Zor bir kv var Allah kolaylık versin..
Ama daha ciddi bir durum var ki buna ne deniz bilemiyorum.. "annemı suclamayı bırak" sözü... Yani asıl sorun nişanlında canım..Şimdiden annesini suçladığını düşünmeye başlamış,ileride zaten sevmemiştin annemi yine suçluyorsun gibi kavgalarınız çok olacak gibi.. Annesine karşı böyle bir düşüncen olmadığına inandır canım.. Ya bu deveyi güdeceksin ya .......
Alışveriş içinde nişanlınla birlikte git..O evde ikiniz oturacaksınız sonuçta... Birlikte karar verin eşyalarınıza,eğlenceli olur
Mutluluklar dilerim:127:
köşe takımı ne?
ben hemen hemen 2 yıllık evliyim düğün öncesi illaki problemler yaşanıyor ama bence en büyük hatayı aile büyüklerini işe karıştırmakla yapmışsın o eşyaları sen kullancaksın ne senin ailene nede nişanlının ailesine gerek var alış veriş için en nefret ettiğim durumdur bu herkesin kendi zeyki var ve ona göre yönlendirmek istiycekler hele nişanlın şimdiden annemi suçlama fln demeye başladıysa herşeye dahil etmekle iyice çıkmaza girersin sürekli taviz ver gönül al derken bir bakmşsın hiç sevmediğin bir koltuk takımının tepesinde senelerin geçmiş sana bu günleri hatırlatmasıda cabası... nişanlınla konuşup ailelerin sizin kararlarınıza saygı duymaları gerektiğini anlat.eltine fln gelincede boşver uzak dursunlar ztn cok yüz göz olma başın daha az ağrır
canım zaten eşyalar seçildi sedece kuçuk detay kaldı bıde para verilcek o eşyaları be seçtım zaten ama kv hala ben bunu daha çok severım dıyıp duruyo bişey gördüğünde
saat 10 da geldı ve annemle koonustu ben ıcerde aglıyordum salona gectıım oda agladı ve ozur dıledı yersız cıkıs yaptım dedı ama neden durduk yere benı annesini suclamakla ıtham ettı anlamadım anlayan varmı
ben bu damat tarafının ailelerini anlamıyorum...Ne emeklerle sen kız büyüt,kız kendini korusun etsin sonra adamın birinin ailesi yapmadığını bırakmasın.Kızlar çok değerli çok kırılgan çok narin, ben öyle düşünüyorum...Baş tacı etmeleri lazımken iş güzarlık yapıyorlar.Hayırlı işler uzatılmaz de canım sen,ben annene suç atıcak insan mıyım böyle biriyle ewleniceğini mi düşünüyorsun sen de...Erkeklere ne kadar rahatlık werirsen o kadarını 545516 çarpıp süistimal ediyorlar.Allah yardımcın olsun,bütün bekarların...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?