Kızlar nolur bakın kafayı yiyeceğim artık bu testlerden çift çizgiyi be Zaman göreceğim

Önceki gebeliklerimde adetten 1 2 gün önce idrarda ögrenmiştim
yani geç döllenmede olabilir ben bir gün önce bile çift çizgi görmedim. tam gününde çıkıyor benim. tam günü dediğimde 30 gün üzerinden geçmesi gerekiyor bende. umudunu kaybetme

yani geç döllenmede olabilir ben bir gün önce bile çift çizgi görmedim. tam gününde çıkıyor benim. tam günü dediğimde 30 gün üzerinden geçmesi gerekiyor bende. umudunu kaybetme
İnşallah canım dediğin gibi olur bende hamileyimmmmmmm derim inşallah 4 ay oldu yok yok yok yok

Bu arada Allah yavrunu sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almanı nasip etsin canım

Eklentiler

• 20171009_121638.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 46
Hamile arkadaşlar hiç belirtiniz olmuş muydu 1 2 gün kala belli bariz bir belirtiniz

Canm en iyi goruntuyu resmin negatifini alarak gorebilirsin. Cok cok silik bile olsa parlar o kisim. Bak seninki bu sekilde. Ama sabret benim gunumde bile cok silik cikmisti henuz gec degil. Allah gönlüne gore versin insaallah.
Teşekkür ederim arkadasım uğraştığın için Yok kesin yok çok istediğimden olsa gerek diye düşünüyorum vardır zamanı be deyim hayırlısıyla rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Allah razi olsun canm cumlemize nasip etsin insaallah. Bende 1 yıl ugrastim her ay bu testlerle. Ovulasyon testi bi yandan bunlar bi yandan insan kafayi yiyor bazen :) ama dedigin gibi vakti gelmeyince ne yaparsan yap olmuyor en hayirli zamanda saglikla nasip olsun insaallah.

Hamile arkadaşlar hiç belirtiniz olmuş muydu 1 2 gün kala belli bariz bir belirtiniz
adet sancısına benzeyen ama farklı bir ağrı olduğuna emin olduğum bir agrım vardı daha dolgun daha yakıcı bir ağrı. onun dışında hiç bir belirti yaşamadım.

adet sancısına benzeyen ama farklı bir ağrı olduğuna emin olduğum bir agrım vardı daha dolgun daha yakıcı bir ağrı. onun dışında hiç bir belirti yaşamadım.
Teşekkür ederim yanıtın için canım bende 1 2 gün önce vardı tek taraflı farklı bir agrı bugün ne adet belirtisi be de gebelik belirtisi hiçbirşey yok

Teşekkür ederim yanıtın için canım bende 1 2 gün önce vardı tek taraflı farklı bir agrı bugün ne adet belirtisi be de gebelik belirtisi hiçbirşey yok
bende de olmadı akıntıymış baş agrısıymış mide bulantısıymış göğüste kararmaymış kirpik karışmasıymış bu belirtiler bile adet tarihinden sonra başlıyor o zamanda zaten test te çıkıyor..

Çok özür dileyerek söylüyorum sayfada hamile var diye söylemek istemedim ama biraz şeffaf akıntım var bas agrısı vs hiçbirsey yok göğüs bile şiş değil sanki adet Yen'i bitmiş ne agrı ne bişey

ben de böyle bir zamanlar belirti ararken en büyük belirti yaşayanların şeffaf akıntısı olduğunu öğrendiğimde umutsuzluğa düşerdim. yani çoğu kişide oluyormuş akıntı ama benim gibi 9 ayı kupkuru geçiren de var.

Doğum yaptınız mı

henüz yapmadım. 2. Doğumum olacak 1 hafta sonra .

Normalmi sezeryan mi allah bagislasin ne güzel bende 2. Ciyi bekliyorum

canim takarsan gercekten olmaz. Bende 1 senelik evliyim ilk denedigim ay oldu. Ama kimyasal gebelik oldu. Sonra 5/6 ay denedik olmadi cok takyordum gunde 5 test yaptigim oluyordu. Iliskilerden sonra ayaklari havaya dikmeler oyle uyumalar falan filan. Sonra bir ay dedim ki yeter ugrasamam olucagi zaman olur. Iliskilerden sonra ayaklarimi dikmedim. Hemen kalktim banyoya girdim falan derken bi baktim o ay hamileyim. Hatta o kadar takmamisimki onceden adetima 1 hafta kala teste baslarken o ay adetim 1 hafta gecikmiste farketmemisim. test bile yapmayacaktim ama yurt disina gidicektik bi yapiyim dedim. Eskiden test yaparken gozumu ayirmazdim. O zaman yaptigimda idrari damlatip iceri gidip mutfai toparlamistim sen dusun. Simdi 13 haftalik olduk cok sukur. Oyuzden tek diyebilecegim takma.

Ayrica sunuda soylemek isteirm. Ben kendimi bildim bileli agrili adet yasamam. Ama bu hamileligimde adetim 1-2 gun gecikince adet agrisi oluyordu ama normal degil. Boyle o an kalakaliyordum allah allah bu ne ya diyordum bebismis meger. 11.haftaya kadar surdu sonra kesildi. Bulantilar falan 7.haftada basladi 1 hafta surdu surmedi bitti kolay geciyor herkesin farkli vucudu var belirtilere takilmayin

Ben de göremedim.
Ben isteyip takıntı yaptığım ay 18 gün gecikme yaşamıştım şaka gibi. O dönem kaç test yapmıştım unuttum bile, testlerdeki gri çizgileri bile silik çizgi zannederdim ama boşa kendimi kandırırdım.
Biraz rahatlayınca hamile kalmıştım, çizgi de epey belirgin ve reglim geçmeden bile çıkmıştı. Ağrım sızım, farklı bir belirtim de olmamıştı.

İnşallah sizden de güzel haberler duyarız yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…