- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Herkes de aynı çıkmıyor diyorlar değer çok yüksekse çıkıyor geçmesini beklemek en garantisiBugünle 26 dan hesaplarsam tam 13 gün olmuşçıkardı dimi
1 kişi bile var demedi kuzum demek ki YÖKHerkes de aynı çıkmıyor diyorlar değer çok yüksekse çıkıyor geçmesini beklemek en garantisi
Hayırlısı inşallah canım erken den göstermez ama bu testler daha varmış regline.. benim iki hamileligimde geç döllenme olmuştu.1 kişi bile var demedi kuzum demek ki YÖKhayal kuralım belki vardır vakti zamanı
Hiç bilmiyorum kuzum bende eşime gösterdim dün sabah ki testi Yok hiçbirsey deyince sinirler tepeme çıkıyor görmüyor Muş'un şurdakı çizgiyi diyorum (hayal ettiğim görmek istediğim çizgiyi)sen paranoya ya bağladın iyice dedi sabah kalkar kalkmaz bana gün doğuyor bugünkü testleri abartısız 20 dakika bekledim evirdim çevirdim gördüm kesin var dedim burada sizlerinde fikirlerini alayım dedim hani gördüm yaCnm seni çok iyi anlıyorum bende bugün test yaptım negatif adet günlerimiz aynı testi şekilden şekile soktum silikte olsa ikinci çizgiyi görmek için ama yokkkk bizim bu halimiz nolucak
Kuzum 4 gebelik geçirdim en sonuncu kimyasalım adet günü 18 di sanırım o geç döllenme olmustu tahminim yani ertesı gün 21 oldu 53 oldu bi de baktım gitti adet oldumHayırlısı inşallah canım erken den göstermez ama bu testler daha varmış regline.. benim iki hamileligimde geç döllenme olmuştu.
Geçen ay 31.günde geldi bakalım bu ay ne zaman teşrif edecekCnm seni çok iyi anlıyorum bende bugün test yaptım negatif adet günlerimiz aynı testi şekilden şekile soktum silikte olsa ikinci çizgiyi görmek için ama yokkkk bizim bu halimiz nolucak
Bende kendi testimde görür gibi oldum ama yok tabiki sinirlenip çöpe attım hayırlısı artıkHiç bilmiyorum kuzum bende eşime gösterdim dün sabah ki testi Yok hiçbirsey deyince sinirler tepeme çıkıyor görmüyor Muş'un şurdakı çizgiyi diyorum (hayal ettiğim görmek istediğim çizgiyi)sen paranoya ya bağladın iyice dedi sabah kalkar kalkmaz bana gün doğuyor bugünkü testleri abartısız 20 dakika bekledim evirdim çevirdim gördüm kesin var dedim burada sizlerinde fikirlerini alayım dedim hani gördüm yadaha doğrusu sandım ya yokmuş yine çok bakmaktan öyle sanmışım
Geçmiş olsun canım problem varmı bilinen acaba ? Hangi testlerden gectinizKuzum 4 gebelik geçirdim en sonuncu kimyasalım adet günü 18 di sanırım o geç döllenme olmustu tahminim yani ertesı gün 21 oldu 53 oldu bi de baktım gitti adet oldum
Hiçbir sebep YOk canım teşekkür ederim dış gebelik yaşadım sonra kalbi duran bi bebeğim daha oldu kürtaj oldum sonra da kimyasalım oldu tüm testlere bakıldı genetik testi kromozom analizi testi kan testleri pıhtılaşma testleri eşimin sperm testleri ( ki eşimde problem olsa ben hiç hamile kalamazdım ama doktor istedi)en son da rahim filmi (hsg) çektirdim dış gebeliğe bağlı tek tüpümün tıkandığını öğrendim 4 ay olacak olmuyorGeçmiş olsun canım problem varmı bilinen acaba ? Hangi testlerden gectiniz
Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin canım süreç çok yipratiyor ama... Elimizden bsy gelmiyor malesef aşılama denedin mi doktorun ne diyor bu konudaHiçbir sebep YOk canım teşekkür ederim dış gebelik yaşadım sonra kalbi duran bi bebeğim daha oldu kürtaj oldum sonra da kimyasalım oldu tüm testlere bakıldı genetik testi kromozom analizi testi kan testleri pıhtılaşma testleri eşimin sperm testleri ( ki eşimde problem olsa ben hiç hamile kalamazdım ama doktor istedi)en son da rahim filmi (hsg) çektirdim dış gebeliğe bağlı tek tüpümün tıkandığını öğrendim 4 ay olacak olmuyor
Ewt canım aynen öyle işte benim asıl problemim asıl düşündüren şeyde bu benım diğer gebeliklerim ilk denemeyle yanı korunmayı bıraktığım zaman hamile kalabiliyordum sadece ilerlemiyor du doktor gebe kalabiliyorsun deyince aşılama hiç önermedi ama şimdide kalamıyorumRabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin canım süreç çok yipratiyor ama... Elimizden bsy gelmiyor malesef aşılama denedin mi doktorun ne diyor bu konuda
Bence rahime ne kadar müdahale olursa o kadar engelliyor hiç birşey ilk gün ki gibi olmuyorEwt canım aynen öyle işte benim asıl problemim asıl düşündüren şeyde bu benım diğer gebeliklerim ilk denemeyle yanı korunmayı bıraktığım zaman hamile kalabiliyordum sadece ilerlemiyor du doktor gebe kalabiliyorsun deyince aşılama hiç önermedi ama şimdide kalamıyorum
Aynen öyle canım sende problem var mı???Bence rahime ne kadar müdahale olursa o kadar engelliyor hiç birşey ilk gün ki gibi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?