Kızlar nolur bakın kafayı yiyeceğim artık bu testlerden çift çizgiyi be Zaman göreceğim

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Kızlar gebelik testi atacağım aktif olan arkadaşlar rica etsem bakabilir misiniz???

Sürekli baka baka gördüm sandım bata 3 gün var olsaydı çıkardı herhalde

Valla inanır mısınız Internet üzerinden toplu gebelik testi sipariş ettim 50 adet var içinde nerdeyse günlük 2 tane yapıyorum üstelik yumurtlamayı değerlendirdik bitti 5
Gün yapmaya başladım stres sıkıntı çok takıyorum belkide ondan olmuyor

Sende YÖK diyorsun sanırım bu mesajdan anladığım kadarıyla
Var demeyi çok isterdim seni çok iyi anlıyorum ama malesef yok ama umudunu yitirme regl olana kadar hep umut vardır rwglin geçmesini bekle ozaman kesi cikar

Bu arada Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Amin canm sağol ama benimde tam belli değil gerçi günümde geçmiş durumda ama geç dollenme olabilir değer düşük 1 hafta beklicem sonra net belki olcak inşallah

Amin canm sağol ama benimde tam belli değil gerçi günümde geçmiş durumda ama geç dollenme olabilir değer düşük 1 hafta beklicem sonra net belki olcak inşallah
Allahım yardımcın olsun umarım sağlıklı gebeliktir de sağlıcakla kucağına alırsın dualarım seninle herseyın hayırlısı

Canim biliyorum zor ama zaman ve sabir dualarini eksik etme bu gibi durumlar insani cildirtir bekle malesef negatif
Offff 1 kişi bile minicik bir çizgi çar birkaç gün sonra yine testi tekrarla demedi demek ki neymiş çok bakmaktan yanılmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…