kızlar nolur akıl verin napcam ben

çok begendım bu yorumu yapıcam bak bunu hahahaa

Ya aslında eltım onu ewıne sokmuyor dıpdıbe otruyrlar ama haftada yarım saat gdeblyo torunlarını bıle gostermıyo benı uzen bu ona deger vermeyen bırıı ıcın benım hevesımı kursagımda bıraktı

canım zaten eşyalar seçildi sedece kuçuk detay kaldı bıde para verilcek o eşyaları be seçtım zaten ama kv hala ben bunu daha çok severım dıyıp duruyo bişey gördüğünde

benim kv rahmetli ama kp sağolsun kaynanalığı fazlasıyla yapmaya çalıştı. Banyo fayansı bakarken adam kırmızı seviyo diye her yere kırmızı fayans yaptırmak için paso bu daha güzel, o güzel değil bu daha güzel bak kırmızı daha hoş durcak vs. diye sinir etti beni ama kendi beğendiğimi aldım ve nişanlıma başbaşa kaldığımızda bi daha hiç bi alışverişte istemiyorum babanı çok baskı yapıyo gördün dedim sonrasındaki herşeyi kendimiz aldık böylece :))) sende nişanlına annesinin nasıl karıştığını göster sonrada bu evin sizin olduğunu ve ikinizin beğenip kullanıcağı şeyleri alırken sadece ikinizin karar vermesi gerektiğini anlat. Umarım anlar nişanlında

Kesinlikle katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…