kızlar nolur akıl verin napcam ben

buserkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
513
1
0
Sivas
merhaba kızlar çok uzatmadan konuya gircem ben nişanlıyım 6 aydır daha doğrusu sözlüyüm çünki nişanım araya karışti şöyleki

nişan tarıhı konuşulacaktı kv dediki gelinim [eltim yanı] hamile doğum yapsın öyle olsun dedi tamm dedik doğum yaptıgından1 ay sonra yapalım dedik yok olmaz 40ı çıkmadan olmaz dediler bu seferde benım ailem den ablam babam olamıycaktı babam yurt dısında ablamda istde okuyor neyse yenge abi olmadan olmaz dediler nişanlı sayılırsınız dediler tamam dedim ve bebek dogdu 1 hafta sonra eltimo soğukta bebeği annesıne götrup hasta etti ben gecmıs olsuna aradım baskasına actırıp arkadan hasta de wcde de diye komut verdıgını duydum ve çok kırıldım kv onun böyle oldugunu bildigi halde bana bunu yaptı benım içimde kaldı neden benim nişanım olmuyo dıye neyse bunu atlattık sonraaa.....

burda adet kız tarafı tek yatak odası alır ama biz beyaz esyaları aldık hemde ucuza kaçmadan aldık yatak odasını 5 bine aldık porselenden tencereye kadar en iyisini aldık ki bunlar hıc konusulmadı aramızda bız gıttık yuk olmayalım dıye aldık bu sıralardada oturma grubu yemek odası köşe takımı fln alınacak kv bugun nısanlımın ıste oldgunu ve annemın teyzesınde oldgunu bıle bıle almaya gdelım dedı ama gtmedım tabi yalan söyluyor kv anneme de yalan soyluyo eltıme surat astı yanımda ben gördum kaynım anne neden karıma surat ettın dıyınce yok ben surat asmadım dıyor maduru oynuyor ve bu durum benım canımı çok sıkıyor bgun nışanlıma ----annenn annemın teyzesınde olgunu biliyodu hayatım bırlıkte gdecektık hepberaber dedim bana - artık annemı suclamayı bırak dedi çok zoruma gidiyor kızlar napcam ben bu kv ile bilmiyorum içim sıkılıyor

ben hemen hemen 2 yıllık evliyim düğün öncesi illaki problemler yaşanıyor ama bence en büyük hatayı aile büyüklerini işe karıştırmakla yapmışsın o eşyaları sen kullancaksın ne senin ailene nede nişanlının ailesine gerek var alış veriş için en nefret ettiğim durumdur bu herkesin kendi zeyki var ve ona göre yönlendirmek istiycekler hele nişanlın şimdiden annemi suçlama fln demeye başladıysa herşeye dahil etmekle iyice çıkmaza girersin sürekli taviz ver gönül al derken bir bakmşsın hiç sevmediğin bir koltuk takımının tepesinde senelerin geçmiş sana bu günleri hatırlatmasıda cabası... nişanlınla konuşup ailelerin sizin kararlarınıza saygı duymaları gerektiğini anlat.eltine fln gelincede boşver uzak dursunlar ztn cok yüz göz olma başın daha az ağrır

bu tarz problemler nişanlılık evresinde mutlaka olur en iyisi nişanlınla birlikte gidip alışverişini yap kimseyi çağırma kafan daha rahat olurnişanlına da pek ailesi hakknda yorumda bulunma genelde erkek milleti kendi ailesinin yanlışını görmez maalsef

Zor bir kv var Allah kolaylık versin..

Ama daha ciddi bir durum var ki buna ne deniz bilemiyorum.. "annemı suclamayı bırak" sözü... Yani asıl sorun nişanlında canım..Şimdiden annesini suçladığını düşünmeye başlamış,ileride zaten sevmemiştin annemi yine suçluyorsun gibi kavgalarınız çok olacak gibi.. Annesine karşı böyle bir düşüncen olmadığına inandır canım.. Ya bu deveyi güdeceksin ya .......

