Kızlar nolur Bi akıl verin ya lütfen ???

laaasey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
218
132
73
Merhaba kızlar,
Ben birinden hoşlanıyorum. Bu kişi ile iş çıkışı hep aynı servise biniyorduk sabahları ve gözgöze geliyorduk devamlı. Ama sanırsam onun mesai saatleri değişti artık aynı servise değiliz. Ben onu gördüğüm Zaman zarfında Bi kere Yanyana oturmuştuk. Ve yaka kartından ismini görmüştüm. Facebook a baktım ve face buldum. Şimdi kendimi hep onu düşünürken buluyorum . Utanıyorum face den eklemeye . Aynı kurumun farklı birimlerinde çalışıyoruz lokasyonlarımız birbirine çok uzak . Birbirimizi tesadüf dışında görmemiz zor. Sizce napmalıyım? Bi akıl verin lütfen ya. Napacam hiç bilmiyorum. Bazen düşünmekten kendimi bitiriyorum. Bi kızın hiç tanımadığı Bi erkeği eklemesi hoş Bi durum değil bence. Hiç yapmadım. Belki beni farketmedi. Ama gözünün beni aradığını farkettim gözgöze gelince bi yüz ifadesi değişti. Yada ben öyle anlamak istedim bilmiyorum . Delirecem lütfen Bi akıl verin.

Fake hesap aç ordan ekle bak muhabbetine baktın sarmadı devam etme konuşmaya hoşuna giderse eger kendi facenden ekler tanışırsın en kötü seni reddeder oda dünyanın sonu degil çogu insanın karşılaştığı bi durum.

hoş olmaz bana göre

Bilmiyorum mesai saatleriniz yine denk gelecektir diye umut ediyorum
İşyeri olmasa ekle derim ama bence işyerleri genelde dedikodu kazanı da oluyor o çocuk şu beni eklemiş falan diye konuşsa dedikodu malzemesi olacaksın
Huyunu suyunu bilmediğin biri için bence işyerinde dedikodu malzemesi olma

Yok öyle değil farklı iki şube düşünün kimsenin kimseden haberi yok . Ve imkansız gibi bişi benim onunla karşılaşmam. Hatta Bi kaç ay sonra bu Semttende taşınacaz. Yani aynı servis ihtimali de uçup gidecek. Of offf

Ya olmazsa değilde iyi Bi intiba olmayacak ondan çekiniyorum.

Hiç konuşmadınız mı?

Belki Bi kez daha karşılaşsam Servis ile ilgili Bi soru soracaktım belki muhabbet açılır diye tüm cesaretimi topladım fakat yok malesef. Sadece Bi kez Yanyana oturduk . Belki çocuksu geliyo size ama içimden ne geçiyorsa size öyle yazıyorum .

Hiç konuşmadınız mı?

1 hafta hergün gözgöze geldik. Hatta Bi keresinde ben Ondn önce servisten indim ve aşağıda durdum. Oda indi etrafa deli gibi bakındı arkasını dönüp bana bakınca surat ifadesi değişti göz göze geldik hemen tebessümle önüne dönüp gitti. Görmüş olduğunu simayen beni tanıdığını düşünüyorum

Valla ben şimdi buraya erkek arkadaşımla nasıl tanıştığımı yazmayayım 40 yılda bir yapan çıkar. Ama iyi ki yapmışım onun arkadaşları dahil herkes "cesaretine hayran kaldım" diyor. Erkek arkadaşım zaten bende ki deli cesaretine aşık.

Benim çekinmek gibi bir düşüncem yok, facede eklemek hiç kalır yani bana göre ki siz bir hafta aynı ortamda bulunmuşsunuz. Bu işin kızı erkeği mi var? İlla tanıman mı gerekiyor? Eee aynı yerde çalışıyorsunuz, ne kaybedeceksin. Ekle gitsin.
Hayır sırf ona ekleme yolladın diye seni ayıplayacaksa uzak dur zaten..

Hiç Bu yolla tanışılır mı kızlar? Bana kimsin dese ne derim ya. tanıyamadım klişe face sözü. Şey seni geçen gördüm beğendim falan . Kulağa hiç hoş gelmiyor. Kurumla alakalı üç sayfa tarzı kişiler var üç ortak arkadaş olarak gözüküyor. Ortak arkadaş tüzel olsada var. Oy napmalıyım ya

Kimsin tanışıyormuyuz derse ya telefon gibi engellerim korkudan 7 katman yere girerim ay çok geriliyorum

gerçekten çok hoşlandıysan ilerde keşke dememek için Arkadaşı Ekle butonuna bas gitsin. bu hayat düzgün ve fiyakalı görünmek adına mutluluklardan vazgeçecek kadar uzun değil. ekledikten sonra devamını getirmedimi beyimiz, zaten soğursun ilgi göremeyince. aynını bende yapmıştım geçmiş yıllarda. ben onu ekledikten sonra bir iki zarf attı bana. ama asla açık ve net yaklaşımlar değildi. ne yaptım? taktım sepetimi koluma, yoluma baktım. pişman mıyım? asla.

Kimsin tanışıyormuyuz derse ya telefon gibi engellerim korkudan 7 katman yere girerim ay çok geriliyorum

Tanır o seni ya, tanıyor olabileceğin kişilerde çıktın ekledim dersin. Ben olsam yaparım ama tercih senin, yapmadan pişman olacağıma, yapıp pişman olmayı tercih ederim. Kafamda hiç bir zaman acaba olmamalı benim.

Öyle mi dersiniz ya bilmiyrım ki ya cesaretimi toplamam lazım ama

Öyle mi dersiniz ya bilmiyrım ki ya cesaretimi toplamam lazım ama
bu iş cesaret işi değil. cesur olmak ya da olmamak değil. pişman olmamak adına bir anlık düşünmek veya düşünmemek. ama düşünmem lazım dersen diğer şıkkı elemiş olursun zaten. ihtiyacın olan cesaret değil mouse'u arkadaş ekle butonunun üstüne getirdiğinde parmağını hareket ettiren komutu beyninden değil kalbinden alman.

Artık günde yüz kez profiline girmekten face mi bana kısayol mu olştırdu bilmiyorum ama Tanıyor olabileceğim kişilerde çıkıyo . Bence itiraf ediyim tanıyordum face önerince ekledim derim doğruyu söyliyim

Sizin bu halleriniz beni bitirecek. Ekle gitsin. Acabalarla ömür geçmez.

Tasfir çok iyi yaaa şunu yapacağım yapmalıyım ha gayret :) bide şey diyecem face de pek güzel fotom yoktur da faceme Bi güncelleme yapıyım sonra mı ekliyim . Bide aklıma şey gelir hep. Şans ya bende ki düşünsenize ekliyorum çocuk o gün olacak ya bizim servise biniyor falan ay şok ben ay bişi derse düşer bayılır ölü taklidi yaparım

e bi' elden geçir madem servise binerse de renk verme. beni face ten eklemişsin triplerine giriyorsa zaten kuzu postu giymiş öküzle karşı karşıyasın demektir. akşam eve gidince tekrar silersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…