Kızlar nolur Bi akıl verin ya lütfen ???

Şey desem eklemişsiniz derse
e bi' elden geçir madem servise binerse de renk verme. beni face ten eklemişsin triplerine giriyorsa zaten kuzu postu giymiş öküzle karşı karşıyasın demektir. akşam eve gidince tekrar silersin

Şey mi desem eklemişsiniz derse ya aslında sizi Bi yerden hatırlıyorum ama profilinize bakarken eklemişim demek ki kusura bakmayın desem çok mu klişe . Kendimi face de Kız düşürmeye çalışan tipler gibi hissettim yaa

Aslinda ilk basta ekle diyecektim ama sen daha eklediginde nasil giris yapacagini bilmiyorsun. Kimsin der tabi. Tanisa bile daha once konusmadiginiz icin emin olmak adina soracaktir. Sen de hemen merhaba senden hoslandim demek tuhaf olur diyosun. E bi zahmet tuhaf olsun. Hoslandigin kismini bi unut sen. Arkadas olmak tanismak icin ekledim dersin. Bunda tuhaf bisey yok. Illa konusacak konu bulacagim diye surekli isten gucten de bahsetme. Ya da bosver sen hic ekleme

Öyle mi yapmışım afferin bana, ne sosyal insanım yahu deyip işi arsızlığa vurmazsan sıvarsın haberin olsun

Fake hesaptan falan ekleme bence.. Çok itici oluyo. Kendi hesabını derleyip topla bi güzel nefes al, bas butona gitsin. Neden ekledin diye soracağını sanmıyorum ki sorarsa da 'eklemese miydim?' Yada 'ekledim işte ne güzel oldu!' de arsızlığa ,espriye vur geç :)

Anlatsana ya nolur, cok merak ettim :) cesaret olur belki?

Bir daha karşılaşıp , kazara birbirinize çarpıp , elinizde dosyayı düşürerek tanışmaktan daha kolay , tık tık bi tuş ,ekle , oldu bitti .

Gerisini ekledikten sonraya bırak .

Öyle mi olacak böyle mi olacak diye düşünmeye harcadığın zamanda belki başka biri ekledi gitti adamı Fırsatlar kaçırılmaya gelmez .

Bencede ekle gitsin. Ortak tanıdıklarınız yok seni rezil edebileceği kimse yok. Karşılama ihtimalimizde imkansız gbi bişey diyosun. Hoşuna gitmicek bişey söylese dahi utanmanı gerektircek bi ortam olmucak nasıl olsa.

aşkta kızı erkeği olmaz bence, ilk adımı atabilirsin ama dikkat et her adımı sen atarsan basitleşirsin. aynı kurumdaysanız arkadaşı ekle de gönder. baktın havalandı ''güle güle '' dersin yada tam tersi ondanda bir adım geldi '' haydi hayırlı olsun :) ''

Ekle gitsin ya ne kaybediceksin hic bir sey orali olmazsads zaten is yeriniz bile ayrilacakmis unutur gidersin ama tam tersi olursa super olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…