Çalışıp kendi ayaklarınız üzerinde durma imkânınız varsa yapın ona muhtaç olmayın çok anne var çalışıp çocuklarına bakan.. Çocuklara yazık babadan bu kadar saygısızlık görüp yarın obur gün onlarda yapicak çocukların geleceklerini mahvediyor böyle adamlar...Boşanamıyorum iki çocuk var ve ailem desteklemiyor.eşim de ona mecbur olduğumu gördükce zalimleşiyor.ben de mecburen affediyorum evliliğe devam etmek zorunda olduğum için
Çocuklar okula başlasın iki sene sonra yarım gün birini tutup baktıracağım ve bana köle muamelesi yapmasına izin vermeyeceğim.sırf para için şiddet uyguladı defalarca.uzaklaştırma kararı çıkarttım ama yine dönmek zorunda kaldım.Çalışıp kendi ayaklarınız üzerinde durma imkânınız varsa yapın ona muhtaç olmayın çok anne var çalışıp çocuklarına bakan.. Çocuklara yazık babadan bu kadar saygısızlık görüp yarın obur gün onlarda yapicak çocukların geleceklerini mahvediyor böyle adamlar...
Allah yardımcın olsun umarım herşey istediğin gibi olur. Ailen de bu günahı nasıl öder bilmem çocuk yapıyorsanız arkasında durun biraz nolur yani nie böyle bu insanlar anlamıyorumÇocuklar okula başlasın iki sene sonra yarım gün birini tutup baktıracağım ve bana köle muamelesi yapmasına izin vermeyeceğim.sırf para için şiddet uyguladı defalarca.uzaklaştırma kararı çıkarttım ama yine dönmek zorunda kaldım.
Eşim dün gece neden mutfak harcaması yapıyorum diye ilk kez bıçak bile çektiAllah yardımcın olsun umarım herşey istediğin gibi olur. Ailen de bu günahı nasıl öder bilmem çocuk yapıyorsanız arkasında durun biraz nolur yani nie böyle bu insanlar anlamıyorumbi anne baba bu kadar gaddar taş kalpli olamaz evlâtları acı çekerken onların umrunda olmaması çok kötü
Eşim dün gece neden mutfak harcaması yapıyorum diye ilk kez bıçak bile çekti
Anaokuluna giden kızım' baba yapma'deyince durdu...
Çok üzgünüm ağlayıp duruyorum.çocuklara bile bakamadım bugün
Eşim dün gece neden mutfak harcaması yapıyorum diye ilk kez bıçak bile çekti
Anaokuluna giden kızım' baba yapma'deyince durdu...
Çok üzgünüm ağlayıp duruyorum.çocuklara bile bakamadım bugün
Konu benim değil.konuşurken konular birbirini açtı.aaaaaaaaa ne demek bıçak çekmek, sizin ilgi arayışından önce canınızı emniyete almanız lazım
anne baba şimdi sahip çıkmayacakta ne zaman çıkacak adam sizi öldürdükten sonra mı
kadın cinayetleri böyle böyle oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?