- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Önceki gebeliklerimde adetten 1 2 gün önce idrarda ögrenmiştimburada çift çizgi yok ama beninde gününden önce çıkmıyordu hiç.
yani geç döllenmede olabilir ben bir gün önce bile çift çizgi görmedim. tam gününde çıkıyor benim. tam günü dediğimde 30 gün üzerinden geçmesi gerekiyor bende. umudunu kaybetmeÖnceki gebeliklerimde adetten 1 2 gün önce idrarda ögrenmiştim
İnşallah canım dediğin gibi olur bende hamileyimmmmmmm derim inşallah 4 ay oldu yok yok yok yokyani geç döllenmede olabilir ben bir gün önce bile çift çizgi görmedim. tam gününde çıkıyor benim. tam günü dediğimde 30 gün üzerinden geçmesi gerekiyor bende. umudunu kaybetme
Bu arada Allah yavrunu sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almanı nasip etsin canımyani geç döllenmede olabilir ben bir gün önce bile çift çizgi görmedim. tam gününde çıkıyor benim. tam günü dediğimde 30 gün üzerinden geçmesi gerekiyor bende. umudunu kaybetme
benimde ilkinde 1 sene olmadı. inşallah bekletmez o kadar sıpa seni:)))İnşallah canım dediğin gibi olur bende hamileyimmmmmmm derim inşallah 4 ay oldu yok yok yok yok
İkincim olmuyor benimde 1 kürtajım var kalbi durdu devamı yokbenimde ilkinde 1 sene olmadı. inşallah bekletmez o kadar sıpa seni:)))
Canm en iyi goruntuyu resmin negatifini alarak gorebilirsin. Cok cok silik bile olsa parlar o kisim. Bak seninki bu sekilde. Ama sabret benim gunumde bile cok silik cikmisti henuz gec degil. Allah gönlüne gore versin insaallah.
Teşekkür ederim arkadasım uğraştığın için Yok kesin yok çok istediğimden olsa gerek diye düşünüyorum vardır zamanı be deyim hayırlısıyla rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsinCanm en iyi goruntuyu resmin negatifini alarak gorebilirsin. Cok cok silik bile olsa parlar o kisim. Bak seninki bu sekilde. Ama sabret benim gunumde bile cok silik cikmisti henuz gec degil. Allah gönlüne gore versin insaallah.
Allah razi olsun canm cumlemize nasip etsin insaallah. Bende 1 yıl ugrastim her ay bu testlerle. Ovulasyon testi bi yandan bunlar bi yandan insan kafayi yiyor bazen :) ama dedigin gibi vakti gelmeyince ne yaparsan yap olmuyor en hayirli zamanda saglikla nasip olsun insaallah.Teşekkür ederim arkadasım uğraştığın için Yok kesin yok çok istediğimden olsa gerek diye düşünüyorum vardır zamanı be deyim hayırlısıyla rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin
adet sancısına benzeyen ama farklı bir ağrı olduğuna emin olduğum bir agrım vardı daha dolgun daha yakıcı bir ağrı. onun dışında hiç bir belirti yaşamadım.Hamile arkadaşlar hiç belirtiniz olmuş muydu 1 2 gün kala belli bariz bir belirtiniz
Teşekkür ederim yanıtın için canım bende 1 2 gün önce vardı tek taraflı farklı bir agrı bugün ne adet belirtisi be de gebelik belirtisi hiçbirşey yokadet sancısına benzeyen ama farklı bir ağrı olduğuna emin olduğum bir agrım vardı daha dolgun daha yakıcı bir ağrı. onun dışında hiç bir belirti yaşamadım.
bende de olmadı akıntıymış baş agrısıymış mide bulantısıymış göğüste kararmaymış kirpik karışmasıymış bu belirtiler bile adet tarihinden sonra başlıyor o zamanda zaten test te çıkıyor..Teşekkür ederim yanıtın için canım bende 1 2 gün önce vardı tek taraflı farklı bir agrı bugün ne adet belirtisi be de gebelik belirtisi hiçbirşey yok
Çok özür dileyerek söylüyorum sayfada hamile var diye söylemek istemedim ama biraz şeffaf akıntım var bas agrısı vs hiçbirsey yok göğüs bile şiş değil sanki adet Yen'i bitmiş ne agrı ne bişeybende de olmadı akıntıymış baş agrısıymış mide bulantısıymış göğüste kararmaymış kirpik karışmasıymış bu belirtiler bile adet tarihinden sonra başlıyor o zamanda zaten test te çıkıyor..
Doğum yaptınız mıburada çift çizgi yok ama beninde gününden önce çıkmıyordu hiç.
ben de böyle bir zamanlar belirti ararken en büyük belirti yaşayanların şeffaf akıntısı olduğunu öğrendiğimde umutsuzluğa düşerdim. yani çoğu kişide oluyormuş akıntı ama benim gibi 9 ayı kupkuru geçiren de var.Çok özür dileyerek söylüyorum sayfada hamile var diye söylemek istemedim ama biraz şeffaf akıntım var bas agrısı vs hiçbirsey yok göğüs bile şiş değil sanki adet Yen'i bitmiş ne agrı ne bişey
Doğum yaptınız mı
Normalmi sezeryan mi allah bagislasin ne güzel bende 2. Ciyi bekliyorumben de böyle bir zamanlar belirti ararken en büyük belirti yaşayanların şeffaf akıntısı olduğunu öğrendiğimde umutsuzluğa düşerdim. yani çoğu kişide oluyormuş akıntı ama benim gibi 9 ayı kupkuru geçiren de var.
henüz yapmadım. 2. Doğumum olacak 1 hafta sonra .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?