e bi' elden geçir madem servise binerse de renk verme. beni face ten eklemişsin triplerine giriyorsa zaten kuzu postu giymiş öküzle karşı karşıyasın demektir. akşam eve gidince tekrar silersin
Şey mi desem eklemişsiniz derse ya aslında sizi Bi yerden hatırlıyorum ama profilinize bakarken eklemişim demek ki kusura bakmayın desem çok mu klişe . Kendimi face de Kız düşürmeye çalışan tipler gibi hissettim yaa
Hiç Bu yolla tanışılır mı kızlar? Bana kimsin dese ne derim ya. tanıyamadım klişe face sözü. Şey seni geçen gördüm beğendim falan . Kulağa hiç hoş gelmiyor. Kurumla alakalı üç sayfa tarzı kişiler var üç ortak arkadaş olarak gözüküyor. Ortak arkadaş tüzel olsada var. Oy napmalıyım ya
Aslinda ilk basta ekle diyecektim ama sen daha eklediginde nasil giris yapacagini bilmiyorsun. Kimsin der tabi. Tanisa bile daha once konusmadiginiz icin emin olmak adina soracaktir. Sen de hemen merhaba senden hoslandim demek tuhaf olur diyosun. E bi zahmet tuhaf olsun. Hoslandigin kismini bi unut sen. Arkadas olmak tanismak icin ekledim dersin. Bunda tuhaf bisey yok. Illa konusacak konu bulacagim diye surekli isten gucten de bahsetme. Ya da bosver sen hic ekleme
Şey mi desem eklemişsiniz derse ya aslında sizi Bi yerden hatırlıyorum ama profilinize bakarken eklemişim demek ki kusura bakmayın desem çok mu klişe . Kendimi face de Kız düşürmeye çalışan tipler gibi hissettim yaa
Fake hesaptan falan ekleme bence.. Çok itici oluyo. Kendi hesabını derleyip topla bi güzel nefes al, bas butona gitsin. Neden ekledin diye soracağını sanmıyorum ki sorarsa da 'eklemese miydim?' Yada 'ekledim işte ne güzel oldu!' de arsızlığa ,espriye vur geç :)
Valla ben şimdi buraya erkek arkadaşımla nasıl tanıştığımı yazmayayım 40 yılda bir yapan çıkar. Ama iyi ki yapmışım onun arkadaşları dahil herkes "cesaretine hayran kaldım" diyor. Erkek arkadaşım zaten bende ki deli cesaretine aşık.
Benim çekinmek gibi bir düşüncem yok, facede eklemek hiç kalır yani bana göre ki siz bir hafta aynı ortamda bulunmuşsunuz. Bu işin kızı erkeği mi var? İlla tanıman mı gerekiyor? Eee aynı yerde çalışıyorsunuz, ne kaybedeceksin. Ekle gitsin.Hayır sırf ona ekleme yolladın diye seni ayıplayacaksa uzak dur zaten..
Bencede ekle gitsin. Ortak tanıdıklarınız yok seni rezil edebileceği kimse yok. Karşılama ihtimalimizde imkansız gbi bişey diyosun. Hoşuna gitmicek bişey söylese dahi utanmanı gerektircek bi ortam olmucak nasıl olsa.
aşkta kızı erkeği olmaz bence, ilk adımı atabilirsin ama dikkat et her adımı sen atarsan basitleşirsin. aynı kurumdaysanız arkadaşı ekle de gönder. baktın havalandı ''güle güle '' dersin yada tam tersi ondanda bir adım geldi '' haydi hayırlı olsun :) ''