kızlar nolur akıl verin

serenayj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
24
7
1
Merhabalar gerçekten sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var,destek olursanız çok sevinirim.

kızlar benim 1 yıllık bir ilişkim var çalkantılı giden bir ilişki şöyleki genelliikle eskilerden dolayı,kıskanclıktan dolayı cok kavga ederız ama kavgalarımız 1 2 saat surer gıder acıkcası bana cok deger veren ve benı sevdıgını hıssettıgım bı sevgılım var Mehmet. kesınlıkle cıddı dusunuyor ve bunu her seferınde yınelıyor her kavgada alttan alıyor vs ruhanı olarak tam evlenılcek erkek kısaslarını saglıyor acıkcası cevremden herkeste bunu söylüyor ama kızlar bır seyler eksık son zamanlarda ben çok kötü hıssedıyorum resmen onu sevdıgımı bılıyorum ama sanırım onun bu guzel ozellıklerını sevıyorum ona kıyamıyorum sankı dostane sevıyorum asık olmadıgımıo hıssedıyorum yavas yavas ve aradakı heycanda kalmadı begendıgım erkeklerın dıs gorunusunden cok uzak bıkere cevreye gore yakısıklı bır ınsan belkı bana gorede oyle ama yanımda gormek ıstedıgım benım ıstedıgım adam o degıl sankı evlenmek istediğim ömür boyu yanımda olucak insan değil.kalbımle mantıgım artık devre dısı kaldı son zamannlarda onuda uzmek ıstemıyorum ayrılırsam paramparca olucam bılıyorum ama gelecek göremıyorum mutlu olamıyorum asık degılım nolur benı yargılamadan yardımcı olun

Böyle kadınlar için en kısa zamanda "rahat battı servisi" açılmalı.
Kaçmayınca kıymetli olmuyor demek ki ya da biz kadınlar aşağılanmaya bayılıyoruz.
Tam kendi cinsimi çözdüm diyorum pat diye bir konu açılıyor. Haydi baştan.

Ya bu gorunusunu sonradan begenmemeler moda mi bu gunlerde? Ilk iliskiye baslarken henuz goz doktoruna gitmemis miydiniz?

Eger sevmiyorsaniz bir an önce ayrılın, günahına girmeyin zaten bu lafları ettiğinize göre mutlaka birgün ayrilcaksiniz sonu olmayacak. En azından simdi ayrılın adam kendine göre ona aşık, tipini elestirmeyen, verdiği değerin kıymetini bilen birini bulsun. Siz suan onun elinden bu hakki aliyorsunuz. Sevmeden iliski yürümez. Kimse kendisine sevilmedigi halde seviliyormus gibi davranilsin istemez.Aciyarak devam etmeyin bu iliskiye. Eger öyleyaparsanız sonunda daha cok canını yakar ve simdi olmasa uc bes ay sonra yine terkedersiniz. Ikinizin de iyiligi icin bitirin. Hayırlısı

Cok merak ettim sizin tipiniz nasıl ve beyefendi nin tipi nasıl ??

Gelcek gormüyorsan, gelecek hayallerinde ve planlarında ona yer yoksa yazik etme.. ayrıl..

Back
X