Kızlar nolur bakın kafayı yiyeceğim artık bu testlerden çift çizgiyi be Zaman göreceğim

Kızlar Allah razı olsun çok güzel şeyler yazmışşınız ama İnan'ın elinde değil düşünmeyim diye AÖF yazıldım takmayım diye aklımdan gitsin kendimi de de vereyim diye daha kitap açamadım öylece duruyo masada elim testlerde fellik fellik test yapıyorum test önünde kaldırıp derse adapte olamıyorum kaldırınca gözümün önünden acaba çizgi çıktı kı diye geri kalkıyorum

Üstelik üniversite mezunu olduğum halde tekrar dışarıdan üniv.yazıldım sırf unutayım diye temmuz ayından beri korunmuyorum ama yok yol yok yok

Kızlar beynimi boşaltamıyorum çalışıyorum ew hanımı olsam demekki takmaktan ne olurum afedersiniz ilişki anında bebek düşünmüyorum o an beynimi boşaltmaya çalışıyorum unutayım bebek fikrini diye ama adete 10 gün kala tuttu mu tutacak mı başlıyorum testlere 50 adet ne demek ya sadece bu testleri internetten sipariş ediyorum kendime gülüyorum gerçekten

Birde kızlar hiç geç döllenme yaşamadım ben pko var birde adetlerim ya 2 3 gün sonra gelir ya da önce ovulasyon testi de sipariş etmiştim 26 çift çizgiyi görmüştüm 27 29 ilişki oldu hani diyorum tutsaydı idrarda azda olsa çıkmaz mıydı

Canım.bende göremedim evet dediğin gibi insan baka baka gözü oyun oynuyor bı sure sonra var gibi sanki demeye başlıyor insan :)
Rabbim tez zamanda hayırlısını versin inşallah

Cnm seni çok iyi anlıyorum bende bugün test yaptım negatif adet günlerimiz aynı testi şekilden şekile soktum silikte olsa ikinci çizgiyi görmek için ama yokkkk bizim bu halimiz nolucak

Cnm seni çok iyi anlıyorum bende bugün test yaptım negatif adet günlerimiz aynı testi şekilden şekile soktum silikte olsa ikinci çizgiyi görmek için ama yokkkk bizim bu halimiz nolucak
Hiç bilmiyorum kuzum bende eşime gösterdim dün sabah ki testi Yok hiçbirsey deyince sinirler tepeme çıkıyor görmüyor Muş'un şurdakı çizgiyi diyorum (hayal ettiğim görmek istediğim çizgiyi)sen paranoya ya bağladın iyice dedi sabah kalkar kalkmaz bana gün doğuyor bugünkü testleri abartısız 20 dakika bekledim evirdim çevirdim gördüm kesin var dedim burada sizlerinde fikirlerini alayım dedim hani gördüm ya daha doğrusu sandım yayokmuş yine çok bakmaktan öyle sanmışım

Hayırlısı inşallah canım erken den göstermez ama bu testler daha varmış regline.. benim iki hamileligimde geç döllenme olmuştu.
Kuzum 4 gebelik geçirdim en sonuncu kimyasalım adet günü 18 di sanırım o geç döllenme olmustu tahminim yani ertesı gün 21 oldu 53 oldu bi de baktım gitti adet oldum

Geçen ay 31.günde geldi bakalım bu ay ne zaman teşrif edecek bugün 28.günüm pko var ya düzensiz adetlerim

Cnm seni çok iyi anlıyorum bende bugün test yaptım negatif adet günlerimiz aynı testi şekilden şekile soktum silikte olsa ikinci çizgiyi görmek için ama yokkkk bizim bu halimiz
Bende kendi testimde görür gibi oldum ama yok tabiki sinirlenip çöpe attım hayırlısı artık

Geçmiş olsun canım problem varmı bilinen acaba ? Hangi testlerden gectiniz
Hiçbir sebep YOk canım teşekkür ederim dış gebelik yaşadım sonra kalbi duran bi bebeğim daha oldu kürtaj oldum sonra da kimyasalım oldu tüm testlere bakıldı genetik testi kromozom analizi testi kan testleri pıhtılaşma testleri eşimin sperm testleri ( ki eşimde problem olsa ben hiç hamile kalamazdım ama doktor istedi)en son da rahim filmi (hsg) çektirdim dış gebeliğe bağlı tek tüpümün tıkandığını öğrendim 4 ay olacak olmuyor

Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin canım süreç çok yipratiyor ama... Elimizden bsy gelmiyor malesef aşılama denedin mi doktorun ne diyor bu konuda

Rabbim tez zamanda hayırlısını nasip etsin canım süreç çok yipratiyor ama... Elimizden bsy gelmiyor malesef aşılama denedin mi doktorun ne diyor bu konuda
Ewt canım aynen öyle işte benim asıl problemim asıl düşündüren şeyde bu benım diğer gebeliklerim ilk denemeyle yanı korunmayı bıraktığım zaman hamile kalabiliyordum sadece ilerlemiyor du doktor gebe kalabiliyorsun deyince aşılama hiç önermedi ama şimdide kalamıyorum

Bence rahime ne kadar müdahale olursa o kadar engelliyor hiç birşey ilk gün ki gibi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…