Alışveriş içinde nişanlınla birlikte git..O evde ikiniz oturacaksınız sonuçta... Birlikte karar verin eşyalarınıza,eğlenceli olur

Mutluluklar dilerim :127:

canım zaten eşyalar seçildi sedece kuçuk detay kaldı bıde para verilcek o eşyaları be seçtım zaten ama kv hala ben bunu daha çok severım dıyıp duruyo bişey gördüğünde

seçtiklerim alıncak ama salon takımında oynama yaptrcam hoş kvdem ben boyle sede severım deyıp benı deli ettı ama yaptrcam istediğimi

madem bır araya toplanmıyor siz gidin alın nişanlınla böyle bır araya getırmek zor sonuçta sız kullanıcaksınız beğendiğini rahat rahat alırsın hem

Evliliğinin gelecek sinyalini şu 3 kelime özetliyor şimdiden;
''artık annemı suclamayı bırak''

bi dünya eşya aldık sadece nişanlımla seçtik kimseyle gitmedik alışverişe falan başkasına ne gerek var siz beğenin siz kullanmicakmısınız 2niz gidin böle sıkıntıları çekmeyin

saat 10 da geldı ve annemle koonustu ben ıcerde aglıyordum salona gectıım oda agladı ve ozur dıledı yersız cıkıs yaptım dedı ama neden durduk yere benı annesini suclamakla ıtham ettı anlamadım anlayan varmı

Annesinin gazına gelmiş anlaşılan.
Mağdura yatıp, ağlayıp zırladıysa o da kıyamamıştır annesine, sana çıkışmıştır.
Bu kv ile işin var senin bilesin

ben bu damat tarafının ailelerini anlamıyorum...Ne emeklerle sen kız büyüt,kız kendini korusun etsin sonra adamın birinin ailesi yapmadığını bırakmasın.Kızlar çok değerli çok kırılgan çok narin, ben öyle düşünüyorum...Baş tacı etmeleri lazımken iş güzarlık yapıyorlar.Hayırlı işler uzatılmaz de canım sen,ben annene suç atıcak insan mıyım böyle biriyle ewleniceğini mi düşünüyorsun sen de...Erkeklere ne kadar rahatlık werirsen o kadarını 545516 çarpıp süistimal ediyorlar.Allah yardımcın olsun,bütün bekarların...

Kaynana ilk gelinine pek de saygı duyuyormuş canım
Yok doğum yapsın yok kırkı çıksın yok şu olsun bu olsun
İnşallah sana da bu kadar değer verir ..

Nişanlın sanırım anneciğinin dolmuşuna biniyor arada
Annemi suçlamayı bırak da neyin nesi
Annesine nişanlımı suçlamayı bırak diyebiliyor mu acaba

Eşya konusuna gelirsem...
Evinize ne alacaksanız beraber alın arkadaşım.
Nişanlın olmadan olur mu hiç
Kaynanana uyma sen bir kulağından girsin diğerinden çıksın

canım zaten eşyalar seçildi sedece kuçuk detay kaldı bıde para verilcek o eşyaları be seçtım zaten ama kv hala ben bunu daha çok severım dıyıp duruyo bişey gördüğünde

Siz ev eşyalarınızı değiştireceğiniz zaman size de bundan alırız anneciğim deyip gülüver canım, laf mı söyledin iyi bir şey mi söyledin anlayamasın. Hem lafına karşı susmuş olmazsın hem de diyeceğini deyip masuma yatarsın

Annesinin dolduruşuna geliyor ama sürekli annesinin ağzıyla sana gelmesi yanlış bunu anlat.. Sen hata da yapabilirsin o zaman ne olacak! Şimdi haklısın o nedenle üzerine fazla gelemiyor ama daha sonra (sonuçta insansın) ola ki hata yaptın,ömrübillah başına kakar "sen anneme böyle yaptın diye"...
Bunu güzellikle ve açıkça konuş objektif olmayı öğrensin..Sen anlatmazsan anlamaz kabul de etmez..

Erkekler fazla düşünemez hemen gaza gelirler.. sen eğitirsin artık

Sevgiliyken annesini anmayan adamlar nişan evlilik gibi bir olayda neden bu kadar anneci oluyorlar? Valla psikolojik ve sosyolojik olarak bunu bir araştırsalar hiç fena olmaz..
Ablamın eşi eskiden annesini aramazdı bile... şimdi annesine uğramadan bir yere gitmiyor

Bu kaynana olayi simdiden boyle basladiysa dahada cikamassin bu tur olaylardan. Bu yuzden sakin ol,iyi dusun oyle konus esinle. Belliki nisanlin annesine cok duskun. Sakin kendini ezdirme hic bir olayda.

Bu dönemde cevrendekiler hep alttan al, bu dönemde gecicek zirtta pirtta derler.
AMan alttan malltan alma , sen alttan alirsan karsidaki bunu firsat biliyor ve bu butun evliligin boyunca hayatina burnunu sokmaya calisiyor. Sen her isini kendi bildigin gibi yap kimseyi karistirma isteklerine.

dilerim hersey istedigin gibi olur

çok haklısın bende anlayamıyorum demekkı bız kadınlar cok gucluyuz bı adam ıcın herseyı bırakıp sıkıntı cekıyoruz sonrada annecı olup bızı begenmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…